fbpx

Reise mer grønt?

CoverfotoBlogg---2021-05-24T092702.846

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

 

Det er tog som er den mest grønne måten å reise på i Norge, om man ikke tar beina eller sykkelen fatt. 


Tog er veldig miljøvennlig og det er også en veldig behagelig måte å reise på. Det er enkelt å slappe av eller jobbe. Et gjennomsnittlig tog slipper ut rundt 70% mindre karbondioksid, 10 ganger mindre svevestøv og 15 ganger mindre nitrogenoksid per tonnkilometer enn en gjennomsnittlig lastebil. Dette er veldig store forskjell. Man kan derfor se at tog kan være en god middelvei som er mer fremkommelig enn båter og forurenser mindre enn biler.

Nå har elektiske bilder fått veldig godt fotfeste i landet, det er flere eksperter som spekulerer i om det er lurt å satse mer på utbyging av tog.

«Vi ser en markant overgang til fornybar og bærekraftig energi i alle transportsektorens fremkomstmidler. Mest dominerende er overgangen fra fossilt drivstoff til elektrisitet. Utvalget ser dette som de første skrittene mot en entydig utvikling i retning av en fremtid med utslippsfrie fremkomstmidler i alle transportformer.» Sto en ekspertrapport overlevert til regjeringen i sommer.

Hva tenker du? Hvordan vil du reise? Foreløping er tog den beste løsningen for meg. 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

 

Photoshoot på Sigenessjøen
Oppdatering på insekt problemet!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på