fbpx

Så utrolig gøy!!!

Jeg så en ad på facebook hvor Miss Norway oppfordret folk til å prøve å søke. Først tenke jeg; Dette hadde jeg aldri turt. Men jeg fikk aldri helt denne lysten om å melde meg på ut av hodet. Så jeg bare gjorde det. Jeg meldte meg på. Og helt ærlig prøvde jeg å si til meg selv at jeg ikke måtte få for høye forventninger, og at jeg må ikke bli trist om jeg ikke kommer med. En hel dag gikk jeg rundt å unngikk å åpne mailen min, med redsel om at jeg ikke fikk den mailen jeg helt innerst inne ville se komme opp i innboksen min. Men igår, like før jeg skulle se på en Studio Ghibli film åpnet jeg mailen. Det var den en mail jeg hadde fått fra en ukjent person, og jeg åpnet den. "Vi gratulerer :) Du har nå gått videre i første uttaket til Miss Norway 2020". JEG BLE SÅ GLAD!!!

Jeg er bare takknemlig at jeg kom med på første uttaket, og jeg gleder meg utrolig mye til reisen fremover, uansett om den blir lang eller kort. Dette blir en lærerik reise uansett resultat, og jeg ser utrolig frem til videokonferansen vi er så heldig å delta i.

Mitt ønske er å delta i Miss Norway med en motivasjon på at godhet og det indre lyser opp sterkest enn det man kan se utenpå. Mennesket får en egen glød som tiltrekker oppmerksomhet og glede ved å ha et utstrålende bra indre. Dette håper jeg å vise gjennom denne reisen, og jeg gleder meg ekstremt mye til å kanskje få muligheten til å møte mange forskjellige mennesker som jeg kan få et forhold til resten av livet.

Videre tenker jeg å skrive mye mer innlegg om hvem jeg er som person , og hva mitt liv går ut på. Under legger jeg ut et lite bilde av meg, slik at dere får muligheten til å få et ansikt på hvem som skriver<3<3

 

 

Min første shoot
Jentekveld i Oslo!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på