Samfunnspress-Jeg bidrar ikke til noe jeg vet kan ta skade eller påvirke.

 

 

God morgen og god torsdag! I går så var jeg med en venninne og utvekslet julegaver og tok en lunsj sammen. Været var ikke med oss, det var grått og trist. Ruskette vær må jeg si. Men men, koser meg gløgg ihjel selvom. Belysningene gjør sitt og gir et fantastisk preg. Julepynt, julestemning og lukten gir meg en god følelse og kjenner at jeg ikke kan vente med selveste juleaften. Julen for meg handler ikke om gaver og ikke om å få en kjempe dyr gave. Det har faktisk ikke noe å si for meg, Faktisk så gir jeg bare gave til mine nærmeste eller gode venner. Julen for meg handler om å komme i kontakt med sine nærmeste man ikke får muligheten til å se så mange ganger iløpet av året. Handler om å sitte samlet rundt spisebordet og hygge seg, dele efaringer , latter og se hvor godt man har det. Vis takknemlighet og bidra til samfunnet. Vi mennesker må stå sammen og bidra. Har du penger og du vil andre vell så bidra og støtt orginasasjoner som trenger din hjelp. Ikke sitt hjemmme og bare tenk, gjør det .

Jeg gjør veldedighet på fritiden fordi det er givende og fordi jeg får glede av å se andre mestre ting og ser gleden i dems øyne . Mine venninner bidrar til samfunnet, ved å være blodgiver og jobber innen helsevesnet . Jeg er så stolte over dem og glad for at dem vil gi andre et håp i livet. Det tar ikke mye av dagen og det koster deg ikke mye. Alle har tid , det handler bare om prioriteringer . Vil du noe og lysten er stor så klarer du det!

Jeg har siden begynnelsen lovet meg selv om å ikke legge mer press på skjønnhet og kropp fordi jeg vet at unge har et urealitisisk bildet. Man må ikke være tynn , og perfekt photoshoppet til en hver tid. Naturlig er det ikke. Naturlig er når du står opp på morningen med ringer rundt øyene og er halvåken. Jeg liker best å gå med lite sminke, men om jeg ser uggen og litt trøtt og har tid så kommer masken på. Jeg bruker ikke lash exstensions, fyller ikke leppene og jeg har ikke fikset noe på verken ansiktet eller kroppen, borsettfra mine bryster. Faktisk er bryster ment for å amme barn og for å gi næring til barnet. Så trist at det har blitt så seksualiserende . Skjønnhet kommer innenifra og det er ganske klartydelig på hvorfor. For meg så kan du være så vakker og pen som man kan, men om du har en mørk side av deg og en dårlig personlighet så vekker ikke det min tiltrekkning. Jeg blir tiltrukket av mennesker som smiler bredt, er genuine snille og ikke minst høflige. Sier takk for maten eller gir en god hadeklem.

Når man er med i en missekonkurranse så er skjønnhet i fokus og ja kropp blir ytret. Men likvel så føler jeg at jeg har bidrat mye i denne bloggen. Jeg har delt mine indre tanker og meninger som opptar samfunnet. Skriver ikke bare om sminke og er bare opptatt av å se bra ut. Man må ha noe i topplokket og faktisk stå for noe som er et samfunsproblem. Jeg sulter ikke meg selv for å være tynn og det har jeg bevist(er naturlig slank), jeg går uten sminke 4 av 7 dager og jeg leser nyhetene hver dag. Jeg har 2 dager som er veganske og resten med kjøtt. Fordi jeg vil vise min omtanke til dyrene. Jeg har vært vegetarianer før i to år og det gikk kjempe bra. Jeg har to hunder og jeg har alltid hatt kjæledyr og jeg vet hvordan kjøttindustrien fungerer i ulike land og alle er ikke humane. Står man for dyreven og man får vondt av det så kutt ut kjøtt en periode eller sett inn vegetar kost noen dager av uken. Jeg kommer til å bli vegetarianer etter jul fordi jeg har lyst og jeg har efaring med det. Man trenger ikke å snu om kostholdet drastisk eller bli helt slavisk med å bare spise grønnsaker, men man kan vise sin engasjement.

 

Klemmer fra Thanh-Thao <3 Ha en fin dag videre alle sammen!

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Permanent Makeup - Linn Nguyen
London - Hva tilsvarer en god venn?
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på