fbpx

Samarbeidspartner - JUUBEO

Samarbeidspartner - JUUBEO

Sponset innlegg

Hei alle sammen :)

I dag vil jeg fortelle deg om JUUBEO, som er min sponsor i konkurransen. JUUBEO er et veldig spesielt selskap med unike produkter og ideer.

JUUBEO er et samarbeid som gir sine medlemmer en fantastisk auksjonsplattform hvor man kan by på og kjøpe alle slags forskjellige luksusprodukter. Her har man muligheten til å kjøpe alt fra iphone 6 til Mercedes S for bare 1 % av den opprinnelige verdien . Hvor mange ganger har du hatt sjansen til å kjøpe nye iphone 6 for mindre enn 10 €?

JUUBEO har allerede solgt mer enn 150 produkter med 99% rabatt! I tillegg har du muligheten til å lage din egen virksomhet i COOP etterhvert som du får med dine venner til å delta i auksjoner. Jeg var overrasket over å se hvor mange som deltar fra hele verden, og jeg foreslår at du går innom JUUBEO.COM nettstedet for å se med egne øyne! JUUBEO er ekte, profosjonelt og morro!

Fabulous for meetings
Beste fotoshooten hittil, du kan se resultatet her...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på