fbpx

Show them white pearls!

Sponset innlegg.

 «Til å begynne med vil jeg bare fortelle at jeg plukker bare sponsorer som har produkter jeg går god for. Jeg er ikke desperat etter å bli sponset på noen måte og håndplukker derfor mine sponsorer nøye, etter egne produkterfaringer. Jeg vil ikke reklamere for useriøse produkter og bedrifter. Derfor kan jeg med glede fortelle at jeg har inngått avtale med fantastiske BeConfident – Skandinavias beste tannblekings-produkter for hjemmebruk (jeg vil også si verdens beste).»

Jeg kan jo fortelle åpenhjertelig: Jeg har i mange år hatet smilet mitt. Det har ikke vært hvitt nok, tennene er skeive og små og i tillegg har jeg en massiv kalsiumskade på ene fortanna. Det har rett og slett vært flaut å smile, til tross for meget god tannhygiene. Lite hjelper det når blad etter blad, tv-serier og filmer er proppet fulle av vakre kjendiser med de perfekte smilene!

Etter hvert som jeg har vokst opp har også hjernen utviklet seg og jeg forstår mer av selvverd og hvor viktig det er å elske seg selv og sitt eget utseende; Ikke konstant sammenligne seg selv med andre! Og med denne tankegangen forelsket jeg meg i meg selv. Men én tanke forsvant aldri. Jeg hadde misfarging på tennene og jeg prøvde et drøss med såkalte DIY-oppskrifter. Bakepulver, sitron-juice, hydrogen peroksid – you name it. Da dette ikke virket gikk jeg over til produkter til hjemmebruk. Jeg har brukt mange kroner på amazon og vært borti de aller fleste tannblekings-produkter på markedet. Svei, sår på gummene, og ising i tenner var bare noen av bivirkningene, ikke minst var det side på side med instruksjoner og avanserte produkter. Det hvite smilet forble bare i tankene.

Som med alt annet av mine favorittprodukter kom jeg en sen kveld i sengen, over BeConfident. De hadde jo så sinnsykt mye positiv omtale. «Hmmm, kan jo ikke stemme... Hva er dette for noe?» Tenkte jeg, mens jeg scrollet meg nedover. Side etter side. «De er jo så billige OG de kan kjøpes direkte i Norge..» Jeg ble mer nysgjerrig og morgenen etter bestilte jeg min første pakke gitt. Tannbleking-gelé med melonsmak. Joda, noen kroner fattigere ble jeg, men rik på håp. Dagene gikk og plutselig lå pakken i postkassen. Jeg kjappet meg hjem og rev opp pakken og ut datt det 3 ting. Én tube 10 ml tannbleking-gelé, 1 pose med 3 tannskinner og et kortfattet instruksjonshefte.. «What, er dette alt?»

Samme kveld måtte jeg bare prøve. Jeg dro frem produktene og leste nøye gjennom en veldig kort instruksjonsbrosjyre. Tre enkle steg og 30 minutters behandlingstid OG geléen skulle holde til ca 20 behandlinger. Første gang sprutet jeg altfor mye gelé i tannskinnene, men den smakte veldig godt derimot. Etter 30 minutter løp jeg bort til badet og gliste til speilet. Forskjellen var ikke stor.. «Åneeei» tenkte jeg. «Ikke enda en bommert.» Litt småskuffet jeg gikk til sengs den kvelden. Jeg hadde planer om en ny behandling dagen etter og holdt håpet oppe. Ihvertfall litt til.

Neste dag gjentok jeg en behandling, men denne gangen etter 30 minutter så vi alle i hustanden tydelige resultater. Jeg hadde utrolig nok fått hvitere tenner og denne gang også uten sære og vonde bivirkninger. Jeg fortsatte behandlingen én gang i uka fremover og tennene ble hvitere. Dog gradvis, men hvitere ble de.  Jeg begynte å få igjen selvtilliten og følte at jeg kunne smile mer. Jeg fikk også komplimenter på hvor hvite tenner jeg hadde, av fremmede på butikken og på gaten. Jeg var helt i himmels! Dette var i 2014 og jeg har fortsatt behandlinger med BeConfident siden. Jeg gjør ikke behandlinger så ofte nå, men når jeg føler at de har «blasset litt» i fargen, tar jeg en runde eller to med geléen og vipps er tennene tilbake!

Da jeg meldte meg på Miss Norway og lærte om sponsor-avtaler måtte jeg bare ta kontakt med BeConfident og dele denne gode erfaringen. De ville så klart være med på laget! Jeg har fått et drøss med forskjellige BeConfident produkter og kommer til å gå igjennom dem i et annet innlegg. Bruksanvisning, resultater etc, men her er bildene av produktene så langt. I tillegg legger jeg ved bilde av tennene mine, før- og etter 3 behandlinger. Se forskjellen da dere!

Så med dette sier en fornøyd misse-frøken farvel til neste gang. Og jeg kunne ikke ha anbefalt BeConfident sterkere!

 Produkter og informasjon finner du her: http://www.beconfident.no/

 

 

Mitt første medieoppslag!
Midnight Run - helping the homeless people in NYC

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på