fbpx

Siste innspurt

CoverfotoBlogg-88

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Nå er det bare noen dager igjen til finaleuttaket!


Nå er det veldig snart så finaleuttaket skal være. Heldigvis har jeg alt jeg skal levere så og si ferdig, ellers hadde jeg hvert veldig stresset nå. Jeg blir så stresset når jeg ikke har ting på stell, så jeg har blitt en racer på å planlegge og starte tidlig med alt av oppgaver og ting jeg må få gjort. 

Presentasjonsfilmen min er klar, har bare igjen å se over. Bakgrunnsmusikken til filmen min er det en musikker jeg kjenner som skal lage. Det er fantastisk for da får jeg akkurat den feelingen jeg vil. Alle bildene er ferdig og skal bare levers inn. Jeg føler meg veldig tilfreds med min innsats. Føler jeg har klart å være ekte og viser mine hjertesaker på en god måte.

Når man jobber med prosjekter over å så lang tid som dette det jo alltids ting man føler man kunne gjort annerledes, men dette er å en del av prosessen og det som bidrar til at jeg utvikler meg som menneske.

Jeg er så veldig takknemlig for alle de som har hjulpet meg på denne reisen. Dere har alle stått på så jeg har fått muligheten til å gjøre dette som jeg elsker. Jeg håper virkelig innsats jeg har lagt ned er nok til at jeg kommer videre til finalen. Både for meg og for alle dere som har hjulpet meg.
Igjen jeg er veldig takknemlig for at dere har troen på meg.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Coverbilde tatt av Kai Chen. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Innspillingsdag 2
Hjemme igjen

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på