fbpx

Snakket med Radio Kongsvinger igjen

NN6A1036-Recovered

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I midten av sist uke hadde jeg enda et innslag på Radio Kongsvinger. De har fulgt reisen min tett og liker å dekke hva som skjer mot deres lyttere i Kongsvinger og omeng.

Hege, hun som jeg alltid har snakket med fra Radio Kongsvinger, er alltid så blid og hyggelig. Hun forteller at alle der heier på meg og håper vi kan ta seieren hjem. Hun nevnte til og med at hun hadde en god følelse, det varma hjertet. Det å få støtte fra så mange og at de har trua, det er kjempegøy og det gjøre meg veldig ydmyk.

I denne konkurransen har jeg fått en plass til å kunne utrette noe bra for andre, og hjelpe de sakene jeg brenner for opp og frem. Miss Norway har gitt meg et rom der jeg kan åpne meg om det jeg ønsker å fremme og synes det veldig gøy å dele med du som leser, men også de de som følger reisen i mer klassiske medier.

Intervjuet ble sendt torsdag morgen 3.juni, og igjen i reprise senere på dagen. Det er fortsatt veldig uvant å høre seg selv på radioen, men utrolig gøy.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Coverbilde er tatt av Robert Johansson

Tilbakemeldinger på presseoppslaget i Extraavisen
Skreddersy alle finale-antrekkene mine?

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på