fbpx

Sommerfest med LAF

1

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I dag har det vært sommerfest med Latinamerikansk foreing. Dette er foreningen jeg sykkeler eldre med hver tirsdag på Skøyen. Det var en helt nygelig kveld ute på en av øyene i Oslo fjorden, Lindøya. Det er hytta til en av de frivillige, som også er prosjektleder for prosjektet "Sykkelglede".


Gunnar hadde laget vegansk suppe til alle, da jeg er plantebasert for det meste. Så spise de andre også reker med børd og majones. Jeg spise litt mer salat og masse brød - gi veganere godt brød så er vi fornøyd. Vi fikk omvisning på hytte og innblikk i historien til både øye og hyttene. Han viste også rundt på øya. 

Det var utrolig hyggelig å bli bedre kjent med noen av de andre som sykkler, men også litt med de som jobber i administasjonen i LAF. Vi er en gjeng med veldig forskjellige bakgrunner, men vi alle har veldig like verdier. Så alle samtalene var veldig givende. Liker veldig godt å diskutere og lære av andre, og det følte jeg vi fikk gjort mye av i dag.

Da det er en vanlig jobb dag i morgen, ble kvelden ikke så altfor lang. Samt styrte unna alkoholen, det er noe jeg synes passer meg bedre å bedre. Det å ikke drikke er for meg helt perfekt. Jeg er veldig sosial og pratsom uansett, og trenger ikke den lille flytene pratedrikken. Og jo mer voksen jeg blir, jo lettere er det å stå i egne valg. Hva pleier du å gjøre på fest? Er du en som nyter et lite glass, eller tar den helt ut? Elelr avholds? Eller noen andre holder til det? :) Det er alltid spennende å høre andre sine vinkler. 

- Angelika Catharina


Send MISSU 2 til 2401

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Photoshoot på Svartisen, en isbre
Sidene man ikke ser på sosiale medier

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på