fbpx

Spania og eksamen

Når eksamensperioden blomstret for fult, så klarte jeg ikke konsentrere meg. Jeg har aldri vært en vinterperson og klarer rett og slett ikke å gjøre mitt beste på skolen i den perioden. Hjemme var det heller ikke en pause å få. Så jeg satte meg ned og så på restplass og bestilte en hoppåtur. Det angrer jeg ikke på. Jeg pakket kofferten full av bøker og dro. Det var så utrolig deilig. Jeg fant tilbake smilet, gikk en tur til frisøren, solet meg med mamma og leste som aldri før. Det var så fantastisk å klare og få med seg det som stod i tekstene og ikke bare stirre på dem med et tomt blikk. Lade opp batteriene. Nå vent

er jeg bare spent på resultatene. Tror jeg aldri har vært så fornøyd med oppgavene mine noen gang. Så karakteren teller egentlig ikke så mye. Jeg har gjort absolutt så godt jeg kan. 

 

Ønsker du å samarbeide med meg?

Send en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

instagram: @synneliasen

Miss Norway kurs
Bokbad
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på