fbpx

Statist og opplevelser

shoot-finitooo
Foto: Erik Lund Johannesen (Herlig fotograf!!)
 
Hei! Jeg kan ikke skrive så mye om dette, men litt. Jeg har nemlig fått prøvd meg som statist. Dette var utrolig gøy! Møtte mange kule mennesker, og var veldig morsomt å se hva som skjer bak scenene. Kan ikke røpe for mye! Men vil såklart skrive om dette da serien kommer ut. Det blir en norsk komedie serie!
 
Anbefaler alle som er litt into skuespill, teater, reklamemodell eller generelt vil prøve noe spennende og bli med på et morsomt oppdrag som statist, eller kanskje birolle ?
 
Nå for tiden holder jeg på med lappen hos Eians, trener, samtidig kommer det snart bilder fra en Fotoshoot! Slenger med en teaser her.
 
 
Foto: Erik Lund Johannesen
 
Ellers har det vært mye familie og venner i det siste. Mange som har bursdag i disse tider, så har blant annet feiret min egen og familien sin.Det er godt å kunne være med dem også! Vi har shoppet, spist ute og bare slappet av sammen. Setter stor pris på dem rundt meg og ønsker å bruke litt tid på dem også! Vi har også badet en del.Det vannet i år har vært helt magisk! Så deilig temperatur skal man lete lenge etter! Har aldri badet så mye som hittil i år!
 
Uten om det har jeg av en eller annen grunn fått en stor lyst til å lære meg fransk, så er i gang med the basic. Er et utrolig vakkert språk som må være fantastisk å mestre. vi hadde det på ungdomsskolen, så gøy å se at noe sitter. Uttale ett. har derimot blitt litt mer utfordrende. Men det er bare å stå på!
 
Håper alle har hatt en fantastisk sommer så langt! 
Jeg har blitt blodgiver
Ta med deg søppelposen på joggetur
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på