Stille før stormen

I morgen braker det løs! Om bare noen timer står jeg på scenen på Wallmans sammen med de andre finalistene. For 7 måneder siden hadde jeg aldri sett for meg at jeg ville nå så langt. Det er mange som i løpet av denne tiden har spurt hvorfor jeg meldte meg på denne konkurransen. For å være helt ærlig var det svært tilfeldig at jeg meldte meg på. Jeg kom over påmeldingen på nettet, og tenkte at dette kunne være gøy å prøve. Hvorfor ikke? Jeg hadde da ingenting å tape? 


Foto: Line Loholt

Om det i morgen blir seier eller ikke, er jeg allikevel utrolig stolt over meg selv og over å ha kommet så langt. Jeg har i løpet av denne tiden presset mine egne grenser både fysisk og psykisk, samt trådd langt utenfor komfortsonen min. Det blir allikevel ikke rettferdig å si at jeg har klart dette helt på egenhånd, for hadde det ikke vært for all støtten jeg har fått av venner, familie og sponsorer er det ikke sikkert jeg hadde orket å stå hele løpet ut. Dagen i morgen er jeg helt sikker på blir helt fantastisk uansett utfall! Pappa og kona har kommet helt fra USA for å se på meg i finalen, samt resten av mine nærmeste som kommer for å støtte meg. 


Foto: Line Loholt

Tusen takk for alle stemmer jeg har fått, jeg setter utrolig stor pris på alle og en hver! PS: Det er fortsatt mulig å gi meg en stemme eller to frem til klokka 23:59 i kveld, og det kan du gjøre ved å sende MISS U 13 til 1963 (10,- per SMS)

 

Tusen takk for meg, og takk for nå!

Gi stjerner til dette innlegget:
Finalefin
Boom Boom Poow!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på