fbpx

Støtt dyrene gjennom NOAH

CoverfotoBlogg

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Det er viktig å snakke om ting man bryr seg om, spesielt da det gjelder dyr mener jeg, da disse ikke kan snakke for seg selv. Dyrs rettigheter handler om å anerkjenne dyr som medskapninger med likeverdig evne til opplevelse, og krav på hensyn og respekt. Dyr er ikke til for at mennesker skal utnytte dem. De er skapt for å leve sine egne liv. Likevel blir dyr ansett som menneskers eiendom i dagens samfunn. Jeg vil arbeide for et samfunn der dyr har rettigheter, og hvor makt til å utnytte ikke gir rett til å utnytte. 

Så derfor prøver jeg å snakke om dyrrettigheter når jeg får muligheten, samt pre ordet gjennom å se om andre vil bidra til NOAH sitt arbeid som månedlig medlem. Plakater på strategiske steder kan også ha god effekt. Jeg synes det også er viktig å ikke presse andre til å mene det samme som meg, og vil gjerne starte debatt og diskusjon. Å få fokuset på å ta opp samtalen er noe som er viktig. 

Det er de samtalene som skaper engasjement som er morsomme å ha, selv om man kan være uenig. Respekt er noe av det jeg setter høyest og det er viktig å måte alle med samme respekt. På jobb har jeg fått satt frem litt plakater og litt annet for å kunne være en litten vekker i hverdagen, hvert fall for de som er innom. Videre blir det mer arbeids når det løsner opp med tanke på korona. Videre har jeg avtaler om hvor jeg kan sette opp mer materiell i Gjøvik, og gleder meg til å kunne spre ordet gjennom samarbeidspartnere. 

Dyrsrettigheter i NOAH

NOAH startet i 1989, og har i dag over 13 000 medlemmer. Deres fagansatte på kontoret i Oslo jobber for å styrke dyrs rettigheter hver dag, og de har hundrevis av frivillige over hele landet skaper økt engasjement for dyrene. I 30 år har NOAH bidratt til å øke respekten for dyr i Norge. De har satt dyrenes interesser på agendaen i flere politiske partier, fått gjennomslag for dyrepoliti, samarbeidet med motebransjen mot pels og fått regjeringen til å love avvikling av pelsnæringen, bidratt til forbud mot selprodukter i EU, sørget for slutt på eksotiske dyr i sirkus og forbud mot flere brutale jaktformer, og økt interessen for dyrevennlig og dyrefritt forbruk i Norge. NOAH arbeider for et samfunn der dyr har rettigheter, og hvor makt til å utnytte ikke gir rett til å utnytte.

Hvordan kan jeg bidra?

Det er enkelt å hjelpe. Du kan starte med å spre ordet i sosiale medier, snakke med venner og familie, endre handlevaner og prøve et er plantebasert kosthold. Hvis du ønsker kan du gjør som meg å bestille materiell fra denne siden og spre ordet slik. Jeg ser for meg å velge meg noen dager der jeg står i gaten og deler ut flyers og snakker om sakene. Det er viktig å kunne hjelpe der man kan, og gi av sin tid – det er det mest verdifulle man kan gjøre. Det hjelper også å bli mer opplyst om hva som faktisk foregår - starte med å se videoen under. 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Gladnyhet!
Jeg er hobbyfotograf!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på