fbpx

Svelesalg hos Røde Kors

Svelesalg hos Røde Kors

Hei alle sammen!

For noen dager siden så var jeg på et møte i Røde Kors Bergen for å se om det var noe jeg kunne bidra med.

Det er ingen hemmelighet at jeg meldte meg på hjelpekorset allerede da jeg bodde i Trondheim - men grunnet livssituasjonen min akkurat da så fikk jeg aldri deltatt på kurset, og vurderer nå selv å ta fullt kurs for å bli en del av mannskapet  men det må vente til etter finalen da jeg har en del å ta meg til om dagene.

b2ap3_thumbnail_IMG_3490.JPG

Kort tid etter en hyggelig prat på kontorene i Bergen så fikk jeg en mail om at jeg kunne delta som frivillig ved å selge sveler til inntekt for Reisen for Reisen - dette er et tiltak som hjelper vanskeligstilte mennesker ved å gi dem gode opplevelser og inkludere dem i den positive og oppløftende delen av samfunnet. 

Det var en regnfull dag, men det stoppet oss forsåvidt ikke, vi gikk ut med flyers og informerte om salget rett ved fløybanen, og de gikk fort :)

b2ap3_thumbnail_IMG_3492.jpg

Ved ankomst så fikk jeg en tskjorte og en vest for å vise at jeg var en del av crewet - det var en hyggelig dag med masse kjekke mennesker, og jeg gleder meg ti å få delta flere ganger. Det er en fantastisk jobb som gjøres for mennesker! :)

Ønsker du å bli frivillig i Røde Kors? Ønsker du å være med å utgjøre en god hverdag for de som trenger det?
For mer informasjon se LINK HER (åpnes i nytt vindu)

Fridag!
I morgen begynner en ny uke, men før det.....
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på