fbpx

Takk alle mine samarbeidspartnere

CoverfotoBlogg-21

Inneholder reklame

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Gjennom denne perioden jeg fått med meg så mange bra bedrifter som har samme verider som meg, og som liker å finne på sprell! Jeg er så glad for at jeg klarte å nå målet mitt som var 15 sponsorer! 

Toten Treningssenter

Var min første samarbeidspartner, og virkelig ga meg god følelsen av dette med å gå inn i samarbeid. De har vært engasjerte gjennom hele perioden, og stil meg flotte gaver til giveaways og konkurranser gjennom hele perioden. De har også latt meg få bruke en treningssal til å øve på heler så mye jeg ønsker. Som har hvert helt uvurderlig i denne perioden. Vi skal også ha et arrangment i høst. 

4 Seasons Ferskevarer

4 seasons Ferskevarer er en lokal butikk på Gjøvik som jeg har handlet mesteparten av dagligvarene mine de siste årene. De har alltid mye ferske varer og stort utvalg fra hele verden. I samarbeid med meg skal de lansere sin egen vegan avdeling i butikken nå. Dette er noe jeg gleder meg veldig til å ta del i.

Radio Toten

Dette er lokalradioen på Toten. Er så heldig at jeg slak ha radio show hos dem fremover. Det blir om Miss Norway, bærekraft og en mulighet til å nå ut til unge. Ikke direkte på radioen, men de skal blir podkaster, så da tror jeg virkelig at jeg kan få nådd frem til mange unge.

DekkTeam Skarnes

DekkTeam Skarnes, som er drevet av Thomas Olsberg. Dette er en lokal dekkforhandler som virkelig setter kunden i fokus. De er en totalleverandør av alt av dekk og felger til alt fra sekketralle til de største anleggsmaskinene. De er en avdeling i Dekkteam kjeden som består av over 80 servicepunkter fordelt i hele Norge. Dekkteam Skarnes har også vakttelefon, å er alltid klare til å stille opp om noen skulle være uheldige å trenge hjelp langs veien. Sammen med de har vi tenkt å ha litt forskjellig stand på Kongsvinger. Thomas kommer også på finalen. 

Slobrua Gjestegård

Slobrua gjestegård er jeg så takknemlig for at jeg har fått samarbeid med herlige Tina. Dette er virkelig en hjemmekoslig veikro som har fantastisk god mat. De har egene selskapslokaler og har alt fra barnedåp til bryllup. Å en kakedisk som er til å dø før og de baker alt selv. Selv har jeg sovet på Slobrua en natt, ånde har fantastiske senger og god kaffe. Hva mer kan man ønske seg egentlig? Sammen har vi også planlagt noen arrangementer fremover så blir veldig spennende å bli med på. Deriblant en gallaaften som jeg vet vil bli en stor suksess, da arrangementer er noe Slobura virkelig kan.

Friske Fjes

Friske fjes på Flisa er noe alle burde oppleve. Maken til fantastisk spa opplevelse skal man lete lenge etter. Følte meg 10 år yngre når jeg hadde hatt min første ansiktsbehandling hos dem. Hun som hadde behandlingen var veldig varm og trygg person. Så ble en veldig fin opplevelse. Kjempe dykt og virkelig kan hud og vet hva du vil trenge for at din hud skal kunne yte maks i en travle hverdag.

Biosa Norge

Biosa er en familiebedrift som ligger på disnå i Sør Odal. De har holdt på i mer enn 20 år. Jeg har hvert å laget reklamefilm der sammen med Mattew, å resultat ble veldig bra. Gleder meg til å dele det med dere. Biosa lager naturlig gjørsel som er ufarlig for mennesker og dyr. Man kan faktisk drikke gjødelsn de lager. De driver på en miljøvennlig og økologisk måte for en bærekraftig fremtid. Så dette er en samarbeidspartner som brenner for mye av det samme som meg. De lager også veganske teer med rikelige med antioksidanter. Som er veldig gode og bra for kroppen.

Mstyle Frisør

Mstyle frisør er en dyktig frisør på Kongsvinger som jeg ble anbefalt av min søsters bestevenninne. Hun har selv hvert frisør i mange år, så er veldig takknemlig for å kunne samarbeide med mennesker som virkelig kan gi brenner for det de gjør. Malin på Mstyle har i tillegg til å orden håret mitt til finalen gitt meg masse gode tips til hvordan jeg skal ta vare på håret mitt enda bedre. Jeg er en person som er veldig glad i håret mitt så jeg er litt forsiktig med hvem jeg lar orden med det. Så utrolig stolt og takknemlig for at Malin ville samarbeide og har troen på det vi skal få til sammen.

Badstova

Dette er en bærekraftig bedrif på Gjøvik som lager badstuer du kan ha hjemme. Er så utrolig glad for dette sammarbeidet da jeg elsker badstue. Jeg skal få en badstue til odel og eie, så dette gleder jeg meg til. Badstova og jeg skal sammen stå på flere messer i høst, og på Totens Tøffeste! 

Bernt Gundersen graveservice AS

Bernt Gundersen graveservice a/s er naboen til bestemor og pappas bestevenn fra barndommen. Så glad for å ha med noen på laget som alltid har hvert en kjent person å som gjør mye bra i lokalsamfunnet på Flisa i tillegg til å drive bedrift.

Centrum Tekstil

Centrum tektil er kanskje en av innlandets mest koselige,men samtidige lukseriøse klesbutikk. Her har de virkelig alt du kan drømme om av klær og de er kjempe hjelpsomme og trivelige de som jobber der. De har også stilt med casual outfit til finalen. Å jeg kunne ikke hvert mer fornøyd.

Valdalen Gård

Valdalen gård drives av min tante, Lena og henne samboer Martin. Gården ligger ikke langt fra Drevsjø, like ved grensen til sverige. Her er det muligheter for å leie hytte på et veldig koselig sted med fantastisk natur. De har masse dyr på gården, deriblant påfugler. God hjemmelaget mat, god stemning og fine mennesker som brenner for gården sin. Flott turmuligheter både sommer som vinter i noe av Norges fineste natur.

Brudehuset Hamar

Brudehuset på Hamar er en veldig lukseriøse brudebutikk og det er der min søster kjøpte brudekjolen sin da hun giftet seg i 2010. Jeg har hvert så heldig å få låne den så jeg har tatt noen bilder i den som du kan se her. Hver gang jeg har hvert innom salongen har jeg følt meg som en dronning. Å de er en av to brudeforrtninger i Norge som har Randi Fanoli kjoler. Forsatt helt utrolig at jeg har hatt på meg en kjole han har designet til over førti tusen. Å skulle jeg være så heldig at jeg vinne Miss Norway har jeg alt kjole til Miss Univers. Det er jo en drøm å kunne få bruke en sånn kjole. De har også spesial designet øredobber til finale kjolen. 

Saray steakhouse

Saray Steakhouse er en av de finere spisestedene på Gjøvik. I samarbeider skal jeg markedsføre dem, men jeg skal også hjelpe de å utvikle dere vegetar og vegan tilbud. Jeg spiser ikke kjøtt, så det var viktig at de var klar over at jeg vil kun jobbe med vegetar-tilbudet. De gleder seg til å få hjelpt til dette. Jeg har jo 12 år erfaring fra bransjen, så mye kunnskap å dele.

Snapfood

SnapFood, er en matkiosk på Gjøvik. Jeg har kjent han som driver der i noen år, da jeg bodde rett over der i en periode. De har alltid være så flinke til å lage gode vegetar-kebaber, og det er aldri feil.

 

For en reise dette har vært og jeg gleder meg til å jobbe med videre med alle sponsorene. Det blir en super høst, og flere av avtalene var langt inn i neste år. 

 

- Miss Angie

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg skal intervjues av GodkveldNorge!!
Lørdagens forside!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på