fbpx

Telttur i Farris! Masse bilder

teltturrrr

Hei alle vakre sjeler!

Fra tirsdag var meg og en god kompis på telttur med hunden hans. Det var en 4 timers tur å gå bort til vi fant et sted som var akkurat det vi så etter, vi gikk 15 km første dagen. Det var utrolig vakkert der. Det var litt skog, fjell og vann. Det er farris i Larvik som kanskje flere har hørt om eller vært ved. Vi fiksa mat med stormkjøkken. Fikk badet en av dagene, gått litt turer. Alt var idyll og selvom man blir sliten er det verdt det så mye

Jeg anbefaler alle å dra mere ut i naturen i blandt. Man kommer så dypere inn i seg selv når man er ute i naturen. Man får en ubeskrivelig ro og ting blir fort klarer. Naturen er alltid tilgjengelig, så det er jo bare å bruke det vi har som også er helt gratis. Jeg kjenner flere som føler det på samme måte. Det kan absolutt være terapi. Bare det å gå en kjempelang tur gir en utrolig stor mestringsfølelse. Når du går slike turer akkurat som med trening ser du hvor sterk psyke du har. Det handler faktisk om den mentale tilstanden når man må pushe seg. Kroppen er en del av det men mindre, fordi det er ofte pga. mentaliteten tviler man stopper. Kroppen kan kjøre på ganske hardt.

 

Om du som alle andre sliter til tider, kan det å ta seg noen lange turer ut hjelpe veldig med å få ting klarere i hodet, og kunne slappe av uten så mye teknologi. Det er noe jeg mener vi må bli flinkere til! Komme oss ut å leve mens vi er her, putte mer energi inn i selve livet istedenfor en skjerm. Jeg mener det er nå vi lever så vi burde utnytte hvert minutt. Dette er noe jeg også personlig må jobbe med. Mindre skjermtid og være mer tilstede. Etter denne turen har jeg innsett hvor viktig det er. Jeg vil heller se tilbake på mange gode opplevelser i vakker natur, med gode venner, dype samtaler og bånding over å sjekke instafeeden eller snap, lett.

Alt i alt en super tur som ga mange nye perspektiver og mye healing!

 

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/ 

 

Det er fortsatt mulig å stemme! Send MISSU 10 til 1963 <3 Tusen takk for alle stemmer så langt! Dere er best.

 

 

 

 

 

En kamp mot menneskehandel gjennom fotball
Større frihet, bokstavelig talt
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på