fbpx

Tidligere vinner av Miss Norway

Heihei, alle fine! 

 

Håper dere har hatt en nydelig dag så langt!

 

Når jeg sist var på mitt nylige danse oppdrag i Grieghallen møtte jeg tidligere vinner Marna som vant Miss Norway i 2003. Jeg var bakgrunns danser for mannen hennes Ørjan Burøe, hun var med på siste opptreden hvor hun kom marsjerende inn med trommer. Det var så gøy. Vi hadde garderobe ikke langt unna hverandre, så jeg så henne ofte. 

 

Jeg synes det var skikkelig stas å møte et så godt forbilde og snakke med henne! Jeg fikk noen gode tips og råd fra henne som jeg virkelig skal ta med meg videre i konkurransen. Marna er virkelig en god rollemodell, hun har bein i nesen og er et nydelig menneske. Jeg blir inspirert av slike kvinner, jeg vil bli en slik kvinne! Endå mer motivasjon til å gå i hennes fotspor! Jeg ser virkelig opp til henne og det hun står for. 

 

 

Klem

 

Hvis du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg hadde jeg satt stor pris på det!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: natalieyri

Nye bilder
Presseoppslag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på