fbpx

Tilbake på lufta i Kongsvinger

CoverfotoBlogg-48

Da har det blitt sendt en liten oppdatering på lyfta etter semifinale uttaket. Utrolig gøy at de er interessert, så hyggelig å få oppdatere folk i hjemtraktene hvordan det går. Har kommet på en god plassering ut i fra aktivitetspoengene, men alt kan enda skje. Det er mye trening som skal til før alt sitter i kroppen og i muskelminnet. 

 

Radio Kongsvinger sendte innslaget nå, men det går i reprise i ettermiddagn kl 17:15. Du kan høre på Radio Kongsvinger her.

 

Dette å snakke med presse er veldig uvandt og kan høre på meg selv når jeg lytter til de innslagene jeg har hatt at det gjenstår en del trening for å blir veldig dyktig på å ordlegge seg. Jeg er vandt til å tenke raskt og måtte svare "on-the"fly", men det har alltid vært i en faglig setting, og da er det jo ikke noen som tar opp det jeg sier. Jeg har en følelse av at jeg brude lese meg mer opp på skjønnehetskonkurranser og hvordan dette har utviklet seg de senere årene - vil gjerne få frem at konkurransen har endret seg drastisk og at det er kjernen som teller. Vil også bli bedre på å bygge opp en setning, har dystleksi, så perfekt blir det aldri - men øvelse hjelper og det veit jeg alt om fra før. 

Har du noen tips eller triks til hvordan øve eller metoder for å bli en bedre taler?

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Kjapp oppdatering
Nytt presseoppslag om psykisk helse

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på