fbpx

Tilbake til hverdagen?

1

Instagram@angiecdk FacebookAngie PortifolioAngelikacdk.com

Nå har det gått lenge uten at jeg har skrevet her på denne bloggen, men har trengt litt tid til å slappe av uten sosiale medier ei lita stund. Deilig å komme tilbake og kjenne på nye energi! Hvis du ikke har fått med deg resultatet av Miss Norway 2021, var det Nora Emilie som gikk av med seieren. Jeg fikk plassering som 1st runner-up! Det har vært noen intense måneder med mye jobb, og jeg har lært veldig mye. 

Etter finalen har livet gått litt stille tilbake til det normale. Det er mange planer for fremtiden, og ser på mulighetene for å kunne detla i en annen international konkurranse enn Miss Universe. Det hadde vært spennede å konkurrere ute i verden, så håper det blir mulig. For det meste siden finalen har jeg strukturer meg litt rundt hva jeg skal gjøre med de forskjellige sponsorene mine. Det er flere messer utover høsten og innspilling av podkast skal også snart starte opp. 

Fashion Night Out

Sist torsdag var det launch for Vouge Scandinavia og som de fashion glade jentene vi er, var Miss Stephay og jeg, der. Så utorlig hyggelig å se henne igjen, da vi ikke fikk snakket så mye som vi ønsket selve finale dagen. Vi skal fortsette å holde kontakten da vi har funnet tonen, og venner får man aldri nok av.

Dette ble bare en liten oppdatering, men det blir mer oppdateringer her fremover. Jeg har jo lovet å komme med min hudpleierutine, så den kommer i løpet av uken! 

- Miss Angie 

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg har inspirert andre til å drikke mer vann samm...
Vinnere Miss Norway 2021
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på