fbpx

Tøffe tider, aldri gi opp!

IMG_9354
Jeg tenkte i dag å snakke litt med dere om vanskelige tider. Å psykisk helse.Vi vet jo alle at livet ikke alltid er en dans på roser. Det går alltid opp å ned. Å når det går ned er det greit å kunne takle det litt bedre, så man kommer seg helskinnet ut uten å måtte ned i kjelleren hver gang.

Jeg tror det er viktig å ta opp dette temaet så man skjønner at man ikke er alene. For det finnes ikke noe verre enn å sitte med vonde tanker og følelser for seg selv å tro det er noe galt med en. Når mange egnt opplever det samme.
Vi kunne aldri hatt det bra hele tiden. Det må alltid være en kontrast. Så vi har lykke og sorg, yin og yang, disse er kontraster som ikke hadde vært noe uten hverandre, det skaper en balanse når begge er inkludert. Så ikke bli fortvilet om du ikke er på toppen hele tiden, for det er det ingen som er. Selvom det kan se sånn ut fra utsiden noen ganger. Men vi har alle vår bagasje.
 
Når man går igjennom tøffe tider er det fort at man vil gi opp å syntes det som har skjedd er urettferdig. Det er fort å gå i offerrollen, hvor man lar seg være et offer istendfor en bekjemper. Ikke la andres dårlige energier bli dine. Om noen har gjort deg noe fælt, hører de følelsene du sitter med etter opplevelsen hjemme hos dem. Ikke hos deg. Plis ikke la de ha den makten over deg. Du er fortjener bedre enn det.

Det har hjulpet å uttrykke følelsene mine i kunst, dansing,trening, musikk eller bare ved å gråte rett å slett. Jeg går også turer i skogen å bare snakker med meg selv , som det noe magisk ved. Gå ved trærne som er lungene dine å puste inn den friske luften. Å bare slippe alt ut.Det å ha et par bestevenner er også gull verdt. Ekte mennesker som stiller opp alltid og når det skulle være noe.Men man må ville gjøre en endring selv.
 
 
 

Hver gang jeg har falt har jeg reist meg igjen, å dette er noe jeg er utrolig stolt over.Men det er ting jeg må bearbeide å greie å gi slipp på. Jeg må ta en dag av gangen å prøve å finne lykke i de små tingene og det som betyr noe for en lysere fremtid. Det å gjøre endringer i rutinene mine har også fungert veldig bra.
 
.Jeg skriver dagbok hver dag som har hjulpet veldig med å få oversikt over tankemønsteret mitt å se hva som går mest igjen. 
 

 

Det å gå gjennom tøffe tider kan gi mange fordeler. Du får et dybdesyn å en forståelse for andre du ikke hadde tidligere.Du vokser som menneske. Hva kan ta deg eller ødelegge for deg når du har kommet igjennom de verste opplevelsene. Du blir som et stødig fjell som selv den verste orkanen ikke kan velte.

Jeg vil gjerne hjelpe andre som har vært gjennom samme opplevelser. Dette tror jeg er en del av healingprossesen. Å kunne gi slipp på fortiden å ta lærdom fra den først. Også bruke den erfaringen til å hjelpe andre å gjøre jorden til et bedre sted. Når du kommer dit og du vibrer på en høy frekvens kan ikke negativ energi påvirke deg lengre. Vit at der det er lys kan ikke mørke eksistere.

Man må huske at man kan alltid komme seg videre fra fortiden.
Det å snakke med noen om du går igjennom tøffe tider kan være en utrolig smart ting å gjøre. Hvor du ikke føler deg alene. Gevinstene ved å åpne seg om dette med andre kan fek. Være å få utslipp av følelser å tanker. Få råd å tips til å håndtere situasjonen og ikke minst knytte bånd med andre som opplever noe av det samme. ❤️ vi trenger mer kjærlighet og forståelse på jorda! Sammen er vi sterkere !
 
 

Jeg håper dere fikk noe ut av denne teksten✌🏼 setter pris på å kunne dele litt med dere ☺️
 
 Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/
Facebook: Matilde Lundh Forberg
Nye bilder!
Frivillig arbeid - Kirkens Bymisjon
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på