Trening er viktig for meg

-trening-

 

Hei alle sammen, og god mandag! I dag var det virkelig lett å stå opp, det har vært og er fremdeles en nydelig dag, solen skinner, fuglene kvitrer, naboene steller i hagen og alle er ute. Slike dager er en av mine favoritt dager, men de står ikke alene, noe som også har kommer sterkt tilbake på favoritt siden, er aktivitet og trening. Tidligere har jeg vært nokså topp trent grunnet hest og konkurranse ridning på høyt nivå, her gjelder ingen ting annet enn å jobbe for målet, med det stort smil. Nå det har vært noen år med skolegang, og da kan man lett ofte være for sliten og utmatte til å orke å trene slike mye som man burde. Nå er skolen ferdig for dette semesteret og ny tid har blitt klargjort!

-Foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

Jeg har lagt opp et nytt trenings løp, som kan minne noe om slik det jeg hadde før, nå er det bare å trene på, og ellers jobbe. Frem til finalen skal jeg følge dette løpet, for trening er viktig for meg, aktivitet er deilig og det føles utrolig godt.

 

-Foto: Privat-

Jeg blir glad av å holde meg aktiv og skal nå trene flere ganger i uken, dette trenger ikke være hard trening hver gang, men i hvertfall holde meg aktiv med litt jogging. Jeg trener også selvsagt styrke, og prøver gjøre det to til tre ganger i uken. 

 

-Foto:privat- 

 

I dag har jeg tatt det litt roligere og tatt meg en løpe tur, det er også super deilig og gjøre fordi da får du sett så mye av den nydelige naturen vi er så heldige å ha! Nå skal jeg hoppe en tur i dusjen, for bloggingen var viktigere etter løpeturen! Vi snakkes snart igjen! 

 

-Foto: privat-

Liker du å trene og være aktiv? 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

For en fantastisk opplevelse
Bli med å forby pelsimport
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på