fbpx

Trening må til

CoverfotoBlogg-54

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I dag har jeg fått litt tid til å øve på catwalk-gangen. 


Jeg har gått en del i hæler, men det de har ikke vært så høye som disse. Vi skal kunne gå i 12 cm +, spinne og snu, grasiøst og uten å miste balansen. Jeg kan fortelle deg at det er ikke lett. 

Det er veldig gøy å øve på de forskjellige måtene å snu på og forskjellige gange. Og jo mer man øver jo enklere blir det, og mer amn får til - jo morsommer blir det. Veldig glad det ikke bor noen under meg, for de hadde nok ikke likt det så godt. Bråker litt da jeg trasker rundt her! 

Som du sikkert ser bruker jeg briller i dag. Det er en stund siden jeg har brukt dem, men merka at jeg har fått en del vondt i hodet de siste dagene - kanskje det er vært, men tenkte det kan ikke skade å prøve. Jeg bruker jo mesteparten av dagen foran en skjerm og det blir slitsomt for øynene. 

Nå skal jeg ta meg ei lita jordbær-kroneis, før det er litt lesing på senga og natta! 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

 

 

Trippelbooket
#StoppVoldOgOvergrep

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på