fbpx

Trening med Klara ØP !

p

Hei alle sammen!

Nå har jeg et avisoppslag til i avisa sammen med den flotte Klara Szali, som hjelper oss med koreografien til finalen. Jeg har oppsøkt kontakt med Klara for å få litt bedre veiledning. Dette er noe som såklart alle jentene kan få over møte eller online. Hun er ikke bare en fantastisk trener men også menneske. Jeg er veldig takknemlig for at vi har disse mulighetene til å trene med Klara. 

I oppslaget har Per Albrigtsen skrevet litt om hvordan de forskjellige walksene fungerer, og litt om antrekkene. Snakket litt om hvem utfordringer jeg møter men også om forberedelsene frem mot finalen. Frem mot finalen er det fortsatt mulig å stemme, det kommer til å bli kåret en publikumsfavoritt! 

Link til oppslag: https://www.op.no/matilde-20-gar-for-seier-det-er-litt-skummelt-men-det-handler-om-a-hoppe-i-det/s/5-36-98271 

Foto og skriv: Per Albrigtsen

 

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

 

Om du ønsker å stemme meg til topps <3 

Send da MISSU 10 til 1963 (20kr pr sms stemme)

Takk for all støtte <3

Valgfag Psykologi!
More pictures from the shoot with Kathrine Nordnes
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på