fbpx

Mine tanker om Miss Norway


La bare et lite bilde med for å gjøre dette innlegget litt mindre kjedelig hehe, fra en nydelig dag på Norefjell.

Grunnen til at jeg vil skrive i dag er fordi jeg har hatt en del tanker i hodet rundt akkurat miss Norway. Før har jeg alltid tenkt at det bare er en gjeng med bimboer som svinser rundt på scenen proppet med sminke. MEN det bilde har jeg lagt fra meg. For i de siste årene har Miss Norway forandret seg. Jeg har fulgt litt med på det her og der, og lagt merke til at det har blitt mer og mer fokus på indre skjønnhet og ikke kun utenpå.

Det er noe som betyr mye ettersom deltagerne får mye oppmerksomhet og dermed en mulighet til å påvirke større folkemengder rundt seg. Derfor er det så bra at fokus på veldedighet og hjertesaker har blitt så mye større slik at kvinner som både er nydelige utenpå og inni kan bruke sin plattform til å påvirke i en positiv retning. Jeg ser at det kommer flere og flere nye blogginnlegg fra nye personer og de har så mye spennende og komme med. Historier om barndommen eller sine hjertesaker og hvordan de ser på det. Det gjør det veldig spennende og jeg ser at jeg har flere felles ting her, noe som er veldig gøy. 

Selv ble jeg først litt redd for å i det hele tatt legge ut noe her. Men det er jo eneste måten dere kan bli kjent med meg på. Det å sitte å skrive et blogginnlegg er ikke akkurat noe som faller meg inn naturlig, men jeg har opplevd at det faktisk er ganske gøy. Men det som er skummelt er at man får ikke hilst på hverandre ansikt til ansikt så det er lett å oppfatte ting feil. Jeg er for eksempel veldig redd for å bli oppfattet feil og at folk får fordommer.

Det var dagens rant,  håper alle har en fin dag <3

instagram: maihelenbr

Kunstløp er min lidenskap
Min hjertesak - Mobbing og konsekvenser som medføl...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på