fbpx

Vakker natur

nature-e

Et sted hvor jeg faktisk kan føle total ro og en enorm kontakt med mitt indre, er i naturen. Jeg og en venn var på flere steder i naturen i dag. Det har vært utrolig koselig! Vi badet også, som var kaldt men veldig forfriskende. 

Jeg tror det er viktig får de fleste å få ro i sjelen noen ganger. Man glemmer tiden og alt man "må" gjøre men nyter heller stillheten og roen som er rundt oss ute i naturen. Jeg føler meg veldig hjemme og fri ute i naturen. Ikke minst er den utrolig vakker og harmonisk. Plutselig hadde 6 timer gått med et blunk. Vil bare vise dere noen vakre bilder fra naturen. Disse bildene er tatt på et av stedene vi var. Vi var vel på tre forskjellige steder og alle var vakre på hver sine måter. Bildene er tatt i Larvik. 

 

________________________________________________________________________________

Det er fortsatt mulig å stemme ved å sende MISSU 10 til 1963! (20kr pr stemme) Setter stor pris på alle stemmer <3 

Om du er interessert i et sponsorsamarbeid kontakt meg på:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TLF: 95270305

Hopeful: gaver, kunst og varme hjerter
Eians Trafikkskole
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på