fbpx

Vakre Pansy

Vakre Pansy

Foto: Support Argos (link åpnes i nytt vindu)

Hei alle sammen.

Først vil jeg begynne med å gi dere litt informasjon om Argos.

Når jeg var i Dyrebeskyttelsen i Halden (link åpnes i nytt vindu) så ble jeg informert om Argos. En frivillig støttegruppe som hjelper dyrene på Argos Animal Sanctuary (link åpnes i nytt vindu) som ligger i Kypros. Ettersom økonomien skranter en del i landet så har et snilt menneske tatt initiativ til å opprette en støttegruppe hvor vi kan fjernadoptere og hjelpe til med dyrene der borte. Dette synes jeg er utrolig flott gjort, og har i dag tatt meg en prat med leder av gruppen.

Jeg titter innom siden til Argos og klikker meg inn på profilbildet på siden, det var noe med ansiktet til den katten som gjorde meg nysgjerrig, og vedlagt ligger følgende historie:

"Dette er verdens tapreste jente Pansy 
-Min datter Sandra fant henne med en stygg skade i ansiktet og munnen under sin ferie på Kypros rett før vi kom dit i 2011. Jeg kontaktet Argos pr tlf, og frivillige derfra dro og hentet henne, fikk henne til veterinær og behandling. Hun ville ikke overlevd lenge uten behandling med en så stygg skade. Andre turister i området forteller at de hadde sett gartneren på hotellet slå lille Pansy (ca 8 uker da) i ansiktet med en jernrive. Pansy har det bra i dag, og gjør store framskritt, men har skader som har krevd at hun har hatt store smerter og har måttet gjennomgå flere operasjoner i munnen. Jeg og min familie - med flere, støtter henne via fjernadopsjons programmet på web siden til Argos, og dette har bidratt med penger slik at Pansy har kunnet få behandling. Jeg privat har også donert penger til Pansy slik at hun kunne få den hjelpen hun trengte. Dette er selvfølgelig helt og holdent gjort på eget initiativ, Argos har aldri ymtet frampå om at de trenger støtte til dette, det er jeg som har tilbydd dette. Viktig å understreke!

Pansy er en herlig kattejente som jeg har møtt flere ganger, og det er med stor glede jeg har mottat beskjeden om at Pansy & Prince (en annen katt vi støtter) samt to andre katter fra Argos, snart skal i fosterhjem i Tyskland i påvente av nye kjærlighe hjem, og en ny framtid der!"
 
 
 
Jeg er nesten tårevåt i øyenkroken og hjertevarm over kjærligheten slike gode medmennesker har for dyr.

b2ap3_thumbnail_tumblr_mhxsodXX6R1rm6175o1_500.jpg

Foto: google
Når jeg ser folk som jobber så mye for dette: Hope in humanity restored <3

Min hjertesak Special Olympics Norge
Business and pleasures ;)
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på