fbpx

Valgfag Psykologi!

hstshoooottttttt

Foto: Erik Lund Johannesen

Hei!

Jeg har nå begynt å ta fag for generell studiekompetanse for å senere kunne studere!

Valgfaget mitt er nå Psykologi 1, og dette er det beste jeg kunne valgt! Det er så utrolig interessant å lære om mennesker. Forskjellige eldre teorier, og se hvor mye psykologien har endret seg fra gammelt av til nå. Det er også utrolig interessant å ha om noe som sjeldent har to streker under et svar. Vi mennesker er så utrolig komplekse og forskjellige, så et svar for meg er nødvendigvis ikke likt for hvem som helst andre. 

Min favoritt så langt er jo egentlig humanistisk og eksistensiell perspektiv, som har til felles at vi mennesker er i stand til å forme sitt eget liv. 

Det er veldig positivt å lese om og man lærer utrolig mye, så nå er det bare å forberede seg til eksamen som kommer i november! Gleder meg

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

 

Eians, Mørkedemo kurs!
Trening med Klara ØP !
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på