fbpx

Valgfag Psykologi!

hstshoooottttttt

Foto: Erik Lund Johannesen

Hei!

Jeg har nå begynt å ta fag for generell studiekompetanse for å senere kunne studere!

Valgfaget mitt er nå Psykologi 1, og dette er det beste jeg kunne valgt! Det er så utrolig interessant å lære om mennesker. Forskjellige eldre teorier, og se hvor mye psykologien har endret seg fra gammelt av til nå. Det er også utrolig interessant å ha om noe som sjeldent har to streker under et svar. Vi mennesker er så utrolig komplekse og forskjellige, så et svar for meg er nødvendigvis ikke likt for hvem som helst andre. 

Min favoritt så langt er jo egentlig humanistisk og eksistensiell perspektiv, som har til felles at vi mennesker er i stand til å forme sitt eget liv. 

Det er veldig positivt å lese om og man lærer utrolig mye, så nå er det bare å forberede seg til eksamen som kommer i november! Gleder meg

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

 

Eians, Mørkedemo kurs!
Trening med Klara ØP !
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på