fbpx

Vel overstått kursdag!

Vel overstått kursdag!

 

Hei!

I dag stod jeg opp tidlig for å være med på introduksjonskurset og opplæringskurset til Miss Norway, som er et av stegene på vei til semifinalen. Det var veldig lærerikt, et trivelig og artig opplegg. Det var også ganske motiverende. I pausen på kurset så var jeg effektiv og gikk en lengre tur med hunden for å få i gang blodsirkulasjonen og få litt frisk luft, før jeg avslutte med en ny runde gulvvask ;)

Jeg har fortsatt en del lesing jeg ønsker å få unnagjort i løpet av helgen, og venter besøk igjen i morgen, så runder av her nå. Ha en fin lørdagskveld :-) 


 

Hello!

Today, I woke up early to join the introduction course og training course to the Miss Norway 2021 competition, which is one of the steps on my way towards the semi finale.

It was a very interesting and fun course, which in fact motivated me a lot. In the break I decided to be quite effective, so I took my cute dog for a longer walk in the small park nearby and got my blood circulation going. Finished of the break with some floor cleaning once more ;)

I still have some book-reading that I want to finish this weekend, and tomorrow I'm expecting visitors, so I'll round of this post now. Have a nice Saturday night :-)

 

 

 

 

Self-Care Sunday
Evig dilemma
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på