Velkommen til Miss Norway 2018

Photo: Natalia Pipkina/ Wlasna Photo http://nataliapipkina.no/en/Makeup: Mari Depuis / CosmobeautyHair: Svetlana Jouini /Goldwell. Jewelry: Erla-Maria Skovlund/ Silvursnid https://www.facebook.com/silvursnid

Velkommen til Miss Norway 2018 til deg som er deltager, følger, leser, sponsor eller kanskje en som ikke helt har bestemt deg for å melde deg på enda. 

 

Denne bloggen er laget for at spesielt deltagerne i Miss Norway skal få best mulig repetisjon og coaching til hvordan de skal jobbe seg frem til finalen i 2018. Det blir også lagt vekt på ulike temaer eller dilemmaer som en hver deltager kan møte på som en offentlig person. De som er følgere og lesere vil også kanskje få et innblikk i det arbeidet som står bak en slik konkurranse. 

Misse-konkurranser handler ikke bare om å vise seg frem på en scene med flotte kjoler og sminke. Konkurransen går over en lengre periode på 6-7 måneder hvor de som deltar jobber med sine hjertesaker dersom de har noen, skaffe seg erfaring med hvordan de skal jobbe med sponsorer, presse og media. 

http://www.tv2.no/v/1082607

Fotoshoot for bareMinerals

Lanseringsfest Qnippsit 2017

Catwalk-kurs for nye deltagere med Klara Szalai

Red Carpet med Miss Universe.

Som representant for Norge forventes det at vinneren, altså Miss Norway, er godt kjent med hva som forventes av et forbilde og kvaliteten på arbeidet for sponsorer fra hele verden. Som Miss Norway blir du satt i en posisjon hvor ansvar og kvalitet på det du skriver og legger ut av bilder er sentralt. Det er også viktig at alle deltagere nå og frem i tid vet hvor viktig det er å tenke seg nøye om før de legger ut bilder og uttaler seg om ulike temaer. Som en offentlig person har man et ansvar for at de signalene man sender ut påvirker leserne positivt.

Foto: Monica Nysveen.

Det er mange følgere og fans fra hele verden som følger med og en god representant for Norge er det organisasjonen ser etter. Kvalitet på arbeid, naturlig skjønnhet og ikke minst med hjertet på rett plassen er nøkkelen til en ekte Miss Norway og Miss Universe. Arbeidet og frivilligheten du gjør skal ikke være overfladisk og heller ikke noe du gjør bare for at det skal se bra ut for offentligheten. Det du gjør som deltager og/eller som Miss Norway skal være arbeid du brenner for og noe du vil utrette. 

Deltagere i Miss Norway må også ta ansvar for å lese gjennom og sette seg inn i organisasjonen regler. Intro finner du ved å trykke HER. Du får også opp organisasjonens regler og vilkår når du registrerer deg på siden. Dette er viktig at du leser deg opp på og gjør deg kjent med. 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
5 ting som gjør dagen din bedre
FEST
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på