fbpx

Venner kaller meg Angie

CoverfotoBlogg3

Det er vel på tide at jeg presenterer meg seg, er det ikke det?

Jeg er da Angelika Catharina Dybendal Kristiansen, men vennene mine kaller meg Angie. Jeg har vokst opp på Østlandet, men mesteparten av barndommen tilbrakte jeg på Magnor, som er i Eidskog kommune. Har to søstre, begge eldre enn meg. De har vært mennesker jeg har sett opp til hele livet. Dessverre døde min eldste søster, Marianne, brått i fjor vår. Dette er noe som kommer til å prege meg resten av livet, men jeg velger å prøve å huske alt det fine vi hadde.

Å kunne skape følelser hos folk gjennom bilder er noe jeg synes er veldig gøy, og en karriere innen modellbransjen hadde vært utrolig. I Oslo er det flere mennesker og mer muligheter til å finne andre kreative sjeler som liker det samme som meg, men besøker så klart kjæresten i Gjøvik ofte. Tja, noen ganger tenker jeg vel at jeg kanskje besøker kattene mine mest. Har to katter, Harley og Sanchez – vanlig norsk huskatt!

Jeg jobber for et firma som heter Bouvet, og har kontor på Majorstua. Der er jeg en miks av interaksjonsdesigner og tjeneste designer. Det er det kanskje ikke alle som veit hva er? Jeg tar og skriver et innlegg om hva det er, så følg med videre. Hvis du ikke har sett det er de mulig å abonnere på bloggen for å få varsel om når jeg poter noe, hint hint.

Fritiden min går mye til trening, og da for det meste yoga. Liker veldig godt den måten å trene på, samtidig som jeg føler at får et pusterom og en mulighet til å lande litt. Foto og kreativt arbeid, som å mal, driver jeg mye med også. Har både en male-stasjon og mini fotostudio hjemme.

Naturen og det å være på tur, prøver jeg å gjøre så ofte jeg kan, men det er ikke alltid like lett å få til. Jeg reiser på gåturer i fjellet med pappa, som er helt fantastisk. Da blir det fin natur, gode samtaler og moro.  Sist var vi på Synnfjell i Nord Torpa. Ellers har jeg blitt en liten plante-fanatiker, så bruker mye tid på planter og dyrke grønnsaker og urter hjemme.

Hvis du vil bli bedre kjent, er sosiale medier en fin måte. Følg meg på instagram @angiecdk :-D 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Kampen om likestilling!
En av mine hjertesaker!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på