fbpx

Vinner er trukket

1

annonse

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Jeg har hatt en giveaway i samarbeid med Toten Treningsenter, og har trukket en vinner. Gratulerer til Gry-Kristin Evensen 🙌🏻 Gry-Kristin vant Booty Builder band i rosa, litt proteinbarer, buff og vannflaske! 🤩 Så gøy å få lov til å ha giveaways: Det er gøy å dele treningsgleden. TT er et treningssenter som virkelig prøver å inspirere alle til å ha det gøy med trening og å vinne er jo alltid gøy! 

I dag har jeg vært hjemme hos Gry-Kristin og gitt henne premien. Jeg viste henne også litt hvordan hun bruker BootyBuilder band, slik at hun skal få mest mulig ut av det. Viste henne bare noen enkle øvelser som fungerer godt med bandet, og så hadde vi en super koselig samtale! Hun hadde en helt fantastisk utsikt over Gjøvik.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Shooting-dag
Hår, hud og sminketips

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på