fbpx

Vinnere Miss Norway 2023

Kroning av Miss Norway. Fra venstre. Miss Norway 2022 Ida Anette Hauan, Madeleine Malmberg - 2nd runner up, Julie Marie Tollefsen - vinner av Miss Norway 2023, Andrea Nesheim Farias - 1st runner up, Charlotte Marie Høivold, finalist. Foto Jakob Braaten 

Gir alt

Nå skal jeg gi alt for å få frem Norge i Miss Universe, sier Julie Marie Tollefsen i en kommentar etter seier i Miss Norway 2023 lørdag 5. august. Hun har etablert et unikt samarbeide med den israelske designeren Aviad Arik Herman. Han har tre ganger vært nominert til «Top Best» design i Miss Universe.  

Årets finalister har hatt Kun få poeng skilte de forskjellige finalistene fra hverandre. Dermed er alle som vil representere Norge i internasjonale konkurranser svært kvalifiserte til å gjøre en solid innsats internasjonalt. Med den overraskende avgjørelsen at Emilie Natalia Svendby skal representere Norge i Miss Earth i Vietnam 16. desember 2023. Andra N. Farias vil mest sannsynlig representere Norge i Miss World. Norge skal også representere i Miss International i Japan. Noe vi kommer tilbake til med flere detaljer når dette er klart. 

Nivået på finalistene var knallsterkt. Dermed har også dommerne hatt en krevende vurdering av hver finalist. I konkurransen i år har utøverne gjort det sterkt med sponsoroppdrag, presse og veldedighet. Det har vært over 60 oppdrag med veldedig innsats og over 100 presseoppslag. 

Topp 1-4 med Miss Earth

Fra venstre. Miss Norway 2022 Ida Anette Hauan. Madeleine Malmberg - 2nd runner up, Julie Marie Tollefsen - vinner av Miss Norway 2023, Andrea Nesheim Farias - 1st runner up, Charlotte Marie Høivold - finalist, Emilie Natalia Svendby - Miss Earth Norway. Foto Jakob Braaten.

Krevende konkurranse

Veien til den norske finalen har vært startet allerede i september 2022. Det var over 45 prosent økning i antall påmeldte med over 120 håpefulle utøvere. Konkurransen var så krevende at også flere trakk seg i finaleløpet hvor hele 11 personer kom til selve finalen.  

De gode resultatene skyldes i tillegg til coaching i catwalk og sceneopptreden av Klara Szalai, så har tidligere vinner stilt opp med hjelp med kursing, tips og veiledning fra Kaja Kojan, Celine Herregården, Julie Børresen, Romée Dahlen, Ida Anette Hauan, Madelen Michelsen, Sunniva Frigstad, Helene Abildsnes, Nora Emilie Nakken og Lilly Sødal -- bare for å nevne «noen». 

Poengene fra aktivitetene har gitt juryen en indikasjon på om finalistene har evnen til å markedsføre seg selv, snakke med pressen og om de er i stand til å utføre oppdrag på en profesjonell og ydmyk måte. Alt er egenskaper som er helt avgjørende i verdensledende konkurranser som Miss World og Miss Universe. I tillegg kommer det aktiviteter innen sport, talentkonkurranse, veldedig arbeide og forskjellige typer dans.  

Veien videre

Miss Universe er en av de største og ledende skjønnhetskonkurransene i verden. Finalen i Miss Universe går 18. november  2023 i El Salvador. Det hele ses av over en halv milliard seere i over 160 land.   

Vi kommer straks tilbake med mer informasjon når vi vet mer om de andre konkurransene.  

Det er lagt ut finalebildene vi har så langt til fri bruk i pressen. Følge lenken og husk å krediter fotograf Jakob Braaten: Finale-fotografier Miss Norway 2023  (<- OBS Høyreklikk på muspeker og velg å åpne lenken i ny fane eller nytt vindu)

Plassering Miss Norway 2023

Plassering

Navn

År

Fødested

Bosted

Miss Norway

Julie Marie Tollefsen

28

Oslo

Oslo

1st runner up / Miss World Norway

Andrea Nesheim Farias

20

Kristiansand

Kristiansand

2nd runner up / Miss International Norway

Madeleine Malmberg

19

Bærum

Fredrikstad

3rd runner up

Oda Langedal Endestad

27

Førde

Oslo

4th runner up

Andrea Vassbrekke Garcia

27

Arad

Kristiansand

Miss Earth Norway

Emilie Natalia Svendby

20

Elverum/Løten

Lillestrøm

 Folkets favoritt!

Joe-Ann Guron

19

Filippinene

Oslo

 

Charlotte Marie Høivold

28

Kristiansand

Kristiansand

 

Amanda Isabella Arnesen

27

Kristiansand

Telemark

 

Julie Marie Tidemann

27

Oslo

Oslo

 

Ramona Tysse Mjelde

24

Hammerfest

Hamar

Kontaktopplysninger. Trykk på denne lenken <--

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Video fra Miss Norway-finalen 2023
1st runner up: Utrolig!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på