fbpx

VM i Paris

heihei, alle fine! 

Håper dere har hatt en fin uke så langt.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere et par bilder fra Paris, og hvordan resultatet ble. Jeg reiste ned dit 14. september og var der til 17. september. Jeg hadde gledet meg masse til denne turen, og se den flotte byen. Jeg har vært i Paris en gang tidligere men for en god stund siden så, det var greit å friske opp minnet på hvor nydelig Paris er. 

I forkant av turen ligger det mye forberedelser og øving, som jeg har nevnt tidligere stilte jeg som modell for en frisørsalong i Bergen som deltok på VM i brudefrisering og galla. Det var mange timer i salongen, øving på catwalk og mye mer. Det var en spennende og gøy periode, og plutselig før vi visste ordet av det skulle vi reise. Tiden flyr når man gleder seg og ser frem til noe. 

Jeg gledet meg så utrolig mye til selve dagen, men jeg var også en god del nervøs. Jeg visste det var mange mennesker der og nivået var høyt.

Men det var en helt fantastisk opplevelse og jeg var så heldig og fikk bære disse to flotte frisyrene, og gå i nydelige kjoler. Atmosfæren inne på arenaen var fantastisk, jeg møtte masse nye mennesker og lært masse nytt. Når jeg ser tilbake på disse bildene begynner jeg bare å smile, jeg har så masse flotte minner fra denne turen. Nå kommer det et bildedryss fra turen, håper dere liker det like mye som meg! 

 

 

 

Klem

Hvis du eller noen du vet om har lyst til å samarbeide med meg, hadde jeg satt stor pris på det.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Instagram: natalieyri  

 

10 random fakta om meg
Besøksvenn!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på