fbpx

Hei!

Jeg heter Amine, 20 år og kommer fra Hvaler!

Jeg er så utrolig heldig og er blitt tatt ut til å være deltaker i Miss Norway 2021! Håper dere vil følge meg på denne utrolige spennende reisen. Her på min blogg så kan dere bli litt bedre kjent med meg som person og lese om hva jeg gjør for tiden, håper dere liker det!

Ønsker du å...

Hei!

Jeg heter Amine, 20 år og kommer fra Hvaler!

Jeg er så utrolig heldig og er blitt tatt ut til å være deltaker i Miss Norway 2021! Håper dere vil følge meg på denne utrolige spennende reisen. Her på min blogg så kan dere bli litt bedre kjent med meg som person og lese om hva jeg gjør for tiden, håper dere liker det!

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kontakte meg? 
Send meg en Mail! 

Amine00@live.no

Ha en fortsatt fin dag❤️

Vil du få med deg når jeg legger ut et nytt innlegg? Trykk på linken under å følg siden min på Facebook <3

https://www.facebook.com/Amine-Storr%C3%B8d-Veien-til-Miss-Norway-2021-100361338746449 

 

More

Øve øve øve

Hei igjen❤️

Etter jeg postet hjertesaken min igår, så har jeg hatt innboksen full av meldinger. Det gjør meg utrolig glad å tenke på at så mange engasjerer seg og leste hva jeg skrev. Jeg skal skrive ett innlegg om det senere om reaksjonen min på alle tilbakemeldingene❤️

Idag så har telefonen ringt i ett kjør😂 det har vært utrolig gøy, men kjenner det skal bli deilig og krype under dyna nå😁 Senere på dagen var jeg så heldig å fikk låne Hvaler-hallen til å øve litt på cat-walk. Tuuusen takk Thomas og Hvaler kommune ❤️ setter stor pris på det!

Jeg prøvde å tenke på alle de tilbakemeldingene jeg fikk av Klara på kurset, og rette på meg selv. Det er ikke lett, men jeg tror jeg begynner å bli litt trygg på hælene nå, og det er litt gøy!

Da det hadde gått nesten to timer så klødde det i beina etter å bare ta av hælene å danse litt! Jeg ELSKER å danse, og synes der er så gøy å ha på høy musikk og danse fritt❤️ Jeg tror ikke dere aner hvor mange timer jeg har danset på trampolina, på plenen utenfor huset og på kjøkkenet når jeg var liten. Jeg danset overalt, og det gjør jeg egentlig enda😂 Når vi var på kurset sist så var Guro og jeg igjen litt etter kurset, og da danset jeg litt da også😂 sto litt på henna osv... 

En liten funnfact! Jeg gikk på ballet i 4 år sammenhengene når jeg var liten kun fordi da kunne man melde seg på MGP jr som bakgrunn-danser😂 Gikk også på ballet senere da jeg ville bli bedre i Kunstløp❤️Enda en funnfact! Jeg skrev en sang, fordi det var en periode jeg ville synge på MGP jr😂 Fant teksten sist jeg var hjemme, så skal huske på å ta bilde av den en gang så skal dere få se😆 Med andre ord så har jeg alltid hatt drømmer og store ambisjoner! 

Ønsker dere en fin kveld videre❤️ klem

Hadde satt stor pris på om du ville fulgt meg på mine sosialemedier <3

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Abonner på min Snapchat-kanal: Storrod2000 (Vlogger i min hverdag)

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Ønsker du å samarbeide med meg, og hjelpe meg videre i denne reisen? så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

  48 Hits
48 Hits

Min hjertesak

Da er det tid for å presentere min hjertesak. Et tema og en sak som jeg brenner for og har lyst til å nå ut om og snakke høyt om.  April er «Sexual Assault Awareness» måned og jeg tenkte dette var en god timing til å fortelle om min hjertesak. Dette er en viktig måned for å øke bevisstheten rundt seksuelle overgrep. Det skjer alt for ofte, og det er alt for mange som ikke vet hvor mye som går under et overgrep og hva et overgrep faktisk er.

På film og i media så settes alt på spissen, og vi ser overgrep av folk som blir slått og blir mishandlet. Det er grusomt, og forferdelig å se på. Det jeg vil få frem er selv om en person er snill og forsiktig, så er fremdeles nei et nei! Det er ikke greit hvis du ikke vil.  Det er du som bestemmer over din kropp.

Jeg synes denne årlige kampanjen er viktig, og at vi skal bruke den til å øke bevisstheten om seksuelle overgrep, og overgrep generelt slik at vi kan snakke høyt om det og finne ut sammen hva vi kan gjøre for å forhindre at det skal skje! 

Jeg har lest litt på https://samtykkelov.no/hvorfor-samtykkelov  og der skriver de dette:

Voldtekt i Norge:

Voldtekt er et omfattende samfunnsproblem i Norge. Nesten én av ti kvinner og én av hundre menn, oppgir å ha vært utsatt for voldtekt minst en gang i løpet av livet. Hver femte jente og 1 av 14 gutter opplever et seksuelt overgrep før fylte 18 år.  

Er dette greit?

Jeg er for JA- til samtykkelov

 

Dette innlegget har jeg jobbet mye med, da det har vært litt vanskelig å snakke høyt om. Men jeg synes det er utrolig viktig, og det er et tema jeg brenner for.  Jeg har bestemt meg for å snakke høyt om det.

Takk

Jeg ønsker å starte med å takke at det finnes noe som heter overgrepsmottaket. Det de gjør er en utrolig viktig jobb, selv om jeg selv synes det var vanskelig å ta kontakt med de så er jeg utrolig takknemlig for at jeg fikk noen profesjonelle å snakke med.

Jeg synes det var godt å få bekreftet at den klumpen i magen stemte... Dette var ikke riktig. Er dette jeg har gjennomgått et overgrep? Overtenker jeg eller dramatiserer jeg? Jeg hadde mange spørsmål og tanker som jeg ikke visste svare på, men det føltes ikke riktig.

Men da jeg fortalte hva som hadde skjedd til personen på overgrepsmottaket så fikk jeg svaret og det føltes allerede bedre. Jeg følte meg nesten lettet, ikke fordi at det var bra, men jeg følte meg hørt og jeg følte meg trodd. Det var ikke jeg som overtenkte at jeg kanskje burde sagt nei litt høyre, kanskje en ekstra gang så han hørte meg. Det var ikke jeg som dramatiserte. Det som hadde skjedd var ikke greit.

Det at jeg sa ja til at mamma kunne ringe overgrepsmottaket for meg, da jeg ikke klarte å gjennomføre dette selv fordi jeg følte meg så liten, var usikker og redd, tror jeg var den beste beslutningen jeg kunne tatt. Det var godt å få snakke med noen profesjonelle, som stilte de riktige spørsmålene, kanskje de litt tøffe og vanskelige spørsmålene, men ikke minst de viktige.

Poenget er ikke å få sympati med min historie. Jeg vil bare få frem at jeg tror jeg ikke hadde vært den jeg er i dag hvis jeg ikke hadde hatt de samtalene med overgrepsmottaket og psykologen der. Flinke velutdannede mennesker som jobber for å hjelpe mennesker som dessverre havner i slike situasjoner. Det skulle ikke vært nødvending synes da jeg, men takk gud for at de er der.

Det er så viktig å føle seg hørt! Jeg synes det er vanskelig å snakke om, men jeg er stolt over at jeg snakker åpent om det slik at jeg kan formidle videre hvor mye det hjalp å snakke ut om det.

Det skjer alt for ofte, det kan skje når du minst forventer det, og det kan skje av dine bekjente... Det trenger ikke være en fremmed!

Jeg vil formidle at NEI ER NEI! Føler du at det ikke er riktig, så stopp! Spør en gang ekstra om partneren ønsker dette, er dette greit for deg? Du skal høre et JA, kroppen skal vise at dette er greit! Hvis partneren vrir seg unna, så stopper du!

STOPP!

 

Trenger du noen å snakke med noen etter å ha lest dette? Har du selv vært utsatt eller kjenner du noen som har vært utsatt for overgrep så finnes det flere som du kan snakke med :

 * https://dinutvei.no 

 

https://www.dixi.no 

Finn det overgrepsmottaket som er nærmest deg.

 

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese dette innlegget❤️ Selv om det tok litt tid for meg å skrive dette innlegget, da det er et veldig vanskelig og nært tema for meg, så er det så utrolig viktig for meg! Det er et viktig tema som alle burde vite om, og vi burde snakke høyt om det! 

Ønsker alle en fin kveld videre! klem

 

  700 Hits
700 Hits

Fantastisk shoot-dag og litt kaos + sneekpeek

Hei igjen☺️

Nå har jeg kommet hjem fra en utrolig lang dag, men så lærerik og såå gøy!

Det er en litt morsom historie bak faktisk, så nå skal dere få høre😂

Vi (fotografen og jeg) hadde avtalt å møtes idag søndag for å starte å filme til presentasjons videoen og ta noen bilder. På lørdag kveld ble vi enige om å flytte det til klokka 14:00, noe jeg synes passet meg mye bedre da jeg var utrolig trøtt etter lite søvn😂 Når klokka var 13, så fikk jeg melding av de at de hadde kjørt fra Oslo, og de sa de ville være hos meg ved 15-tiden. Når klokka var 15, så hadde jeg møtt mamma, som selvsagt var med idag også, så heldig som jeg er ☺️ Så ringer fotografen igjen, og sier de har havnet i SVERGIE! 😂 

Jeg trodde de prøvde å være morsomme, men de hadde da klart å misse avkjøringa til Halden da de skulle innom å levere en modell der😂 Altså er det mulig😂 

De ble eskortert av politiet tilbake til Norge, siden de så jo at de kun hadde kjørt en svipp tur feil... Men jeg sto fint og pynta å ventet med mamma jeg😁 Vi kjøpte oss litt mat og nøt denne fantastiske vår dagen😍

Men omsider kom de på plass, og vi fikk spilt inn noen snutter og tatt masse bilder! Gleder meg så mye til både videoen og bildene er redigert ferdig😍 Her kan dere få et sneekpeek fra dagens shoot!

FOTO: Pineapple Papi (Kash Chohan)

Altså WOW! Det er bare å glede seg til resten😍

Håper dere får en fin søndag videre, og at dere likte å høre om dagen min😁 Om du ønsker å se mere fra dagens shoot og min dag så abonner gjerne på min snapchat -> Storrod2000

 

God natt ❤️

Hadde satt stor pris på om du ville fulgt meg på mine sosialemedier <3

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Abonner på min Snapchat-kanal: Storrod2000 (Vlogger i min hverdag)

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Ønsker du å samarbeide med meg, og hjelpe meg videre i denne reisen? så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

  151 Hits
151 Hits

Catwalk kurs + innspilling

Hei dere ❤️

Sent igår kveld kom jeg hjem fra catwalk-kurs, og det var utrolig gøy og lærerikt! Kurset ble ledet av Master Runway Coach Klara Szalai! Hun var utrolig dyktig, og vi lære utrolig mye. Vi lærte om poseringer, de forskjellige walkene på catwalken og hvordan man skulle opptre på senen. Jeg ble bare kjempe motivert til å fortsette! 

Vi fikk også møte de andre herlige jentene som er deltakere i år, og vi er litt av en gjeng 😍Gleder meg masse til å se de igjen 😍

Nå har jeg sminket meg og gjort meg klar til en ny shoot som jeg skal ha i dag 😊 Litt liten i kroppen, etter 8 timer i høye hæler, men formen er overraskende bra😂 Jeg gir meg aldri, og er klar for å spille inn presentasjons videoen! 

 

Vi snakkes ❤️ 

Hadde satt stor pris på om du ville fulgt meg på mine sosialemedier <3

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Abonner på min Snapchat-kanal: Storrod2000 (Vlogger i min hverdag)

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Ønsker du å samarbeide med meg, og hjelpe meg videre i denne reisen? så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

  167 Hits
167 Hits

Catwalk-kurs! Jeg er så spent

Hei dere ❤️

Nå har jeg ankommet Oslo😁 Helgen som jeg har gledet meg kjempe masse til er endelig her! Mitt første catwalk-kurs! Jeg gleder meg vilt mye, og kan nesten ikke vente med å få møte de andre jentene☺️ 

Jeg har pakket med meg munnbind, håndsprit og selvsagt høye hæler😆 Vi går under toppidrett i skjønnhet, så jeg reiser helt lovlig! Tenk at den som vinner Miss Norway skal delta i verdens største skjønnhetskonkurranse! Altså da er det snakk om en halv milliard TV-seere! Wow😍 

Selv om Hvaler er mitt favorittsted, så må jeg si at jeg trives godt i Oslo. det dere ser her, er en av mine favoritt steder her i Oslo, (Bortsett fra Ishallene ofc😂). Den norske Operaen er et bygg jeg synes er utrolig unikt, og utsikten rundt det er fantastisk!

Jeg tok med meg el-sprake sykkelen min slik at jeg skal unngå å ta kollektiv transport! Skal jo bare være her ett døgn, men synes det er viktig å gjøre det jeg kan. 

Nå har jeg ankommet hotellet som jeg skal være på til i morgen, og nå skal jeg slappe av og spise resten av kvelden 😊 Vi starter opp med kurset i morgen klokka 10:00, og det skal vare i 8 timer😁 8 timer med 12 cm hæler! Hehe, skal oppdatere dere for å sjekke om jeg overlever dette, men har pakket med meg masse gnagesårplaster, så tenker det skal gå fint! Jeg må jo tenke på at i Miss Universe så skal man gå med 12-15 cm høye hæler, opptil 18 timer om dagen i 15-21 dager! Så dette er jo bare barnemat, hehe! Øvelse gjør mester, og jeg skal jobbe beinhardt☺️ 

Ønsk meg lykke til! Og ha en riktig så fin helg ❤️

Klem

 

Hadde satt stor pris på om du ville fulgt meg på mine sosialemedier <3

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Abonner på min Snapchat-kanal: Storrod2000 (Vlogger i min hverdag)

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Ønsker du å samarbeide med meg, og hjelpe meg videre i denne reisen? så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

  211 Hits
211 Hits

For en dag! Jippi

Hei dere❤️

Wow for en dag! I dag har jeg fått gjort mye!

Dagen sluttet i går med et møte med et reklamebyrå som skal hjelpe meg med videoen som skal sendes inn før finalen, og den skal vi shoote på søndag! Så håper alt går i orden der, fordi det gleder jeg meg masse til ☺️

I dag så starten jeg dagen med en liten fotbehandling, og det var jo bare helt nydelig😍 Videre så hadde jeg et møte med en kjent salong som jeg har hørt så mye om. Det var så koselig der, og vi ble enige om å skrive et samarbeid!! ❤️ Wow jeg er så spent! Gleder meg masse til å fortelle dere, og vise dere resultatet!

Dagen gikk videre med at mamma kom å henta meg😁 Min kjære mor, støttespiller og bestevenn har bursdag i dag ❤️

Bilde er tatt fra min konfimasjon i 2015

Jeg er så utrolig heldig som har en mor som stiller opp for meg uansett hva det måtte være! I 14 år så har hun fulgt meg opp i kunstløp, noe som jeg brenner for, og en sport vi elsker!

Du har ofret så mye tid til meg for å følge meg opp i alt jeg deltar i☺️ Altså jeg kan ikke få takket deg nok ❤️ Nå har du byttet ut tribunesitting i ishallen for å se på time inn og time ut i trening, med hårbørste og sminkekost på fotoshoots og i studio!

Helt fra dagen jeg ringte deg i januar og fortalte at jeg var tatt ut som deltaker i Miss Norway har du engasjert deg. Du stiller alltid opp, og du er den beste mammaen man kunne tenke seg❤️  Du har til og med skaffa deg Instagram, noe du sa du aldri skulle skaffe deg! Nå følger du med på alt jeg legger ut og gjør her på sosiale medier. Selv om du til tider er superstreng, så er jeg så stolt av at jeg er datteren din. Takk mamma! For at du er den beste støttespilleren og manageren jeg kunne fått, og at jeg alltid har en armkrok å komme hjem til!Du får meg til å føle meg så trygg! Jeg elsker deg av hele mitt hjerte ❤️

Håper dere likte dette! Klem❤️

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Abonner på min Snapchat-kanal: Storrod2000 (Vlogger i min hverdag)

Ønsker du å samarbeide med meg, så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

  178 Hits
178 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på