fbpx

Denne bloggen vil vise min reise i Miss Norway konkurransen. Jeg, Angelika Dybendal er 28 år og jobber som interaksjonsdesigner. Denne bloggen vil belyse mine hjertesaker og verdier, og håper å kunne vise meg som et menneske verdig en plass i denne konkurransen. Jeg mener at man skal lede med eksempel, og alltid strebe etter å forbedre seg som...

Denne bloggen vil vise min reise i Miss Norway konkurransen. Jeg, Angelika Dybendal er 28 år og jobber som interaksjonsdesigner. Denne bloggen vil belyse mine hjertesaker og verdier, og håper å kunne vise meg som et menneske verdig en plass i denne konkurransen. Jeg mener at man skal lede med eksempel, og alltid strebe etter å forbedre seg som menneske. Man er aldri utlært og det er viktig å belyse at livet er en reise og ikke målet i det fjerne.

Livet er en samling av små øyeblikk og håper jeg kan lage mange små øyeblikk med dere som ønsker å følge meg. Følg reisen min på her.

 


Hjertesaker

Bærekraft 

Noe av det som virkelig står i høysete i mitt liv er bærekraft. Å leve et så bærekraftig liv som jeg klarer, er viktig for meg. Noen gang får jeg ikke det helt til, men for det meste går det på automatikk.

Bærekraft handler om at vi får det vi trenger, uten å skade andre mennesker eller naturen. Hvis alle prosesser i verden hadde vært bærekraftige ville disse kunne pågå til evig tid uten at det ville gå tomt eller skade noe eller noen.

Bærekraftig utvikling er viktig for at vi skal kunne være her, leve godt og ha en fremtid. Uten å gjøre grep i hverdagen ser ikke jeg en mulighet for at menneskeheten skal bestå i overskuelig tid. Det er nok lett for meg å si at vi alle, hvert enkelt menneske i verden må gjøre grep, men man må også handle etter evne og kapasitet. Jeg bor i et av verdens rikeste land, og har muligheter til å gjør valg som er bedre for verden som en hel. Hadde jeg vokst opp på gaten et helt annet sted, ville mine prioriteringer vært på å finne mat eller husly for den neste dagen. Så jeg vil gjøre det jeg kan, da jeg har muligheten til å velg å prøve å gjøre en forskjell.

Kvinner i tech

Mer informasjon kommer

More

Tren med meg

CoverfotoBlogg-3

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Trenger du noen å trene med?

I over ett år nå har min bestevenninne, Tuva, og jeg trent sammen. Selv om hun bor i Stavanger og jeg i Oslo, har ikke dette stoppet oss. Jeg føler at i er nærmere hverandre enn noen gang – vi snakker jo sammen over video så og si hver eneste dag!

Vi startet eventyret på Gjøvik i fjor vår, da vi begge fortsatt studerte der. Vi starte å gjøre yoga sammen. Først en 30 dagers challenge, så en til – og da var vi bitt av yogabasillen. Om det er en greie. Da hun flyttet tilbake der hun kommer i fra ville vi jo ikke slutte bare fordi vi ikke kunne gjøre det «sammen» lengre. Det er virkelig hjelp å ha noen å trene med, så vi prøvde oss fram med å gjøre det over Facetime – og for en suksess det har vært!

Over ser du et bilde av hvordan jeg later som jeg ser ut når jeg trener, og under ser du hvordan jeg egentlig ser ut! 

I ca ett år siden vi starta, og vi har nesten gjort yoga sammen hver dag. Yoga er blitt noe jeg gjør nå for å føle meg bedre og finne ro i hverdagen. Går jeg et par dager uten å gjøre yoga, pleier jeg å føle det på hele kroppen og hodet. Det er ikke ofte det skjer, for jeg har jo en treningspartner som hjelper meg med motivasjonen når den er nede.

Nå har vi ikke trent sammen på en stund, men det grunnlaget Tuva har hjulpet meg å laget har bestått. Og det er her du kommer inn! Trenger du noen å trene med? Jeg vil invitere deg til å bli med meg. Det er for mye verdi i å ha noen å trene med til å ikke strekke ut en hånd og invitere deg med. Du må ikke gjøre yoga, ha på kamera eller føle at du må prestere. Du skal bare ha noen å å trene sammen med som heier på deg!

Vil du være med? Kontakt meg gjennom sosiale medier eller kommenter innlegget – så finner vi ut av hvordan vi gjør det.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

  24 Hits
Emneord:
24 Hits

Støtt dyrene gjennom NOAH

CoverfotoBlogg

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Det er viktig å snakke om ting man bryr seg om, spesielt da det gjelder dyr mener jeg, da disse ikke kan snakke for seg selv. Dyrs rettigheter handler om å anerkjenne dyr som medskapninger med likeverdig evne til opplevelse, og krav på hensyn og respekt. Dyr er ikke til for at mennesker skal utnytte dem. De er skapt for å leve sine egne liv. Likevel blir dyr ansett som menneskers eiendom i dagens samfunn. Jeg vil arbeide for et samfunn der dyr har rettigheter, og hvor makt til å utnytte ikke gir rett til å utnytte. 

Så derfor prøver jeg å snakke om dyrrettigheter når jeg får muligheten, samt pre ordet gjennom å se om andre vil bidra til NOAH sitt arbeid som månedlig medlem. Plakater på strategiske steder kan også ha god effekt. Jeg synes det også er viktig å ikke presse andre til å mene det samme som meg, og vil gjerne starte debatt og diskusjon. Å få fokuset på å ta opp samtalen er noe som er viktig. 

Det er de samtalene som skaper engasjement som er morsomme å ha, selv om man kan være uenig. Respekt er noe av det jeg setter høyest og det er viktig å måte alle med samme respekt. På jobb har jeg fått satt frem litt plakater og litt annet for å kunne være en litten vekker i hverdagen, hvert fall for de som er innom. Videre blir det mer arbeids når det løsner opp med tanke på korona. Videre har jeg avtaler om hvor jeg kan sette opp mer materiell i Gjøvik, og gleder meg til å kunne spre ordet gjennom samarbeidspartnere. 

Dyrsrettigheter i NOAH

NOAH startet i 1989, og har i dag over 13 000 medlemmer. Deres fagansatte på kontoret i Oslo jobber for å styrke dyrs rettigheter hver dag, og de har hundrevis av frivillige over hele landet skaper økt engasjement for dyrene. I 30 år har NOAH bidratt til å øke respekten for dyr i Norge. De har satt dyrenes interesser på agendaen i flere politiske partier, fått gjennomslag for dyrepoliti, samarbeidet med motebransjen mot pels og fått regjeringen til å love avvikling av pelsnæringen, bidratt til forbud mot selprodukter i EU, sørget for slutt på eksotiske dyr i sirkus og forbud mot flere brutale jaktformer, og økt interessen for dyrevennlig og dyrefritt forbruk i Norge. NOAH arbeider for et samfunn der dyr har rettigheter, og hvor makt til å utnytte ikke gir rett til å utnytte.

Hvordan kan jeg bidra?

Det er enkelt å hjelpe. Du kan starte med å spre ordet i sosiale medier, snakke med venner og familie, endre handlevaner og prøve et er plantebasert kosthold. Hvis du ønsker kan du gjør som meg å bestille materiell fra denne siden og spre ordet slik. Jeg ser for meg å velge meg noen dager der jeg står i gaten og deler ut flyers og snakker om sakene. Det er viktig å kunne hjelpe der man kan, og gi av sin tid – det er det mest verdifulle man kan gjøre. Det hjelper også å bli mer opplyst om hva som faktisk foregår - starte med å se videoen under. 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

  41 Hits
Emneord:
41 Hits

Søndags shoot

CoverfotoBlogg-7

Instagram@angiecdk Facebook: Miss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Solskinn og photoshoot

I går var det en liten photoshoot med Aleksander Ramsland. Dette er vel fjerde gangen vi har jobbet sammen. Begynner å bli kjent nå, og det er utrolig koselig. 

Folk stopper og titter

Vi bar ute på Bygdøy, men der var vi virkelig ikke alene i går. Det var utrolig mye folk ute da det var helt nydelig vår. Det gjør meg ikke så mye at folk ser på når vi har photoshoot eller går forbi, det er bare en del av det. Jeg blir alltid super nysgjerrig når jeg ser andre har photoshoots, så jeg skjønner fasinasjonen. 

Aleksander og jeg får alltid flotte bilder, samt de vi tok i går tror jeg kommer til å passe godt mot både pressen og veldedighet. Disse ble meget naturlig og commercial.

Man trenger alltid litt engergi, så kaffe er min go-to. Pleier som regel å lage kaffe hjemme, men ville heller kjøpe en kaffe enn å trakte en kanne der jeg måtte kaste mye av det for jeg ikke fikk drukket det opp før jeg måtte ha gått. Da blir det å kjøpe ute, men jeg liker ikke å måtte bruke engagns-produker. Speiselt kaffekopper, disse er veldig vanskelig å resirkulere. Ta med egen kopp! Skal lage et lite innlegg om disse koppene, kanskje du også starter å droppe koppen? 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

  59 Hits
59 Hits

Catwalk kurs dag 1

CoverfotoBlogg-4

Det var kurs i går som gikk ut på hvordan man skal bevege seg og gå på scene. Som du kanskje har sett på tv så er dette med skjønnhetskonkurranser mye større i utlandet, og det mange jenter som har øvd siden de var bitte små. Selv har jeg gått i høye hæler mye tidligere, men dette har aldri vært så høye eller så tynne hæler. Det gjør virkelig noe med balansen når man har stiletthæl.

Forskjellige walks

Det er forskjellig hvordan man går til forskjellige outfits. Det gir jo helt klart masse mening, men det er utrolig fint å få sette det live. Samt når man ser det så tydelig at det er forskjell på hele kroppsspråket når Klara vise oss for eksempel sport/fitness vs bikini. Vi må lære oss casual walk, sport, bikini og aftenkjole.

Over ser du en liten video fra gårsdagens kurs. I videone ser du min første walk i går. Som du kan se mister jeg balansen en del, og det er helt greit. Ble litt skuffet etter at jeg gikk, da jeg trodde det skulle gå litt bedre. Men så tok jeg et steg tilbake i hodet og sa til meg; Du er her til å lære. Du er bedre en du tror. Å ha troen på seg selv er det viktigste. Hadde en liten samtale med kjæresten også, og han er så flink til å hjelpe meg til å fokusere på de riktige tingene. Videre ser du fantasiske Henriette, Miss Internationa Norway 2019, som viser oss hvordan det skal gjøres! 

Synes det er viktig å vise at man ikke trenger å være «perfekt». Alt er en læringskurve og jeg har aldri gjort noe som dette før. Blir gøy å se om jeg klarer å forbedre meg til neste lørdag, da jeg skal være med på kurset neste lørdag også. Det er jo kun en uke, men skal øve på visse elementer slik at jeg kan bygge opp et repertoar av måter å snu, gå og posere på. Vi får også en poengscore i fem forskjellige kategorier etter kures, så vi kan se hva vi må jobbe mer med. Vis jeg kommer videre til finale, vil jeg delta på Beauty Camp. Her vil vi også få lære enda mer, og kunne på mer veiledning.

Dette var i baggen

Jeg hadde med meg litt forksjellig, da jeg liker å være forbredet. Høyt på pakkelisten var å ha med seg mat som ville gi meg energi, men ikke tynge kroppen da viset at dette ville bli krevende. Jeg hadde på meg treningsklær, joggesko og munnbind – og så klar ulljakka mi. Jeg fryser så lett, så det må jeg bare. 

  1. To par stiletthæler (12cm +)
  2. Matpakke - Chiafrø pudding - Oppskriften har du her. , 2 bananer og honningmelon og druer
  3. Vannflaske
  4. T-skjorte
  5. Sokker og ullsokker
  6. Notatblokk
  7. Mobillader
  8. Anti-bak
  9. Sjal (pluss noen ekstra til noen av jentene)

Neste kurs skal jeg også ta med litt sminke og hårbørste, samt en kjole til å ta bilder i.

I dag er det photoshoot med en av fotograf jeg har jobbet mye med. Vi har det alltid veldig hyggelig og gleder meg til å se han igjen. Blir årets første ute-shoot med han!

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

  67 Hits
Emneord:
67 Hits

Må hannkyllinger behandles slik?

CoverfotoBlogg-50

Altså, selv om vi har alltid gjort noe betyr ikke det at det er rett. I Norge er det lov å ta livet av en dag gamle hannkyllinger ved å kverne dem levende. Det blir gjort med over 3 millioner kyllinger årlig. Hvis du ikke veit hvorfor, er det jo fordi det er kunn hunnfuglene som legger egg. Noen land innfører nå forbud – hjelp oss å få det til i Norge ved å skrive under kampanjen! Det er virkelig nødvendig å plage dyr? 

Signer kampanjen fra denne lenken.

Kyllinger behandles som avfall

Det blir klekket ca. 6,9 millioner kyllinger årlig i Norge til eggproduksjon. Eggene ruges i rugemaskiner i gitter-kasser. Så fort kyllingene har klekket blir de kjønnssortert. Kyllingene håndteres som om de var tingog bein og vinger kan sette seg fast i sprekkene i kassenes gitter. De helles ut på samlebåndet kassevis, og spesialtrente kylling-sorterere håndterer dem svært raskt og kaster hunnkyllinger til ett bånd, og hannkyllinger til et annet. 3,5 millioner er hannkyllinger som ikke brukes til eggproduksjon, og er for tynne til kjøttproduksjon – siden fugler som brukes til kjøttproduksjon er fremavlet for abnorm vekst.

De avlives på sin første levedag ved såkalt maserasjon; fra rullebåndet detter de ned til mekaniske, hurtigroterende kniver. Ved denne metoden kan fugleungene bli kuttet opp hvor som helst på kroppen før de dør, noe som innebærer sterk lidelse og frykt. Rådet for dyreetikk mener «avliving av halvparten av daggamle kyllinger (haner) er et etisk dilemma.». NOAH mener at det å kverne ihjel fugleunger er på kant med dyrevelferdsloven, og bør forbys. Les mer om eggindustrien her.

Vil du hjelpe kyllingene enda mer? Støtt NOAHs arbeid ved å bli medlem.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

 

  65 Hits
65 Hits

Klar for kurs

CoverfotoBlogg-3

Møt meg inne på instagram - kommer til å oppdatere mye fra dagen i dag! @angiecdk

I dag er det catwalk kurs med Klara Szalai og Henriette. Dette har jeg gledet meg masse til og tro det kommer til å bli en krevende dag. Har ikke hatt kursing i catwalk før, men har noe erfaring fra fashion. Pageant gange er annerledes enn hvordan man går i moteshow, men mye er likt. Holdning er utrolig viktig, da det er lett at man runder skuldrene frem eller glemmer å strekke seg. Det skal bli så spennende å få veiledning i noe jeg virkelig ønsker å bli god i. 

Føler dette kurset er en investering i min fremtid, da jeg ønsker å kunne videreutvikle meg som modell og skal flere relasjoner. De som holder kurset, er utrolig dyktige og har mage års erfaring fra dette feltet. De skal holde kurset neste lørdag også, og jeg har meldt meg på da også. Som jeg nevnte, er dette en investering i mine ferdigheter og det er ikke ofte man før slike muligheter til å bli veiledet av så dyktige folk. For de som tenker at dette mulig er et unødvendig kurs, er skjønnhetskonkurranser regnet som toppidrett. Det er ikke enkelt å beveges seg i 12 cm + hæler der hver bevegelse skal være gjennomtenkt og planlagt. Man må trenge lenge slik at muskel minnet husker hvordan du skal bevege deg.

Videre blir det utrolig koselig å møte de andre jentene (så klart 2 m avstand). Vi har jo kontakt på en daglig basis gjennom sosiale medier, men det blir noe helt annet å kunne se hverandre i virkeligheten.

Ha en super lørdag og helg. Min helg er fullbokket som vanlig, da det er kurs i dag. I kveld må jeg forbrede presntasjonsfilm og i morgen er to photoshoots. Liker å ha mye å gjøre, så det passer meg bra! 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Bilder tatt av Bruno

  81 Hits
Emneord:
81 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på