Jeg heter Thea, er 19 år gammel og kommer fra Bergen. Jeg går siste året på videregående skole for å få generell studiekompetanse, slik at jeg kan utdanne meg til det jeg ønsker. For tiden vil jeg bli politi eller makeup artist. Jeg liker å trene og gå tur i fjellet. Jeg er glad i mennesker rundt meg, og liker å bli kjent med nye folk. Omsorgsfull ...og empatisk beskriver meg best, og jeg utfordrer meg selv ved å gå ut av komfortsonen min. More

Travel missebusiness

IMG_4872forside

Det har vært travle tider for meg i det siste. Jeg er endelig ferdig med skriftlig eksamen, og kan fokusere på andre ting også. Det blir mye spennende og gøy missebusiness framover, som for eksempel Beauty Camp i Oslo 2. juni, jeg har fått min første sponsor nå og da det blir mye sponsorarbeid, så klart photoshoots og mye mer!

Jeg gleder meg masse til Beauty Campen! Vi finalister skal trene på scene koreografi til finaledagen som er 9. august, også skal vi gå misseparade på vei til en mer luksuriøs middag for å kose oss.

Nå som jeg som sagt er ferdig med eksamen, kan jeg endelig nyte langhelgen min. Det har vært masse øving og forbereding, så en velfortjent pause er det på tide med nå. God helg til alle mine lesere :-)

 

Har du ikke sett presentasjonsvideoen min enda? Klikk HER for å se den!

Foto: Iselin Jamne

 

Stem på meg ved å sende en SMS "MISSU 9" til 1963.

Vil din bedrift inngå et samarbeid med meg? Kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg på Instagram, og lik Facebooksiden min.

  128 Hits
128 Hits

Hver stemme teller

59795578_1214788508703814_1732492994348580864_n

Søndag kveld fikk vi vite hvem som kom videre til finaleuttaket i Miss Norway. Jeg er en av de heldige som ble valgt ut, og til sammen er vi nå ni vakre finalister. Jeg er så stolt over at jeg har kommet så langt! Tusen takk for alle fine ord fra familie, venner, bekjente og lesere. Det betyr utrolig mye for meg, og jeg blir så rørt.

Nå som vi er blitt finalister, kan du endelig stemme på din favoritt i konkurransen. For å stemme på meg sender du en SMS til 1963 med kodeord "MISSU 9". Det koster 20kr per stemme, og du kan stemme så mange ganger du selv ønsker. Stemmingen varer fram til 8. august. Jeg blir så glad av alle stemmene jeg får, da det hjelper meg til den store finaledagen.

https://missnorway.org/blogg/missublogg/entry/gratulerer-finalister-i-miss-norway-2019.html

 

Følg meg gjerne på Instagram , og lik Facebooksiden  min.

Vil du gi din bedrift større synlighet? Kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Vil du gi din stemme til meg? Send en SMS til 1963 med kodeord "MISSU 9" (20,- per stemme)

  296 Hits
296 Hits

Min presentasjonsvideo

59879285_2441041615915112_6923106150049120256_n

Endelig er den her! Nå kan jeg stolt vise dere presentasjonsvideoen min som skal leveres til finaleuttaket.

Jeg har jobbet med to veldig dyktige folk som virkelig brenner for arbeidet sitt. Dette er en elev og lærer fra Hyssingen Produksjonskole her i Bergen. Vi har jobbet med videoen en stund, og resultatet ble perfekt. Jeg føler meg så heldig som har fått jobbet med de, og jeg har ikke vært annet enn komfortabel rundt dem, noe som gjør det lettere å få til en god jobb. Det har vært god stemning hele veien, latter og godt samarbeid.

Tusen takk til Joachim Martins og Rudi Bakken som har hjulpet meg med videoen.

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Vil du gi din bedrift større synlighet? Kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  695 Hits
695 Hits

Ærlighet varer lengst

60062409_2235646143209746_5141046213742690304_n-1

Er det noe jeg ikke angrer på så langt, er å delta i Miss Norway. Konkurransen er en vei jeg bruker til å utfordre meg selv på forskjellige måter, der jeg for eksempel må kontakte mennesker jeg ellers ikke hadde gjort. Gjennom presse og det å skaffe sponsor, føler jeg at jeg øver meg på jobbintervju til senere i livet. Det gir god erfaring som er verdt å ta med seg videre.

Fra konkurransen startet i høst, til den dag i dag, har jeg utviklet meg på en positiv måte. Selvtilliten er enda bedre enn noen gang, og for å snakke om selvfølelsen og selvbildet mitt, har jeg det bra med meg selv. Slik har det ikke alltid vært. Da jeg var yngre slet jeg med litt forskjellig. Jeg var veldig sjenert. Å prate høyt var noe av det skumleste jeg visste om. Hva tenkte andre om meg dersom jeg pratet? At jeg var teit? Dette gjorde at jeg ikke turde å rekke opp hånden i klassen, det var vanskelig å skaffe nye venner, og jeg fikk ikke sagt meningene mine ordentlig.

Jeg tenkte alltid at folk rundt meg så negativt på meg. Hvis noen lo, trodde jeg at det var meg de lo av. Hvis noen så på meg, tenkte jeg at de synes jeg var rar, eller så merkelig ut. Det var ikke ofte så positivt. Når jeg sto i situasjoner der jeg måtte være selvstendig, stivnet jeg til. Det var ikke lett å gjøre noe alene. Kanskje jeg hadde sosial angst oppi alt dette?

Jeg husker at jeg kom tidlig i puberteten, noe som ikke var særlig kult for meg å være en av de første i klassen. Å delta i gymtimene ble problematisk for meg. Dersom jeg hadde gym, fikk jeg gå tidligere i garderoben for å dusje. Det hjalp litt, helt til alle spørsmålene fra medelever kom. Slik varte det helt fram til 9. klasse på ungdomsskolen. Siste året begynte jeg smått å ha gym igjen, men det var skummelt. Svømmetimer hadde jeg aldri, hverken på barneskolen eller ungdomsskolen. Nesten alle gledet seg til svømmetimene, men jeg gruet meg. Hvordan kunne svømming være bedre enn gym?

På ungdomsskolen fikk jeg tilbud om å gå på et kurs for å eventuelt få det bedre med meg selv. Mestringskurs kalte de det. Jeg ga det et forsøk. På kurset lærte vi metoder for å endre tankegangen, og starte med realistisk tenking. Vi fikk forskjellige øvelser som vi måtte gjennomføre til neste gang vi møttes, forklare hverandre hva vi gjorde og hva situasjonen endte med. På denne måten utviklet jeg meg ved å få et realistisk syn på dem rundt meg. Jeg begynte å forstå min egen tankegang. Utfordringer for en selv er så viktig for å komme seg videre i livet, og vokse på det.

Da jeg begynte på videregående skole, ble alt annerledes. Elevene oppførte seg mer voksent enn det man gjorde på ungdomsskolen, folk hadde nok med seg selv. Ingen ekstra tanker, ingen ekstra bekymringer. Alle var like, men samtidig unik. Gym ble fort mitt beste fag, og favoritt fag. Det er det fortsatt.

Gjennom årene har jeg prøvd ut et par fritidsaktiviteter. Jeg gikk på håndball en god stund, men jeg var redd for ballen. Likevel fortsatte jeg, og lærte etterhvert at ballen ikke er farlig. Da jeg gikk der, var det helst for samhold, å få meg venner. Som lag reiste vi på cup og forskjellige turer. Det var sosialt og gøy. Jeg var ingen proff håndballspiller, men det var kjekt. På banen kjente jeg at selvtillit var noe som manglet hos meg. Jeg begynte å miste lysten for å fortsette på håndball siden jeg ikke følte meg flink nok, så jeg ville finne en ny sport. En dag foreslo mamma at jeg kunne prøve ut boksing. Jeg fant et kurs, og meldte meg på. Jeg trente da boksing en stund, og det har hjulpet meg mye. Boksetreningene vekket positive sider av meg som jeg ikke visste fantes, og selvtilliten kom på plass.

 

Jeg forteller dere dette fordi ærlighet er viktig. Spesielt i denne konkurransen, da skjønnhet er i fokus. Skjønnhet er definert som det sanne, gode og det skjønne. Du kan lese mer om det i mitt tidligere blogginnlegg HER

Denne fortiden sier noe om min personlige utvikling gjennom årene, og hvor sterkt jeg ser på meg selv i dag. Jeg forteller dette for å vise hvor lavt selvbilde, selvfølelse og selvtillit jeg hadde, til hvor jeg står den dag i dag i og med at jeg faktisk deltar i Miss Norway. Jeg vil være et forbilde for unge som prøver å finne styrken i seg selv. Vit at du er god nok akkurat som du er. Det er det kun du som bestemmer.

'

Foto: Iselin Jamne

 

Følg meg gjerne på Instagram og lik Facebooksiden min.

 

Vil du gi din bedrift større synlighet? Kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  415 Hits
415 Hits

Tøffere enn en kylling

IMG_1869

Endelig er det påskeferie! Jeg startet ferien på fredag med filminnspilling til presentasjonsvideoen som skal leveres inn til finaleuttaket 8 mai. Når vi var ferdig med første del av innspilling, dro jeg opp på hytten med familien min på Kvamskogen.

Jeg koser meg masse og nyter finværet. Snøen smelter fort i år, så dette blir nok de siste skiturene før sommeren begynner. Det er faktisk så varmt at jeg har solt meg på terrassen, og gått på skitur i shorts og en topp! Jeg har blitt litt brun, noe som ikke skjer så ofte. Det er tydeligvis bare jeg som ser det, haha...

Hver påskeaften er det tradisjon på Kvamskogen med påskerenn. En løype er laget av Røde Kors, som skal gjennomføres på ski, i kledd et gøyalt kostyme. Det er mange kåringer og premier, morsomme kostymer, latter og god stemning! Voksenrennet bestod av tre lag. Vi løp lagvis fra start bort til en redningsbåre. Derfra bærte de meg og to andre oppå båren, og bort til mål. Laget mitt havnet på andre plass.

Jeg ble taklet av en annen, men kom meg raskt på beina igjen.

Etterpå var det hoppkonkurranse, da jeg hoppet for første gangen i livet mitt. Skremmende, men veldig gøy!

Senere på kvelden lager vi deilig middag, koser oss med noe påskegodt og ser en god film her på hytten. Bålpanne og musikk ute er nesten obligatorisk kos på kvelden.

 

Ønsker alle sammen en riktig god påske!

 

Foto: Raymond Michelsen

 

Vil du inngå et samarbeid med meg? Kontakt meg på mail for å høre hva jeg tilbyr: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: @theajamne

Facebookside: Thea Jamne

  545 Hits
545 Hits

Høyt over skyene

IMG_168_20190413-151956_1

Nye opplevelser er alltid spennende, og gir som regel mange gode minner. Jeg er så heldig at jeg har flydd med småfly, da et familiemedlem er utdannet pilot. Han har sitt eget lille fly, som vi fikk være med i. Før flyturen satt vi lenge og pratet sammen med piloten om sikkerhetsregler, flyruter, værforhold, og hvordan småfly fungerer. Dette er ganske nyttig informasjon, spesielt for dem som er ekstra nervøse for å fly.

Flyet lettet fra Bergen Flesland Lufthavn en vakker sommerdag i 2017, med urolige mager! Vi fikk velge hvor på vestlandet vi ville fly, og valgte da over Osterøy, videre til Sognefjorden og hjem igjen over Askøy. Solen strålte like vakkert som den pleier når det først er sol i Bergen, så vi var heldige der.

I og med at det er et lite fly, var det litt humpete på veien (haha). Når man er i luften kommer det små vindkast under flyet. Dette kan sammenlignes med bølger på sjøen. Hvis du lett blir dårlig i en båt eller fly, kan det være lurt å ta en reisesyketablett før turen.

Jeg synes det er viktig å utfordre seg selv og kjenne på nye opplevelser. Alle har forskjellige meninger om hva som kan være skummelt og nervepirrende, se hvor dine grenser går og forsøk å gjøre noe utfordrende for deg selv dette året.

Foto: Privat

 

Vil du gi din bedrift større synlighet? Kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby til deg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

  634 Hits
634 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på