fbpx
Logo
Skriv ut denne siden

Miss Universe

Miss Universe

Miss Universe ble stiftet i 1952 og blir sett på som den største og mest glamorøse skjønnhetskonkurransen i verden. Opp gjennom historien har flere norske kandidater vunnet titler i internasjonale skjønnhetskonkurranser. Den gjeveste fikk Mona Grudt i 1990 da hun stakk av med seieren i Miss Universe. Miss Universe Norway skal bidra til å plassere Norge og sponsorene på kartet. Vi ønsker å være med på å styrke Norges profil i utlandet, og handelen mellom Norge og internasjonale handelspartnere. Vi vil gjerne skape gode og langvarige relasjoner med samarbeidspartnere, deltakere og publikum.

Målet vårt er å gi Norge en god posisjon internasjonalt, med utgangspunkt i vakre skjønnhetsutøvere som jobber like hardt for å oppnå suksess i næringslivet som på catwalken. I vår organisasjon finnes personer med bakgrunn fra store TV- og konsertproduksjoner, moteshow, artistbransje, visuell kommunikasjon og reklame. 

Vinneren i Norge vil bli sendt til den internasjonale Miss Universe-finalen. Hun vil representere sitt land og være en rollemodell for unge kvinner. Miss Universe er eid av WME/IMG, og konkurransen følges av medier, brands og internasjonalt næringsliv.

Regler

Konkurransen er for jenter mellom 18 og 27 år, som ikke er/har vært gift og ikke har barn. Anbefalt høyde er mellom 168 og 182 cm. 

Kandidater for Norge (sendt av Miss Norway / Motivaction AS):

2012: Sara Nicole Andersen
2013: Mari Ekeløf
2014: Elise Dalby
2015: Martine Rødseth
2016: Christina Waage
2017: Kaja Kojan
2018: Susanne Guttorm
2019: Helene Abildsnes

Alle rettigheter © Miss Norway, registrert varemerke eid av Motivaction AS, Oslo.