fbpx

Adventurous

Adventurous

Hei! Nå håper jeg at dere alle nyter sommeren ♥ Det har hvertfall jeg gjort, men nå blir det mye arbeid og. Finalen nærmer seg med stormskitt, og masse forbredelser og arbeid skal være gjort. Men når man gjør noe man trives med, så blir ikke "arbeid" det rette ordet. Det er rart å tenke på at tiden i konkurransen nærmer seg slutt, for det er så gøy og være i den. Jeg har møtt sterke, vakre og inspirerende kvinner, som alle er gode kandidater til å representere norge. Mange dører har åpnet seg, og jeg har fått utfordret meg selv og lært på nye områder. Alle fingre er krysset for at jeg kan fortsette med dette etter finalen! Dette er noe jeg elsker å gjøre, og å få sjangsen til å inspirere andre kvinner og gi alt jeg har i den internasjonale konkurransen.

b2ap3_thumbnail_s.jpg

Bildene er tatt fra den nyeste shooten jeg hadde. Her kjørte vi på med badedrakt og babyolje. Noe jeg har lært gjennom årene er å elske kroppen sin, uansett hvilken kroppsform du har. Det er den du har tildelt i livet, så det er viktig og finne sine egne sterke sider som man vil få frem. Photoshooten var utrolig gøy. Makeup artisten Melissa Vejle og fotografen Lotte Elise Hansen gjorde en fantastisk jobb, og jeg gleder meg  til å se resultatet og dele det med dere. Jeg føler at jeg begynner og bli mer og mer klar for finalen. Aftenkjolen er på plass(!!), men den får bli en overraskelse til finalen. Showwalken og koerografien begynner også å sitte, og for det takker jeg Åmot Kirke som har latt meg få låne et av deres lokaler til å trene i.

b2ap3_thumbnail_sssssss.jpg

Siden sist tok jeg også turen til Tyrkia. Jeg har ikke reist siden forrige oktober, når jeg dro tilbake for å besøke venner og familie i Iowa, så kjente at jeg klødde skikkelig etter å sette meg på et fly et sted igjen. Jeg blir fort rastløs når jeg er på det samme stedet for lenge. Jeg elsker følelsen av å bare dra til noe nytt, se en ny kultur og møte nye mennesker. Noen som kjenner seg igjen? Jeg prøvde å fylle dosen min ved å flytte til USA ett år, men det ga meg bare lyst på mer. Så vi får se hva framtiden bringer.  Neste år er planen å søke seg inn på et college i LA eller Australia. Øynene mine er satt på å studere som advokat på UCLA, so let´s hope that dream do come true. 

b2ap3_thumbnail_f.jpgb2ap3_thumbnail_IMG_5555.jpgb2ap3_thumbnail_IMG_5623.jpgb2ap3_thumbnail_IMG_5678.jpg

Som dere ser var tyrkia fantastisk, vakkert og solrikt. En perfekt ferie før siste innspurt før finalen! Vi blogges ♥

Vil du at jeg skal vinne "folkets favoritt" under finalen? Send MISSU 11 til 2160, det koster 7kr. Du kan stemme så mange ganger du vil!

har du fått sett de siste bildene ? sjekk ut video...
Beauty camp og catwalk treninger
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på