Miss Universe

Miss Universe ble stiftet i 1952 og blir sett på som den største og mest glamorøse skjønnhetskonkurransen i verden. Opp gjennom historien har flere norske kandidater vunnet titler i internasjonale skjønnhetskonkurranser. Den gjeveste fikk Mona Grudt i 1990 da hun stakk av med seieren i Miss Universe. Miss Universe Norway skal bidra til å plassere Norge og sponsorene på kartet. Vi ønsker å være med på å styrke Norges profil i utlandet, og handelen mellom Norge og internasjonale handelspartnere. Vi vil gjerne skape gode og langvarige relasjoner med samarbeidspartnere, deltakere og publikum.

Målet vårt er å gi Norge en god posisjon internasjonalt, med utgangspunkt i vakre skjønnhetsutøvere som jobber like hardt for å oppnå suksess i næringslivet som på catwalken. I vår organisasjon finnes personer med bakgrunn fra store TV- og konsertproduksjoner, moteshow, artistbransje, visuell kommunikasjon og reklame. 

Vinneren i Norge vil bli sendt til den internasjonale Miss Universe-finalen. Hun vil representere sitt land og være en rollemodell for unge kvinner. Miss Universe er eid av WME/IMG, og konkurransen følges av medier, brands og internasjonalt næringsliv.

Regler

Konkurransen er for jenter mellom 18 og 27 år, som ikke er/har vært gift og ikke har barn. Anbefalt høyde er mellom 168 og 182 cm. 

{YouTube}61879678{/YouTube}
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på