fbpx

Kontakt oss

Motivaction AS, c/o Knut Yrvin, Rubina Ranas gate 7, 0190 OSLO, Norway

Org. nr.: 874899682

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pressekontakt Knut Yrvin: +47 93479561 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For annonsering på vårt nettsted, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Selskapet

Motivaction AS er et konsulentselskap som lager kampanjer for anerkjennelse og belønning av medarbeidere ved økt aktivitet. Motivaction har levert resultatforbedrende kampanjer til blant annet Samsung, Volvo, Electrolux, Toyota og Hurtigruten. Motivactions program for å motivere medarbeidere til økt innsats og fremgang brukes for å motivere skjønnhetsutøvere i Miss Norway.

Armand Bye (1956 - 2021) drev Motivaction AS siden 1995 og var National Director i Miss Universe Norway siden 2012. Han hadde bakgrunn som skandinavisk turistsjef i USA, salgssjef i Bennett Reisebureau, samt partner i Modul Reklame.

Mange av medlemmene i dagens team har vært med og arrangere skjønnhetskonkurranser og aktiviteter på kjøpesentre, cruise skip, på TV og på andre arrangørsteder i nærmere 30 år. Gjennom våre lisensavtaler med Miss Universe og andre store skjønnhetskonkurranser er vi blitt godkjent som en aktør med internasjonalt leveranse- og kvalitetsnivå. Vi er heldige og har med oss dyktige skjønnhetsutøvere, som med sin erfaring fra internasjonale konkurranser, er med og coacher nye deltakere.

Teamet

Knut Yrvin, pressesjef / fungerende daglig leder
Bjørn A. Dethloff, kreativ leder
Nisse Norberg, Event Manager
Klara Szalai, Choreographer / Instructor
Ida Anette Hauan, Miss Universe Norway 2022
Nora Emilie Nakken, Miss Universe Norway 2021
Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Universe Norway 2020
Helene Abildsnes, Miss Universe Norway 2019
Susanne Næss Guttorm, Miss Universe Norway 2018
Madelen Michelsen, Miss World Norway 2018
Kaja Caroline Kojan, Miss Universe Norway 2017
Celine Herregården, Miss World Norway 2017

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på