fbpx

Liten oppdatering

God kveld. I dag har vært en veldig fin dag med fint vær og hyggelige mennesker. Jeg har vært på to jobboppdrag i forhold til Miss Norway. Det ene var ett møte i Sveio der vi skrev kontrakt og et annet var i Haugesund på Forandringshuset. Skriver mer om dette senere. Det er travelt og jeg kjører fra den ene avtalen til den andre med armen min i belte. Ellers skal jeg nå sjekke over avtaler den kommende uken og organisere alt av oppdrag, eksamener og skoleoppgaver. Har en del som skjer på fashion skolen også så skal se litt over det. Håper dere får en fin kveld videre.

Vi snakkes♡♡

Opplæring på sykkel

CoverfotoBlogg-39

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I kveld har jeg vært sammen med Latinamerikans forening for å få opplæring i deres sykkler. Jeg har som tidligere nevnt at jeg skal jobbe frivillig for Latinamerikans forening på prosjektet Sykkelglede.


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra møte med Latinamerikans forening for å få opplæring i de sykklene vi skal bruke da vi sykler eldre. Samarbeide skal gå ut på å ta med eldre ut på sykkeltur, der jeg har en eller to eldre foran i en vogn, og jeg sykler. Man skal ta en liten tur i lokalområdet, ha en liten piknik og så sykle tilbake. Klikke her for å lese mer. 

 

Først introduserte vi alle oss til hverandre og fortalte litt om oss selv, alt med god avstand så klart. Så var det litt informasjon om prosjektet og hvordan forholde oss til eldresenteret. Så fikk en god og nøye gjennomgang av sykkelen, funksjoner og teknisk, vektfrodelig og diverse. Var fint å få prøve seg litt som passasjer og kjøre selv, da dette er to veldig forskjellige opplevelser. 

 

Blir gøy å få starte opp å ha samvære med eldre. Dette er noke som har blitt veldig godt tatt i mot av eldre tidligere, så blir hyggelige å se hvordan de jeg skal ha med på tur tar det. Å kunne få muligheten til å tilbringe mer tid med mennesker som har mer kunnskap enn meg og livserfaring er noe jeg elsker. Dette er noe jeg virkelig brenner for. Eldre og eldreomsorg er noe jeg synes trenger større fokus. Dette er de som har formet vårt samfunnet og ved å kunne se tilbake i historien kan vi lære så utrolig mye. Uansett blir det gøy å få starte opp med dette, tenkter første gang blir mot slutten av mai. 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Coverbilde tatt av Jostein Vedvik.

Hold Norge rent

Etter fotoshooten jeg hadde i Halden var jeg ute og plukket søppel. Foto: Inge Strømseng

Da jeg var i Halden og tok bilder bestemte jeg meg for å plukke søppel ved havet ute ved Isebakke der jeg tok bilder. Jeg vet det flyter i land mye søppel fra havet, og siden vi ikke har hav der jeg kommer fra benyttet jeg sjansen til å plukke søppel der. Derfor opprettet jeg min egen ryddeaksjon på https://ryddenorge.no. Der kan man enten finne ryddeaksjoner man kan delta på, eller man kan opprette og arrangere sin egen ryddeaksjon sånn som jeg gjorde.

Her er et skjermbilde fra ryddeaksjonen jeg opprettet, og hvor jeg ryddet søppel

Det viste seg faktisk at det var veldig lite søppel langs strandkanten. Jeg fant noe søppel, men det var mye mindre enn forventet. Kanskje naboene rundt hadde ryddet nylig, eller at det bare ikke flyter så mye søppel i land akkurat der? Istedenfor å gi opp gikk jeg opp til veien. Der var det ikke lite søppel. Veikantene var fulle av søppel, og i skråningen bak en parkeringsplass fløyt det over av søppel. Derfor tok det ikke lang tid å fylle opp en søppelsekk.

Når man har plukket søppel er det viktig at den blir kastet på rett sted, så søpla ble tatt med til et sted med container jeg kunne kaste den i

Etter å ha plukka søppel har jeg blitt enda mer bevisst på hvor mye søppel det finnes rundt omkring i naturen. Jeg sørger alltid for å kaste søpla mi i en søppelbøtte, og hvis vi alle gjør det samme blir naturen et mye finere og hyggeligere sted for alle sammen.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie 

Nå er alt klart!

Foto: Roger Myrland

Hei dere!

Nå er de snart helg da jeg skal spille inn de siste klippene til videon min. Jeg har vært veldig at og fram på hva jeg skal si i videon, om meg selv osv. da dette er en introduksjonsvideo. Men nå har jeg endelig blitt ferdig med å skrive det jeg skal si, og jeg tror det blir veldig bra!

Jeg har prøvd å ikke hatt med alt for mange uviktige detaljer, men heller oppsummert det viktigste. Da videoen skal være på Max 2 minutter så er det viktig at jeg greier å balansere det godt.

Jeg gleder meg veldig til å få filmet ferdig i helgen Spessielt nå som alt er klart. Det blir så gøy å få lagt ut videon slike t dere kan se, jeg gleder meg også veldig mye til å se de andre deltakerne sine videoer!

Jeg gleder meg sepessielt til å vite mere om de og bli bedre kjent med de. Jeg som går medier og kommunikasjon og er hobbyfotograf synes jo fra før av at dette allerede er kjempe gøy. Jeg håper bare vi rekker å gjøre ferdig videon før finaleuttaket, for det er faktisk ikke så lenge til! I morgen er det bare to uker til faktisk.

Dette blir spennende!

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

tlf: 97435364

instagram: stephanylarosa

email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEI til tvangsekteskap!

Skjermbilde-2021-05-06-kl.-19.48.30

Hei dere<3

I kveld så vil jeg snakke litt om et viktig tema. Nemlig barneekteskap - tvangsekteskap. Visste du at hvert tredje sekund blir en jente giftet bort? Jenter bli utsatt for barneekteskap med i Sør Asia og Afrika, men det kan også skje i flere land! Hovedkilden til dette problemet kan være pga. fattigdom, at jenter ikke er like verdsatt som gutter, tradisjoner og at jenter ikke blir tatt nok vare på! Dette handler ikke om at foreldrene ikke elsker barna sine, men mest om at de føler de ikke har noen valg.

At en jente blir giftet bort kan ha mange konsekvenser i ettertid. En av de er at de mest sannsynlig må slutte på skolen og ikke før tilgang til en utdanning. Dette gjør at det er umulig for de å bli selvstendige kvinner med en egen inntekt, og da ikke har mulighet til å komme seg ut av fattigdom. Jenter får mangel på frihet, og dette har mye å si for den psykiske helsen deres også.

Noen jenter greier å komme seg ut av ekteskapene, men dette betyr ikke nødvendigvis at de får et positiv resultat ut av de. Mange havner f.eks. som menneskehandel, for de er utrolig sårbare i samfunnet da. Under koronapandemien har dette bare blitt verre. 

Hva kan du gjøre? PLANNORGE

Plan Norge jobber for å hjelpe disse jentene som er i faresonen, med blant annet å gi de en utdanning slik at de kan være økonomisk selvstendige. De jobber også for å ivareta jenter rettigheter.

For å hjelpe er en del ting du kan gjøre, og på plan Norge sine nettsider kan du både lese deg opp på temaet, men også bidra. Noe av det beste du også kan gjøre er å spre budskapet videre, slik at flere blir bevisst og hjelper til!

Her kan du lese om barneekteskap og også bidra:

https://www.plan-norge.no/slik-arbeider-plan/barneekteskap?gclid=CjwKCAjw7J6EBhBDEiwA5UUM2veY9bvs8T8yfrYZHGmkLTREgmg_lxs1YxK21OakXhsLz2B2fFG8jhoC0UQQAvD_BwE

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

tlf: 97435364

instagram: stephanylarosa

email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

En dag for meg selv.

Hei dere!

I dag har det vært en veldig rolig dag her for meg. Solen har vært fremme og været har vært supert. Jeg har trengt litt tid for meg selv nå ettersom det har dukket opp noen saker jeg må ta hånd om og formen ikke er helt på topp.

På søndag reiser Dixie bort igjen for en god stund, så får hundene øvd litt på å være fra hverandre igjen. Dixie koser seg alltid hos hundepasseren så det blir bare fint for henne!

I dag var jeg hos kjeveortoped og skal tenke litt over om det er verdt å gjennomføre noen behandling akkurat nå. Det var mer omfattende enn jeg trodde å fikse, og det er ikke sikkert det er verdt det nå om dagen, men jeg skal heller tenke litt på det.

Håper dere har hatt en fin dag og har fått nytet solen noe :-)

 

 

 

 

 

 

 

Om du ønsker et samarbeid, enten ved at jeg reklamerer for dine produkter og bedrift eller står modell for dine produkter/bedrift, så er du velkommen til å kontakte meg.

For andre henvendelser og spørsmål, kan du også skrive mail til mailadressen under:

 Min kontaktinfo:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg med gjerne på mine sosiale medier:

Instagram:  Janeveroniica 

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway 2021

 

 

 

 

Fortsett lesing

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på