fbpx

Another day!

 

Back to academics

Finans studien er begynt og det er fortsatt fovirring rundt studiet angående om å komme tilbake til universitet eller ikke med tanke på covid-19

 

Summer is already missed!

2022 første innlegg?  

Silkemyk hud uten hårvekst!

Hei og velkommen innom bloggen her i dag! Tenkte å komme med en herlig anbefaling til dere om et produkt jeg har brukt i det siste. Stay tuned jenter og gutter for her kommer en liten hack man kan bruke for å bli kvitt håret for godt! <3 

 

Annonse 

https://www.silkemyk.no/products/ipl 

 

Drømmer du om silkemyk hud uten uønsket hårvekst? Da er IPL hårfjerneren til Silkemyk det perfekte produktet. Jeg har brukt dette produktet i noen uker nå, og er superfornøyd med resultatene! Man blir kvitt uønsket hårvekst og slipper alle smerter som man ellers får med voksing eller andre behandlinger. Og det beste av alt – hårene kommer ikke tilbake. Elsker også at Silkemyk kan brukes hjemmefra, og tar kun 30 minutter. Jeg bruker den bare én gang i uken, og merket resultater allerede etter 3-4 behandlinger. Etter 12 uker er hårene så og si helt borte, og man slipper å stresse med hårstusser. Etter det trenger man kun en behandling annenhver måned for å holde hårene helt vekk.

 

Produktet brukes på en kjempeenkel måte, hvor du enkelt barberer området du ønsker å behandle, før du plasserer enheten på området. Etter det trykker man på knappen, og et lysglimt blitser mot huden. Så er det bare å gjenta dette på områdene du ønsker å stanse hårveksten. Produktet er også helt trykt å bruke, og er basert på den samme teknologien som profesjonelle salonger benytter seg av. Produktet er også utviklet i samarbeid med ledende dermatologer.

 

Elsker dette produktet, og er superfornøyd med resultatene det gir. Silkemyk har også 90 dagers fornøydgaranti hvor du kan prøve produktet uten noen risiko. Men jeg kan garantere deg at du kommer til å elske det du også, og resultatene det gir.

 

Så, i dag blir det en fin og rolig kveld på meg. Planen er å ha hjemmespa her nå. Tror vi alle trenger en slik dag av og til. Så, anbefaler alle å ha noen slike stunder for seg selv. Sett på noe god musikk, planlegg hva du skal gjøre. 

 

Du kan også bruke rabattkoden «Nora10» for ekstra rabatt på din egen Silkemyk.

 

Sjekk ut siden deres på linken under<3

https://www.silkemyk.no/products/ipl

For et eventyr

Tenk at i morgen er det allerede fire uker siden finalen i Miss Norway 2021. Tiden etter finalen har flydd avgårde i en rasende fart. Nå har jeg startet på master i strategisk markedsføringsledelse og hverdagen er tilbake igjen for fullt med nye rutiner og gjøremål. I dette innlegget skal jeg skru tiden en måned tilbake og fortelle dere alt om finalen.

 

Finaleklar og spent! Foto: Daniel Millan

Foto: Daniel Millan

Etter å ha brukt hele 2021 på å øve og forberede oss til finalen var vi en spent gjeng finalister som møtte opp til trening i Oslo på fredagen, kvelden før finalen. Veldig koselig å se alle jentene igjen, siden det tross alt var et par måneder siden sist. De er så snille og hyggelige alle sammen. På treningen gikk vi igjennom programmet for finaleshowet sammen med Klara som har trent oss gjennom hele konkurransen. Jeg er så takknemlig for all hjelpen jeg har fått fra henne. Hun har forvandlet meg fra ustødig til selvsikker på catwalken. Takket være all hjelp og veiledning kjente jeg meg klar for finalen.

Foto: Daniel Millan

Selve finaledagen møtte vi opp ved samfunnssalen som ligger midt i Oslo sentrum allerede klokken ni om morgenen. Det var første gangen at Miss Norway-finalen ble arrangert der, men lokalet var stort og fint og jeg tror alle var veldig fornøyde med at finalen ble flyttet dit i siste liten. Vel fremme ved lokalet rigget vi oss til backstage. Med 13 finalister som alle har 5 ulike sceneantrekk hver er det litt å organisere, men det var heldigvis god plass og alle fikk gjort seg klare.

Turid og meg spente og klare for å gå på scena

Timene før vi skulle på scenen forsvant i en rasende fart. Vi brukte litt tid på å gå igjennom hele finaleshowet på scenen. Det som var nytt for oss alle sammen var at det var lagt til en trapp på scena, men med noen runder i trappa gikk det fint for alle. Trapper i høye hæler er ikke bare bare, men vi fikk det til. Jeg tror vi alle kjente på spenningen som bygde seg opp utover dagen. Selv gledet jeg meg utrolig mye til salen skulle fylles opp med dommere og publikum, og alt ble på ekte. Etter at vi hadde øvd var det tid for hår og sminke. Sminken og håret mitt ble naturlig og i en stil som passet alle antrekkene mine.

Første catwalk og finalen er i gang. Foto: Joe Urrutia

Plutselig var klokka åtte og det var på tide å starte showet. Spenningen var virkelig til å ta og føle på, og jeg kjente meg virkelig klar for å gå ut på scenen. Endelig var det min tur til å gå ut på catwalken og presentere meg selv og hjemstedet mitt i første walk. Jeg kjente meg litt skjelven i bena, men du verden så moro det var å komme seg ut der. Etter at jeg hadde presentert meg og var på vei tilbake igjen kjente jeg virkelig at jeg var i gang og at dette var gøy. Etter å ha spilt teater i fire år kjente jeg at den samme gode følelsen som man får når sceneteppet går opp var tilbake. Det er en helt spesiell følelse.

Smile litt til dommerne på vei tilbake. Foto: Joe Urrutia

Da alle hadde gått catwalken sin i casual wear, som var det første antrekket var det rett bak scenen for å skifte til neste antrekk. Denne gangen var det treningstøy, som var min favorittcatwalk. Grunnen til at det var favoritten var rett og slett fordi det var litt annerledes enn de andre catwalkene og en mulighet til å være mer kreativ.

Madelen Denice og meg med Mai-Helen og Stephany i bakgrunnen. Foto: Joe Urrutia

Her holder jeg talen min om mobbing. Foto: Joe Urrutia

Siste catwalk før pause var i cocktailkjole. Da skulle vi en etter en holde tale om hjertesaken vår. Å holde tale er noe jeg virkelig liker og føler at jeg mestrer, så akkurat det hadde jeg gledet meg masse til. Selv om ikke talen kom ned på papiret før på torsdagen har jeg gått rundt og diktet på talen min i hodet i månedsvis, og jeg visste derfor akkurat hvordan jeg ville ha det. I talen min snakket jeg om mobbing, som er min store hjertesak. Gjennom talen ønsket jeg å bygge fellesskap, og å vise at vi sammen kan utgjøre en forskjell. Det er aldri din feil om du blir mobba, og det er så viktig å huske på. I etterkant av finalen har jeg fått gode tilbakemeldinger om at publikum ble rørt av talen min og at de trodde på det jeg sa. Det føles fint at jeg klarte å formilde budskapet mitt på en måte der det traff de som hørte på. 

Because I'm happy. Foto: Joe Urrutia

For å runde av med god stemning til pause kjørte vi på med dans og god stemning til sangen Happy av Pharell Williams, og det fikk frem smilet og latteren i salen etter mange rørende taler på løpende bånd. I pausen forberedte alle vi deltagerne oss på nest siste catwalk, nemlig bikini. Selv om pausen ble litt ekstra lang, fordi dommerne hadde mye å diskutere på dommermøtet sitt gikk det likevel fort. Alle jentene var i godt humør, og vi gledet oss masse til de to siste catwalkene.

 Foto: Joe Urrutia

Bikiniwalken gikk bra, og jeg fikk viftet med sjalet mitt og smilt masse til publikum akkurat som planlagt. Hele kvelden gikk utrolig fort, og med en gang bikini var ferdig var det bare å hoppe i aftenkjolen. Nå var det klart for kveldens aller siste catwalk. Det er noe helt spesielt med å ta på seg aftenkjolen som man har hatt hengende i skapet lenge og bare ventet på å bruke. Kjolen min i gull og glitter var veldig meg og jeg følte meg så vakker da jeg tok den på. Det gjorde jeg i alle antrekkene, men det er noe eget med selve finalekjolen. Det er ikke noe man bruker hver lørdag akkurat, og da blir det ekstra spesielt.

Aller siste catwalk før dommerne avgjør vinneren av Miss Norway 2021. Foto: Joe Urrutia

Da jeg gikk ut på scenen for aller siste gang tenkte jeg at nå skulle jeg bare kose meg mest mulig og nyte øyeblikket. Det går så utrolig fort når man er ute på scenen, men jeg nøyt virkelig hvert sekund, og det vet jeg at alle de andre jentene gjorde også.

3rd runner up, og jeg blir gratulert av Helene som ble Miss Norway i 2019

Her går jeg som 3rd runner up. Foto: Joe Urrutia

Angelika, meg, Nora Emilie, Amine og Stephany. Foto: Joe Urrutia

Gleder meg masse til å følge Nora Emilies reise i Miss Universe

Gjennom sesongen har jeg hatt nesten 30 presseoppslag, så veldig hyggelig å få avslutte med en glad-sak om finalen

Etter siste catwalk var gått var det bare å vente i spenning på resultatet. Nivået var skyhøyt i år, og alle jentene var utrolig flinke og verdige vinnere. Det var tydelig at dommerne hadde vanskeligheter med å bestemme seg, og de diskuterte faktisk på overtid før de til slutt kom frem til en beslutning. Da jeg sto der og ventet på resultatet følte jeg at jeg allerede hadde vunnet, uansett utfall. For meg var det en seier bare å ha kommet så langt som jeg gjorde. Jeg var derfor strålende fornøyd med å bli kåret til 3rd runner up. Vinneren ble Nora Emilie, og jeg er spent på å følge med på reisen hennes i Miss Universe i Israel nå i desember. Tror det kommer til å bli veldig bra.

Her er videoen fra finalen. Synes den får frem stemningen fra finalen veldig godt

Hele reisen med Miss Norway har vært et fantastisk eventyr. Jeg har lært masse og møtt mange nye mennesker jeg aldri ville truffet om jeg ikke hadde meldt meg på. Alle deltagerne og andre jeg har blitt kjent med har vært fantastisk hyggelige mennesker. Derfor er jeg utrolig glad for at jeg tok sjansen og meldte meg på. Selv om jeg ikke vant er jeg fortsatt stolt over egen innsats og hardt arbeid. Denne tiden er noe jeg kommer til å huske for resten av livet. Jeg krysser fingrene for at jeg får muligheten til å konkurrere mer etterhvert, men med corona er det vanskelig, så vi får se hva som skjer. Uansett hva fremtiden bringer er jeg sikker på at det er mye bra og mange fine opplevelser i vente.

Foto: Daniel Millan

Foto: Daniel Millan

En stor takk til alle som har heiet på meg, støttet meg og fulgt meg på veien! Jeg setter utrolig stor pris på alle som en, og jeg blir veldig glad for alle fantastiske tilbakemeldinger jeg har fått i løpet av konkurransen. Å ha gode folk rundt seg som støtter og heier er virkelig gull verdt. Om dere vil følge meg videre kan dere følge meg på instagram for flere oppdateringer @juliedborresen

Julie

Da var det over

Heisann!

Nå har det gått 3 uker siden finalen, og jeg kan enda nesten ikke tro at Miss Norway 2021 er ferdig. I 8 måneder deltok jeg, og selv før jeg fikk mailen om at jeg hadde blitt med, ventet jeg i 7 måneder i spenning. Miss Norway var fantastisk, og ga meg mange nye opplevelser. jeg har aldri før følt at jeg har hatt en stemme, men som deltager i Miss Norway fikk jeg nettopp dette. Jeg følte jeg kunne gjøre en forskjell, jeg følte jeg gjorde ting som betydde noe. ikke bare for min egen del, men for andre også.

 

Hjertesaken min er mental helse, og dette er noe jeg mener er viktig å snakke om. Jeg fikk ut ordet gjennom blogg innlegg og presse. Om jeg skal trekke frem høydepunktet mitt innenfor arbeidet mitt for mental helse så må dette være presseoppslaget jeg var med på i dagen. (Du kan lese oppslaget HER) Dette var en del av ett prosjekt blant hadde hvor de intervjuet folk om deres mentale helse. Da de fikk høre om meg og min historie tok det ikke lange tiden før vi begynte å arbeide med oppslaget. Dette var en artikkel som tok flere uker å lage, og jeg er utrolig fornøyd med hvordan det ble til slutt! Jeg snakket om min historie, og egne erfaringer innenfor temaet, og om hvordan jeg ble frisk. 

Miss Norway ha vært en opplevelse! Jeg ser tilbake på januar, da jeg var ute med venninner og tok bilder med en iPhone. Jeg husker hvor spent jeg var, for dette var en photoshoot med bilder jeg skulle poste på min helt egen blogg på selveste Miss Norway nettsiden. Jeg husker introduksjons kurset med Knut Yrvin, og hvor spennende det var å se alle disse nye folkene. Mange deltagere sluttet ettersom tiden gikk, men til slutt stod vi 13 finalister på scenen i Oslo i 14.august. Det gikk så fort! Jeg er utrolig stolt over oss alle! Vi alle har komt så langt siden vi startet.

Hele Miss Norway reisen ledet jo opp til selve finalen, og da tiden kom gledet jeg meg noe utrolig! Jeg hadde flyttet opp til Oslo noen dager tidligere, så denne gangen slapp jeg 4 timers buss tur fa Kristiansand dagen før. Vi hadde øvelse dag før, hvor vi gikk gjennom programmet og "varmet litt opp". Hele tiden kjente jeg på sommerfugler i magen, og så rundt meg mens jeg tenkte "en av oss kommer til å bli kronet Miss Norway 2021 IMORRA!".

Dagen kom, og vi startet dagen allerede klokken 9. Vi kom oss tilrette backstage, og alle løp rundt i spenning for å se hverandres aftenkjoler. Jeg tror aldri jeg har sett så mange fine kjoler i hele mitt liv! Siden ble det en del øving, og etterhvert kom hår og sminke stylistene. Tiden før selve finalen gikk til øving. Vi fikk beskjed om å ikke gå for mye i helene før selve finalen, ettersom vi kunne få sår og generelt få vondt i føttene når det virkelig gjalt. Derimot klart jeg ikke dy meg, så det ble mye øving på heler. Dette endte jeg opp med å angre litt på i etterkant, for da tiden for aftenkjole kom, hadde jeg så vondt i føttene at jeg såvidt klarte å gå. Derimot ble smerten borte da jeg gikk på scenen, ettersom jeg hadde det alt for gøy til å i det hele tatt tenke på det. Skoene mine var heller ikke lagd for å gå med over lengre tid heller, så dette er nok noe jeg burde ha tenkt på i forveien. 

Plutselig var tiden inne, og finalen startet. Jeg var super spent og merket ikke på så mye nervøsitet, dette var derimot kun frem til jeg stod bak scenen som nestemann på. De kikkert nervene inn, men det var bare å hoppe i det! Da jeg kom ut på scenen var det som all nervøsiteten forsvant, og jeg stor koste meg! Det var så utrolig gøy å se publikum, og å se dommerene som vi for det meste allerede hadde møtt. Første antrekk var casual, her skulle vi også stoppe fremst på scenen og introdusere oss selv.

 Etter å ha stått i fryd på scenen i casual var det bare å løpe Backstage å skifte. Iløpet av kort tid skulle alle ha skiftet, samt eit forandret sminke eller hår. Til treningstøy satte jeg opp håret til en hestehale og gikk i grå og svart treningstøy. Vi var vell 10 minutter Backstage, men hadde du spurt meg mens det skjedde hadde jeg lovet deg at vi kun hadde 2 min.

 

Fra treningstøy var det rett over til cocktailkjole, og talen. Talen var noe jeg var ekstra nervøs for, ettersom jeg aldri har holdt en tale før. På skolen syntes jeg det var uggent nok å holde en presentasjon, og nå skulle jeg stå på en scene å snakke om hjertesaken min. Derimot ble jeg veldig fornøyd med talen min. Jeg valgte å fortelle hvorfor jeg valgte min hjertesak, og samtidig spre ordet om at det er viktig å skaffe hjelp om man sliter psykisk. Jeg valgte nemmelig psykisk helse av en personlig grunn. Da jeg var mindre slet jeg, og jeg var deprimert i rundt 7 år. Det kom til ett punkt hvor jeg ikke følte jeg kunne se noe lys i enden av tunellen, og hvor alt så helt mørkt ut. Men jeg fikk hjelp, og da jeg begynte å bli friskere fikk jeg en drøm, ett håp. Jeg så for meg og en gang kunne stå på en scene, i en flott kjole og snakke om psykisk helse. jeg ønsket å spre budskapet om at ting blir bedre, og å stå som ett levende bevis på nettopp dette. Dette sa jeg i talen min, og så viste til hva som skjedde akkurat da. For i akkurat det øyeblikket ble det ønsket oppfylt. Jeg fikk endelig stått på en scene i en fin kjole og snakket om psykisk helse.

 

Etter talene var det på tide med hva vi kalte "happy" walken! Dette var ett mere "positivt" opplegg, hvor vi alle skulle stå på scenen samtidig og danse, mens to og to var ute å gikk, slik som man ofte ser på kles fremvisninger. Dette har aldri blitt gjort i Miss Norway finalen før.

Etter dette hadde vi en god 30 min pause, og jeg husker jeg var helt sjokkert da jeg så vi allerede hadde holdt på i over en time! Alt gikk så fort, det føltes ut som tiden løp fra meg så gøy jeg hadde det. Neste antrekk ut var bikini! Jeg var litt nervøs for akkurat denne walken, men nå i etterkant kan jeg si at dette var faktisk favoritten min! Det å kunne ha ett slør med på scenen var noe helt annet!

 Det beste ble tatt til slutt, og vi fikk endelig vist frem aftenkjolene! Kjolen min har jeg faktisk hatt i noen år, og det er en kjole jeg kjøpte i Ungarn noen år siden. Jeg husker jeg syntes den så helt magisk ut da jeg først så den, så den ble med hjem. Siden har jeg strevd med å finne en anledning hvor den ville passe, og jeg må si at finalen var absolutt riktig anledning!

Så kom kåringene, og jeg merker jeg er utrolig stolt over alle som ble runner ups og Nora som ble Miss Norway 2021. Alle fortjente det, og jeg unner dem det så utrolig mye! Jeg viste at jeg ikke ikke hadde sjans imot dem lenge før finalen, så jeg kom til finalen for å ha det gøy å skaffe en opplevelse for livet. Dette merket jeg roet nervene veldig, og fikk meg til å nyte hvert sekund av finalen. Både på scenen og Backstage. 

Dette har virkelig vært en opplevelse for livet, og jeg har satt så utrolig stor pris på alt sammen. Jeg er så takknemlig for å ha fått muligheten til å ikke bare være deltager, men også finalist i Miss Norway 2021. Jeg har måte så utrolig mange flotte mennesker, både resten av finalistene og organisasjonen.

Bladet D2 var også med oss backstage, og intervjuet oss og fikk innblikk i hvordan det var å være misser i Miss Norway. Det var utrolig hyggelig å snakke med dem, og du kan lese oppslaget de skrev om besøket HER.

Etter finalen ble det tatt bilder foran presse veggen, og klokken 00:30 dra jeg fra lokalet. Miss Norway 2021 var offisielt over. Jeg klarte ikke slutte å smile. Delvis fordi jeg hadde smilt i sikkert 10 timer i strekk, men også pga all gleden og takknemligheten jeg følte på.

Jeg vet at jeg kunne gjort det bedre denne sesongen, men som dere sikkert har lest på bloggen så har dette vært ett utrolig travelt år for meg. Derimot har jeg vært på tanken på å melde meg på igjen en gang, så vi får se:)

Tusen takk til Miss Norway Organisasjonen, Klara og alle som har støttet meg gjennom denne reisen! Jeg har satt pris på alt, selvom det kun var en stemme.

Alle bildene i denne bloggen (bortsett fra det første og siste) er tatt av Joe Urrutia.

Takk for meg! 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på