fbpx

MISS INTERNATIONAL NORWAY 2022

Foto: Ina Stenvig Foto: Ina Stenvig

MISS INTERNATIONAL NORWAY 2022

Mitt navn er Romée Dahlen,

jeg er 19 år gammel, bor i Trondheim og studerer på NTNU. Jeg ELSKER missekonkurranser, og føler meg kjempeheldig som fikk være finalist i årets konkurranse, Miss Norway 2022.

Foto: Ina Stenvig

Jeg er utrolig stolt av meg selv som endte opp som 1RU i årets fantastiske Miss Norway finale. Det var en kjempehyggelig kveld og ikke minst supergod stemning<3 Litt senere ble jeg kåret til Miss International Norway 2022! Og jeg er sååå glad! Miss Norway har vært en fantastisk opplevelse, og jeg har lært utrolig mye. 

Foto: Brorrobin/Tanifilms

Nå som jeg er Miss International Norway 2022 betyr det at jeg i desember skal representere Norge i Japan! Er ikke det utrolig stas?!! Hver dag lærer jeg mer og mer om meg selv, missekonkurranser og mine mål. Miss Norway har bidratt til denne veksten, og det er jeg veldig takknemlig for. 

Foto: Ina Stenvig

HVA SKJER NÅ?

Etter Miss International annonserte at jeg skal representere Norge i Japan, har jeg fått veldig mange positive tilbakemeldinger og fans som heier på meg. Målet mitt er å vinne Miss International 2022, og all den positiviteten gir meg mye motivasjon til å nå dette målet<3 I slutten av november reiser jeg til Japan, og jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med de andre jentene og den japanske kulturen. Frem til det øver jeg mye på høye hæler hjemme, hvordan man holder en god tale og intervju spørsmål! Jeg ønsker å være godt forberedt til jeg reiser, slik at jeg kommer nærmere målet mitt<3 Videre ønsker jeg også å fortsette med frivillig arbeid<3

Foto: Ina Stenvig

Synes du at dette virker gøy og interessant? Meld deg på Miss Norway! Du kommer ikke til å angre! Du kan lese alle mine blogginnlegg som jeg har lagt ut gjennom konkurransen <3

Klem,

Romée

Miss International Norway 2022

Miss Universe Norway 2022

extraavise_20220910-123306_1

 

 

Hei alle sammen!

 

Nå begynner det faktisk å nærme seg en måned siden Miss Norway finalen og snart en måned har jeg hatt tittelen Miss Universe Norway 2022 <3
Tiden har gått så utrolig fort, og jeg har hatt så mye å gjøre med forberedelser til Miss Universe.
Det har vært fotoshoots, intervjuer og mye presse, det har vært utrolig gøy og jeg koser meg masse med alle oppgavene mine <3

Jeg har vært så heldig at Kaja ønsket å hjelpe meg med catwalken min, jeg setter så stor pris på at hun tar seg tid <3
Jeg kan allerede se en forbedring på hvordan jeg går å det er så veldig gøy! Kaja er superflink til å lære bort!
Vi prøver nå å sette opp ett tidspunkt der jeg, Kaja og Romee skal øve sammen, Romee kom som 1. runner up i Miss Norway og etter en stund fikk hun tittelen Miss International!
Jeg er så stolt av henne og synes det er gøy at vi fortsatt kan øve sammen og trene mot våre konkurranser.

Jeg har vært mye i avsiene og her er noen av oppslagene <3

                                        

                            

                         

                    '

                   

                              

                       

                         

                  

 

 

Igjen må jeg si tusen takk til alle som har stemt på meg og støttet meg igjennom reisen min i Miss Norway! Jeg synes det nesten er litt trist at dette kapittelet er over! Jeg har kost meg så mye å blitt kjent med så mange flotte jenter og ikke mist fått oppleve så mye gøy <3
Jeg er så stolt over alle jentene og jobben de har gjort, jeg kunne ønske at vi alle kunne delta i miss Universe sammen <3

 

Tusen takk!!

 

Ida

Vinnere Miss Norway 2022

Screenshot_20220814_19390_20220814-175118_1 Vinner av Miss Norway 2022, Ida Anette Hauan

Utdeling av av Miss Norway-krone. Til venstre i blå kjole. Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021. Deretter til høyre vinner av Miss Norway 2022, Ida Anette Hauan. Second Runner Up 2022, Julie Dahlen Børresen. Madelen Michelsen, Miss World Norway 2018. Foto: Tani Films / Bror Robin.

Jeg har ikke ord, sier Ida Anette Haugan i en kommentar etter en knallsterk innspurt med seier i Miss Norway 2022 lørdag 13. august. Det var svært nære i poengsum blant finalistene der Romée Dahlen knep en sterk andreplass som first runner up og Julie Dahlen Børresen som second runner up. 

Nivået på finalistene var knallsterkt også i årets konkurranse. Dermed har også dommerne hatt en krevende vurdering av hver finalist. 

Ida Anette har dyrevelferd som en av hjertesakene. Som engasjert i organisasjonen Noah har hun jobbet hardt for å motvirke utnytting og mishandling av dyr rundt i hele Norge.

 I konkurransen i år har utøverne gjort det sterkt med sponsoroppdrag, presse og veldedighet. 

Vinner av Miss Norway 2022, Ida Anette Hauan får kronen overrakt av Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021. Foto: Tani Films / Bror Robin.

Krevende konkurranse

Veien til den norske finalen har vært kortere enn vanlig grunnet korona-pandemien. I underkant av 100 var påmeld i årets sesong. Det var en tøff sesong hvor kun 6 nådde fram til finalen. Hver og en har minst like god innsats som fjorårets finalister med rekordmange poeng. Resultatet for hver enkelt står ikke tilbake for noen.

Noe vi tror skyldes god hjelp av tidligere vinnere som vi tror skyldes god veiledning og hjelp av tidligere vinnere som har konkurrert internasjonalt. Her bør nevnes Kaja Kojan, Celine Herregården,  Nicole H. Leyton, Turid Strømfors, Madelen Michelsen, Sunniva Frigstad, Henriette Jacobsen Hauge, Susanne Næss Guttorm og selvsagt Nora Emilie Nakken.

Konkurransen er langt mer enn bilder og sceneopptreden. Man vinner poeng for en rekke utførte aktiviteter. Finalistene har utført over 50 aktiviteter i veldedige. Det har vært over 90 presseoppslag og mange over 14 oppdrag i reklame og markedsføring. Finalistene har også vært med på flere catwalk-treninger og beauty-camp. Samt høy aktivitet med foto og videoer som er publisert i blogger og sosiale medier.

Vi bør også nevne eventyrlige kjoler fra Handmade dresses fra Valbona

 Foto: Knut Yrvin

Poengene fra aktivitetene har gitt juryen en indikasjon på om finalistene har evnen til å markedsføre seg selv, snakke med pressen og om de er i stand til å utføre oppdrag på en profesjonell og ydmyk måte. Alt er egenskaper som er helt avgjørende i verdensledende konkurranser som Miss World og Miss Universe. I tillegg kommer det aktiviteter innen sport, talentkonkurranse, veldedig arbeide og forskjellige typer dans. 

Juryens oppgave var å velge en representant for Norge, med et vakkert ytre, intelligens, selvsikkerhet, stil og karisma, som kan føre seg på en scene.

Øyenbrynstylist og gründer Fred Hamelten har ledet juryen, som er blitt kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger av bladet Costume. Kaja Kojan, vinner av Miss Universe Norway 2017. Jurymedlemmene Svetlana Jouini som er mangeårig vinner av den norske og internasjonale frisørkonkurranser. Videre var skjønnhetsekspert Linn Nguyen dommer med 17 års erfaring i skjønnhetsbransjen. Ny dommer av året er Aksel Jahre Mustaparta 

har vært i frisørbransjen i 17 år, først som frisørleverandør og seneste år som gründer av barbersalonger. 

Veien videre

Miss Universe er en av to ledende skjønnhetskonkurransene i verden. Finalen i Miss Universe går til vinteren 2022. Sted og land er ikke bestemt enda. Det hele TV-sendes til over halv milliard seere i 190 land.  

Vi kommer straks tilbake med mer informasjon når vi vet mer. 

Det er lagt ut finalebildene vi har så langt  nederst i dette innlegget. Fotograf er Tani Films / Bror Robin.

Bildene kan brukes av media. Trykk her er flere bilder. <-- Viktig. Høyreklikk og åpne link i ny fane eller vindu!

Alle plasseringer (bilder følger under)

Plassering

Navn

Alder

Miss Norway 2022

Ida Anette Hauan

26

1th runner up

Romée Dahlen

18

2nd runner up

Julie Dahlen Børresen

23

3rd runner up

Leni Kvalvåg

23

4th runner up

Ida Sofie Skinlo Sæter

23

Finalist

Charlotte Bøhn-Bore

22

 

Fra venstre til høyre: Charlotte Bøhn-Bore - finalist,   Romée Dahlen - first runner up,   Ida Anette Hauan - Miss Norway 2022,   Julie Dahlen Børresen - second runner up,   Leni Kvalvåg - third runner up,   Ida Sofie Skinlo Sæter - forth runner up,   Foto: Tani Films / Bror Robin.


Ida Anette Hauan - Miss Norway 2022.  Foto: Tani Films / Bror Robin.

 

Romée Dahlen - first runner up. Foto: Tani Films / Bror Robin.

Julie Dahlen Børresen - second runner up. Foto: Tani Films / Bror Robin.

 

Leni Kvalvåg - third runner up. Foto: Tani Films / Bror Robin.

 

Ida Sofie Skinlo Sæter - forth runner up. Foto: Tani Films / Bror Robin.

Charlotte Bøhn-Bore - finalist. Foto: Tani Films / Bror Robin.

Bildene kan brukes av media. Trykk her er flere bilder. <-- Viktig. Høyreklikk og åpne link i ny fane eller vindu!

Kontaktopplysninger. Trykk på denne lenken <--

Den store dagen er her

Foto: Momoko

I dag er dagen jeg har ventet på og gledet meg til endelig her. Det er klart for finale i Miss Norway 2022, og som jeg gleder meg! For min del startet jo reisen allerede i januar 2021. Da fikk jeg beskjeden om at jeg var videre som deltager i Miss Norway 2021. Jeg husker så godt hvor spent og glad jeg ble av å få beskjeden. Tenk at jeg skulle få lov til å være med på noe så gøy. At jeg tok valget om å melde meg på Miss Norway har jeg aldri angret et sekund på, fordi det har vært helt magisk. Gjennom hele fjoråret jobbet jeg beinhardt med konkurransen, samtidig som jeg fullførte bachelorgraden min. Det ga meg glede, overskudd og selvtillit å jobbe for å fremme mitt budskap og å hjelpe andre på veien. Jeg jobber for å få slutt på mobbing og ensomhet gjennom å fremme viktigheten av åpenhet og inkludering, fordi jeg har troa på at verden skal bli et mer åpent og inkluderende samfunn. Til slutt endte jeg på en fjerdeplass i fjorårets finale, og jeg kunne ikke vært mer stolt over meg selv og alt jeg hadde lært og oppnådd på veien mot finalen.

Her er jeg på beauty camp i juni hvor vi forberedte oss til dagen i dag

Påskeferien ble tilbragt på Huk, og jeg hadde en kjempemorsom shoot i vårværet. Foto: Freydis fotograf

Her jobber jeg frivillig hos Gjenbruk på Løken med å brette tekstiler og rydde i butikken

Her er jeg i genser strikket i garn fra Lenaz på Løken. Foto: André Stang Erlingsen

Foto: Vahdat Rahimi

Drømmekjolen fra Wafa Brudekjole. Foto: Vahdat Rahimi

Da jeg gikk av scenen i august i fjor følte jeg meg ikke helt ferdig med Miss Norway, og etter mye tenking bestemte jeg meg for å søke en gang til. Jeg var så heldig å nok en gang få være med, og nå står jeg her igjen på finaledagen. Når jeg ser tilbake på meg selv da jeg startet denne reisen i januar i fjor, og frem til nå, ser jeg en enorm utvikling. Jeg har en annen selvtillit og en annen glød enn hva jeg hadde før.

Foto: Momoko

Jeg må rette en stor takk til alle som har vært med meg og støttet meg på denne reisen. Tusen takk til familien min og vennene mine som virkelig har heiet meg frem. Dere har sett hvor mye dette betyr for meg, og jeg setter pris på tålmodigheten og støtten deres. Tusen takk til alle frivillige organisasjoner jeg har fått jobbet sammen med, og menneskene der for å være rause og inkluderende. Dere inspirerer meg! Tusen takk til alle fotografer jeg har fått lov til å jobbe sammen med. Jeg har lært masse nytt av dere alle, og føler virkelig jeg har fått fremgang foran kameraet takket være dere. Takk til pressen som har skrevet om meg og hjulpet meg med å nå ut med det jeg har på hjertet. Jeg har fått overveldende mange positive tilbakemeldinger fra folk som har lest om meg i avisa eller hørt meg på radio som kjenner seg igjen i historiene mine og som støtter meg, og det betyr så mye. Da jeg deltok i fjor hadde jeg sju fantastiske samarbeidspartnere, og tre av disse valgte å følge meg videre også i år. Tusen takk til Issy Makeup Store, Lenaz og Hannes Hud Fot og SPA for at dere har troa på meg og ville være med videre på denne reisen. Jeg har også vært så heldig at jeg har fått lov til å jobbe med Wafa Brudekjole og Face 2 Face Beauty Bar i år, og det har vært en sann drøm å få jobbe med dem. Også må jeg rette en stor, stor takk til alle som har stemt på meg! Hver eneste stemme betyr masse, så tusen takk.

Nå er det bare å senke skuldrene, på med kjolen og hælene i kveld, også er det showtime. Foto: Momoko

Gjennom denne tiden føler jeg at jeg har fått brukt min stemme til å skape bevissthet og spre positivitet, som var målet mitt. Jeg har også fått masse nye bekjentskaper og venner for livet, som kommer til å være med meg fremover. Miss Norway har gitt meg mestringsfølelse og troa på at man kan klare hva som helst. Så lenge man jobber hardt og har troa på seg selv er alt mulig.

Tusen takk for meg!

Julie

Mitt beste tips til Blondiner!

Sponset

Har du blondt hår? Naturlig, eller bleket? Da skal jeg dele mitt beste tips med deg!

Blondt hår kan få gulskjær i seg enten det er naturlig blondt eller bleket. Er du en av dem som bleker håret kan det også bli ganske skadet etter hvert. Du må kanskje bruke en toner i håret, og de aller fleste av oss bruker vel blåshampo for å holde fargetonene i håret i sjakk. 

Hva med en serie med hårprodukter som er spesialutviklet for blondt hår? En serie som er mere skånsom mot håret enn de tidligere produktene du har brukt, som også hjelper deg med å bekjempe gultoner i håret, gjøre håret glansfult og reparerer hårenes skjellag? 

Ja! Det finnes en hårprodukt serie som gjør alt dette!

Omniblonde.

Jeg har testet ut noen av produktene, og jeg elsker dem! Håret mitt merker virkelig forskjell på shampoer og balsamer. Etter en balsam kan det føles silkemykt helt til neste vask. Med en annen balsam føles det ikke glatt når man drar fingrene gjennom og det bare floker seg hele tiden. Det er stor forskjell på produkter! Omniblond gjorde håret mitt silkemykt og glatt gjennom hele dagen. Mange timer etter det ble børstet kunne jeg enda dra fingrene gjennom håret uten at de stoppet i en eneste floke. Håret føltes like glatt som før jeg startet å bleke det. Hvor fantastisk er ikke det?!

Om du ikke har prøvd Omniblonde enda, anbefaler jeg virkelig å prøve det! Du får kjøpt produkter fra Omniblonde hos Pryd Frisør i Kristiansund!

Siste fotoshoot før finalen!

Foto: Ina Stenvig

Hei alle sammen! Nå er det bare noen få minutter igjen til avstemmingen stenger, og noen få timer igjen til finaledagen!

Gjennom konkurransen har jeg vært på mange fotoshoots, og blitt spurt av mange forskjellige fotografer og ulike oppdragsgivere! Jeg elsker å stå foran kamera, og det har vært utrolig gøy å være med på så mange fotoshoots!


I dag, dagen før finalen, har jeg vært på min siste fotoshoot! Jeg har vært så heldig som har fått samarbeidet med Handmadedresses og fotograf Ina Stenvig på denne fotoshooten. Bildene ble tatt på operahuset i Oslo, og vi har vært veldig heldige med været i dag. Ina er en utrolig flink fotograf som leverte noen av bildene til meg på under én time <3 Jeg utrolig fornøyd med resultatet, og gleder meg veldig til morgendagen!<3

Tusen takk til alle som har støttet meg! Klem,

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på