fbpx

I MS-bladet og spennende møte!

Hei alle sammen! :)

I dag har jeg hatt en utrolig fin dag, jeg har nemlig vært på et møte med en veldig hyggelig dame fra MS-forbundet. MS-forbundet er en interesseorganisasjon som skal ivareta og fremme interessene til mennesker med MS. Det er en partipolitisk uavhengig og religiøst nøytral organisasjon for alle med MS, pårørende, helsepersonell og andre interesserte. 

Jeg har allerede vært i kontakt med MS-forbundet tidligere, men dette var mitt første fysiske møte der, og jeg gleder meg masse til å jobbe mer med de fremover nå! 
Helt siden jeg selv ble syk med MS har jeg fått masse informasjon og lært veldig mye fra å lese på deres nettside og holde meg oppdatert på hva de holder på med, så det er veldig gøy og nå, gjennom Miss Norway, kunne samarbeide med de og bidra, og å lære enda mer om sykdommen og ikke minst det bra arbeidet organisasjonen gjør! 

Ønsker du å lese mer om MS eller MS-forbundet kan du besøke deres nettside ved å trykke her!

Foto: Daniel Millan


Som jeg nevnte har jeg vært i kontakt med MS-forbundet tidligere og det er nemlig fordi jeg har blitt intervjuet til MS-bladet. MS-bladet er et blad MS-forbundet kommer ut med noen få ganger i året og det inneholder artikler om ulike temaer innenfor MS og om personer med sykdommen. I begynnelsen av desember ble jeg da intervjuet og nå endelig har bladet kommet ut. Jeg er veldig fornøyd med hvordan resultatet ble og jeg syntes det er veldig gøy å ha en artikkel om meg og min deltagelse i Miss Norway i denne utgaven, og forhåpentligvis kan det inspirere noen andre med sykdommen også!


___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Hamar Dagblad!

Hei alle sammen!

Har vært så heldig å få et oppslag i Hamar Dagblad!

Håper dere liker det.

Hamar Dagblad.

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller mobil: 92691392

Hilsen Amy

Kjendis Fest

Heihei, jeg har noe sykt kult å fortelle nå! for en stund siden fikk jeg forspørsel om jeg ville farge håret mitt gratis hos en dame som jobber for en frisørkjede, og dette sa jeg selvfølgelig ja til. Og når jeg var der snakket vi om ett alt og ingenting, blant anna at jeg har jobbet litt som modell. Så hun sendte meg melding for noen uker siden og sa at hun ønsket å ha med meg på en en fest som skulle være nå på tirsdag. Og jeg sa selvfølgelig ja! Jeg fikk øvd meg litt på catwalk også da jeg var en av de som startet showet som var der!! 

Det var mange kjente personer der, blant annet fra Paradise hotel, 71 grader nord og Tv2! Var så gøy å møte de og prate med de i virkeligheten.

Uansett her er noen bilder fra dagen :)

 

Ellers om dagen så er jeg syk, egt ganske bra at influensaen kom nå siden jeg har ferie så jeg ikke går glipp av noe skole. Har noen viktige møter ang samarbeid neste uke også så det blir spennende!!

Også tenker jeg å kanskje lage noen YouTube/Instagram videoer snart, og hvis du vil følge med der så kan du finne meg under navnet " SYZPA ". 

xoxo<3

Nytt presseoppslag

76747575_2092049704437486_6469447115557830656_n

Foto: Daniel Millan

Hei fine dere!

For noen dager siden hadde jeg enda et presseoppslag, hvor vi snakket om at jeg var tatt ut til semifinaleuttaket. Jeg ble også spurt litt om hva jeg driver med ved siden av deltagelsen, og hva som er mine ambisjoner. Jeg fikk snakket om at jeg har en ambisjon om å jobbe for leger uten grenser, og hvorfor jeg støtter arbeidet de gjør. Er veldig fornøyd med hvordan intervjuet ble, og det er alltid like stas å se seg selv i avisen. 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway

Radio metro

Hei og god morgen<3

På tirsdag var jeg innom Radio metro hvor jeg snakket om konkurransen, hva som skjer videre i semifinalen og hjertesaken min. Min hjertesak har jeg ikke nevnt før, så hør på radio-opptaket for å finne ut av det. Det var en utrolig hyggelig prat, hvor jeg fikk sagt mye på kort tid<3

Det er veldig spennende å utfordre seg selv, og jeg må innrømme at jeg ble litt nervøs når jeg ble opplyst om at det kom til å være flere titusener som skulle høre på! Men utfordringen tok jeg på strak arm, og det er veldig gøy å se tilbake på<3

https://www.radiometro.no/sunniva-frigstad-haper-a-ta-miss-norway-kronen-hjem-til-vennesla/

Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, gjerne send en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg mg gjerne på sosiale medier: 

Instagram: https://www.instagram.com/sunniva3/

Facebook: https://www.facebook.com/Sunniva00

 

Radio Tønsberg igjen!

87284825_192480605192927_212387644615688192_n

Hei!
I dag klokka litt over åtte var jeg i Sem og hadde et radiointervju, dette på morgenshowet. Der ble jeg intervjuet av Christoffer, samme som sist gang.

I dag snakket vi om konkurransen videre. At vi skal ha catwalk kurs, litt om Caritas og hva de arbeider med. Jeg forklarte hvordan man kommer seg opp på poenglisten, og om aktivitetene.

Var veldig hyggelig å kunne komme tilbake å ha et nytt intervju.Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/
Facebook: Matilde Lundh Forberg

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på