Passer du til å bli Miss Norway 2019?

IMG_8391

Som mange sikkert vet går årets finale mot slutten, og alle deltakerene har vært gjennom fantastiske eventyr sammen allerede. Vi har vært på uttak, middager, og neste helg er det beautycamp for alle finalistene. Det er litt trist at ett så fint år nærmer seg slutten, men det betyr jo at neste års konkurranse snart er i gang. 

Påmeldingen har nemlig begynt. 
Å være med i Miss Norway var ett eventyr for meg helt fra jeg var liten, og det er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse. Som skjønnhetsutøver får du være med på masse spennende, og du lærer så mye om deg selv. Det krever mye å være med i Miss Norway, men ingenting er uoverkommelig om man legger tid og innsats i det. Du får møte masse nye mennesker, du får lære deg om samarbeid, presse og blogging. Det er en opplevelse du sent eller aldri vil glemme. 

Gjennom Miss Norway vil du møte presse, få samarbeidspartnere, skape nye vennskapsbånd, motivere andre rundt deg. Du vil gå ut som en offentlig person og fortelle alle saker som er viktig for deg.

(Kjole: Inistyle. Fotograf: Raymond Michelsen)
Jeg personlig har oppnådd så mye ved å være med i årets Miss Norway. Jeg har flotte samarbeid hvor jeg har deltatt på moteshow, fotoshoots, kundekvelder og så mye mer. Jeg har lært de andre deltakerene og kjenne, og mye av tiden min går på å snakke med dem, og planlegge neste gang vi møtes, jeg vil nok si det er noen av de mest fantastiske personene jeg vet om. Annet enn dette har jeg møtt pressen, og meg og Kjell fra P5 Bergen har hatt catwalk kurs. Jeg har også blitt kurset i høyheler selv gjennom vår fantastiske coach Klara, som er coach for alle skjønnhetsutøverene. Som dere sikkert skjønner er det mye gøy å være med på når man er med i Miss Norway. Det krever arbeid, men det er verdt det.

Miss Norway passer for deg som:
- Har mye å gi, og som byr på seg selv

- Liker utfordringer

- Er sosial og liker å møte nye mennesker

- Har pågangsmot

- Liker å hjelpe og motivere andre

- Har godt humør

- og sist men ikke minst er Miss Norway for deg som har en drøm om å nå langt. 

Kanskje beskrivelsen over passer for deg? Eller kanskje du kjenner noen som passer til å melde seg på? Tips gjerne, så kanskje vi ser akkurat deg i finalen av Miss Universe Norway 2019!

Husk! Du kan fortsatt stemme på meg som folkets favoritt, da sender du "missu 4" til 1963. Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..Gi stjerner til dette innlegget:

DRYSS - My Summer Favorites

IMG_223_20180522-175422_1

Happy Tuesday !!

I hear that the summer has approached Norway and I am so excited to be back next week. The weather should stay like this.

Do you guys remember the Instagram competition I did a couples of months ago with my partner Dryss? Because of their launch of their online store. So I went online and the new items are absolutely stunning! I picked out my favorites for the summer, so take a look here:

 

SET

Lately I have been obsessed with sets! I like that you can show of a statement outfit and be very different, as well as having the opportunity to combine the pieces separately in other looks. 

 

 

COLORS

My closet looks like a rainbow if you opens it, and I do love that when summer come, I can put on my colors again. This years I got a thing for yellow, so these pants are perfect with summer tan skin! If you don't like to that bright you can choose a more discrete for example on a top.

 

FLORALS

Prints and florals are a big trend this season and it really takes your outfit to the next level. I love that it can work for either casual looks or in more dresses up settings.

THE DEMIN JACKET

Demin jackets are jackets you never can get enough of ( I have 5 different colors so I know)

I think this one is super cool, and this year i liked my demin jackets a little oversized.

If you are not on that denim jacket train, I do love this bomber inspired grey jacket, which really gives me some LA vibes.

 

 

 

EXTRA:

I LOVE THESE PHONE CASES. I have been looking everywhere here in New York to find a cool case but I haven't found one. Then I saw these and I just love it. I am def coming for this next week Kathrine!

 

 

This super cute water bottle with gold details is on my WANT list.

 

FLIP FLOPS

I love have flip flops have been such a trend the past years, I see girls everywhere with them (Inc myself). Wearing them to work etc. This one with this rainbow colors is my favorite.

 

There is so much more online on www.dryss.no, and you should really take a look.

I am so excited to visit the store in Larvik again in a week or so.

Dryss is voting for me, and If you haven't already I would really appreciate your vote.

You can send: MISSU 6 to 1963.  (20kr)

 

Have a lovely Tuesday!

R

 

 

 

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:

17.mai og gleden av å kunne gjøre noe fint for andre!


17.mai har kommet og gått og det er slike dager som gjør at vi legger vekt på alt de før oss har gjort for at vi har det så bra som vi gjør i dag. Rundt høytider og slike dager så er det viktig å sette pris på alle mulighetene og friheten vi har. Jeg ønsker å sende budskapet videre om at vi selv kan være en del av en endring og utføre fantastiske ting om vi selv ønsker. Før 17.mai frokosten så tok jeg en tur bort til Den Reisende Høyskole sin konteiner (for ‘’donering av sko og klær til bistandsarbeidere’’) og droppet av en del klær jeg ikke bruker lenger.
Klærne  som blir donert går til unge og voksne i India og Afrika. Det er en flott løsning på å få ryddet ut en del ting for våren og en fantastisk mulighet til å gjøre en god gjerning.  
Det var en fantastisk dag som ble brukt på å være med venner og feire nasjonaldagen vår, jeg er takknemlig for alle som ofret seg for at vi skal ha det bra.
Det er mange forskjellige konteinere rundt om i byen som tilhører Fretex, UFF og andre små organisasjoner som fokuserer på klesdonering.
For å finne den nærmeste klesdonering konteineren i ditt nærmiljø, gå inn på: https://www.fretex.no/gi-til-fretex/naermeste-fretexboks
http://www.uffnorge.org/toyinnsamling/hvor-kan-du-gi-til-uff

Om dette er en sak som interesserer deg så kan du lese mer på: www.norgegir.no
Håper alle hadde en fantastisk feiring med familie og venner <3

Gi stjerner til dette innlegget:

For en fin dag

For en herlig dag! Savner allerede tilbake til 17.mai til en fin frokost sammen med en flott gjeng. Det var liv i gatene før jeg stod opp og alle gikk rundt i finstasen. Det er noe helt spesielt med 17.mai. Alle er så fine, glade og blide på den dagen. Og tenk hvor heldig jeg er som får oppleve alt og være med alle de fine menneskene rundt meg og bare nyte livet! Håper alle dere hadde en fin feiring, og god helg! 

 

foto: June Helén Bjørnback

Vil du stemme på meg som folkets favoritt? Send " MISSU 8" til 1963! 

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg gjerne meg på sosiale medier for flere bilder: Susanneguttorm

Gi stjerner til dette innlegget:

17.Mai

God kveld alle sammen.

Håper dere alle har hatt en riktig god 17.mai feiring! Det hadde hvertfall jeg. Startet dagen med å ordne meg til champisfrokost og frokosten gikk supert med masse deilig mat og flotte venninner i bunad og kjole. Under frokosten ble det holdt taler, mye sang og dansing som gjorde dagen topp! Senere på dagen i går var jeg sammen med familien min og spiste dessert.

Jeg føler at dagen i går gikk så utrolig fort!

Hvorfor vi feirer 17.mai? Jo fordi .. Norge var så utrolig heldig med å få sin egen grunnlov. Da må dette feires på vår nasjonaldag.

Jeg er veldig glad for å få muligheten til å oppleve borgertoget og gleden jeg ser folk rundt meg får denne dagen. Men jeg tenker også på de som kanskje er litt ensomme som ikke har noen å feire med men jeg har sett at noen steder har åpent buffe for dem som syns at 17.mai sklir litt ut!

Håper fremdeles alle de flotte sjelene i Norge koste seg masse.
Ta vare på hverandre folkens!

Husk å stem på meg som årets favoritt!
Da sender du SMS til 1963 med Missu 7.
(Tjenesten koster 20 kr)
Tusen takk til alle som heier og har stemt på meg!

Instagram min: Sandrasuka98
Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift/firma vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her

 

 - Sandra Afriyie Tito

 

Gi stjerner til dette innlegget:

Mental helse ungdom

God formiddag alle sammen.

 

I det siste så har jeg tenkt veldig mye på et tema som jeg innså jeg ikke visste nok om. God mental helse er veldig viktig til å kunne fungere i hverdagen.

Mental helse ungdom er en interesseorganisasjon som jobber for økt åpenhet om psykisk helse, forebygging av psykiske problemer og et bedre psykisk helsetilbud. Demmes mål er at alle innbyggere i Norge skal ha en best mulig psykisk helse.

Psykiske helseplager er vanlig , som mange av oss opplever angst eller depresjon gjennom livet.

God psykisk helse innebærer at en person klarer å takle en mengde med stress, å holde et stabilt vennskap og leve et selvstendig liv og klare å ordne opp i sine følelsesmessige problemer eller konflikter. Det er ingen tydelig grense mellom hva som regnes som god og mindre god psykisk helse.

Kroppspress er også et tema og snakke om. man ser jo at samfunnet er i endring og flere barn og voksene blir påvirket av dette presset. Man har jo nå sosiale media som er med på å gjøre det enklere å nå ut til en mengde mennesker. Det skal alltid handle om å være "tynn" og "spise sunt" for å se bra ut. Men det er ikke alltid det hjelper. Jeg syns man skal være fornøyd med den kroppen man har og ble født med. Man kan jo alltid forbedre helsa med fysisk aktivitet som er med på å styrke vår psykiske helse. 

Dette her er noe man burde snakke mer om / få mer informasjon om. Både barnehage og skoler burde starte smått om å informere om mental helse og hvordan det egentlig fungerer. Det er mange som sliter med selvbilde, noe som kan føre til mange problemer.  Selvbildet er en viktig del av oss selv og det viser fram vår identitet på hvem man er og hvordan man vil være. 

Det er likevel en del ting man kan gjøre selv, både for å forebygge og for å bidra til bedre psykisk helse.

Noen tiltak for å forebygge mental helse:

Det er veldig viktig å være sosial , så det er veldig bra om man har noen venner eller familie og være sammen med på fritiden. Flere kan også gå til helsesøster eller en psykolog om man er litt mer usikker på hvem man stoler på. Det er også veldig bra med fysisk aktivitet og samhold man har på aktiviteten man gjør eller går på. Hvis man har det litt vanskelig kan man jo også få strukturert hverdagen sin enten i arbeidslivet eller på skolen. Flere føler også at husdyr er med på å roe ned sjelen. Det finnes en døgnåpent hjelpetelefon hvis det er noen som trenger hjelp med å snakk med noen eller bare ha en samtale (116 123).

” ALLE BARN OG UNGE SKAL HA EN BEST MULIG PSYKISK HELSE OG INGEN SKAL HA DET SÅ VANSKELIG AT DØDEN BLIR ENESTE UTVEI.
DERFOR FOREBYGGER VI. DERFOR PÅVIRKER VI. DERFOR EKSISTERER VI. ”

- Sitat fra MENTAL HELSE UNGDOM 

Man kan også bli giver som vil hjelpe mange unge mennesker som står midt i sin livskamp!

 


God venner er godt å ha!

 

JEG VIL GJØRE EN FORSKJELL , DET ER DERFOR JEG SKRIVER DETTE INNLEGGET!

 

 

Husk å stem på meg som årets favoritt!
Da sender du SMS til 1963 med Missu 7.
(Tjenesten koster 20 kr)
Tusen takk til alle som heier og har stemt på meg!

Instagram min: Sandrasuka98
Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift/firma vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her

 

 - Sandra Afriyie Tito

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på