fbpx

Jobbing til finaleuttak

6

Forrige uke hadde jeg det veldig travelt. Jeg filmet to dager på rad i ca 5 timer per dag til min presentasjonsvideo for finaleutakket. Jeg har fått sett deler av video og kan ikke vente til å få se sluttresultatet. Jeg samarbeidet med en i familien som er veldig dyktig på filming og redigering. Jeg hadde på meg 5 forskjellige antrekk med mine favoritt heler. Og vi fikk filmet ute hvor vi fikk fantastisk fint vær. Jeg fikk tatt noen bilder underveis så deler med dere dissen nå.

Etter jeg ble ferdig med min filming hadde jeg avtalt med fotografen min Daniel H om å ta bikini bildene mine. Vi tok noen ute og noe inne. Jeg hadde på meg forskjellige type bikinier. Og gleder med til å få dele disse med dere.

I tillegg til dette har jeg også øvd en del hjemme i gangen og gå catwalk i forskjellige type heler. Heler som er 12 cm helt frem til 18cm. Jeg elsker å gå i heler så har kost meg veldig imens jeg øvde hjemme med musikk på.

Jeg har også vært på foredrag med vinneren ifjor i Miss Norway Helene Abildsnes. Hvor jeg lærte utrolig mye om konkurransen og fikk masse tips både om Miss Norway og hvordan det var i Miss Univers. Så med denne muligheten vil jeg også takke Helene for å ha tatt seg tid til å ha foredrag for oss.

Det er kun 10 dager igjen så skal vi alle levere bikini bildene og presentasjons videoen for finaleuttak. Og jeg gleder meg veldig til å se andre sine også. Jeg syns at alle jentene har jobbet hardt og vært veldig flinke gjennom hele konkurransen.

Vold i hjemmet øker!

92798464_1077674675937330_2133055989564309504_n
 
Fra hele verden er det nå en økning i partnervold og familievold med smittetiltakene som er satt i gang.
 
Dem som ofte hadde et fristed i skole, jobb og andre sosiale grupper må nå holde seg hjemme, som øker volden. Det er viktig at vi ikke glemmer at dette er en konsekvens av de tiltakene som er satt. At selv om meg og deg har det trygt hjemme, så er det andre som nå får det verre. Det blir også vanskeligere for de på utsiden å legge merke til volden nå som fek. Barn ikke er på skolen.
 
Dette tenker jeg mye på og håper virkelig vi kan holde øynene ekstra åpne, å at dem som opplever volden tar kontakt med hjelpelinjen. Derfor skriver jeg dette innlegget, for å øke bevisstheten rundt dette temaet! Ring hjelpelinjen for vold i nære relasjoner
 
Nummer: 116 006
 
 
 
Fotograf: Daniel Millan

Møte over nettet med Caritas

92576440_2553326268239049_6208964530240749568_n

Fotograf: Roger Myrland

I går var jeg med på et zoom møte med Caritas SWEA. Som tidligere nevnt kvinnegruppen i Caritas. Det varte fra kl 14.30 til 16.00. Møteleder var Inas Vasty. På møtet var vi 6stk. totalt. Der snakket Inas om forskjellig fakta Corona (Covid-19). Det var fakta om viruset, hva man kan gjøre i disse tider og konsekvenser av mennesker og barn i vanskelige hjemme situasjoner. Det er veldig bra at man fortsatt kan holde kontakt og nå hverandre over internett.

 

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

 

 

Jeg er i Sørlandsavisen!

Hei og god påske<3

Jeg håper alle har en fantastisk fin påske, og koser seg masse!

Foto: Fotomarengranaas

I går kveld ble det publisert et oppslag om deltagelsen min i Miss Norway, i selveste Sørlandsavisen. Dette er en avis som blir gitt ut gratis til husstander og butikker i hele Kristiansand-området. Jeg ble intervjuet for en stund siden, men på grunn av corona-tilstanden ble ting naturligvis litt forskjøvet. Men endelig kom tiden, og jeg har gledet meg mye til at dette oppslaget skulle bli publisert. 

I intervjuet snakket vi blant annet om at skjønnhetskonkurranse ligger til familien, poeng-jakt, blogging, studering, at alle kan delta og hjertesaken min. Vi kom innom mange spennende temaer. Noe jeg synes er utrolig viktig å få frem er at alle som ønsker, kan få delta i Miss Norway-konkurransen. Uansett høyde eller kroppsbygning, så er alle kvinner like vakre og har muligheten til å bli den neste Miss Norway<3 

Sjekk ut hele oppslaget her, man trenger ikke å abonnere: http://sorlandsavisen.no/2020/04/08/sorlending-til-semifinalen-i-miss-norway/

Ha fortsatt en nydelig dag videre<3 mange klemmer fra meg:)

 

Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/ 

 

Mine finalebilder

Hei dere, og god skjærtorsdag

Nå nærmer det seg finaleuttaket, og jeg gleder meg til å vise dere mine finale bilder. For en uke siden var jeg i Oslo å tok bilder med Daniel Millan, og de ble veldig fine. Jeg må innrømme at det var litt skummelt å ta bilder i bikini, og ganske utenfor komfortsonen min. Nå som det er gjort og jeg fikk se at resultatet ble bra, blir det ikke like skummelt til neste gang. Bildene er tatt med 12 cm heler, noe jeg liker veldig godt. Det er mye øving på høye heler, og jeg er fornøyd med at det utvikler seg. 

Nå blir det Spennede å se hvem som kommer til finalen, og jeg krysser fingrene. Det hadde vært veldig gøy! Jeg ønsker de andre jentene lykke til, og alle er verdige vinnere i mine øyne. Jeg har fått gode venner, og en opplevelse for livet. 

Alle bildene er tatt av Daniel Millan, @dmillanphotography på insta

Ha en fortsatt god påske dere! 

-Amine

Finalebilder!!!

Hei alle!

Håper alle der ute har det fint og at alle har hatt en fin start på påsken!

Til tross for den kinkige situasjonen vi er i er jeg så heldig at jeg har hatt en utrolig dyktig fotograf som har stilt opp på både fotografering og filming til presentasjonsvideoen. Hun sørger for latter og moro gjennom alle shooter noe som fører til resultater med ekte smil og så naturlig bilder man kan få når man står ute i bikini i april... XD

Så her er mine bilder til finaleuttaket:

Fotograf: Julie Jacobsen

Du får en klem til gode fra meg, Christina <3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på