fbpx

Etter Beauty Camp!

ttt

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Etter Beauty Campen var jeg skrubbsulten, så da bestemte jeg for å gå på butikken å kjøpe smoothie, sandwich med laks og sjokoladeboller. Jeg klarte å spise opp alt, haha, så sulten var jeg. Nå sitter jeg å drikker en kopp kaffe imens jeg surfer litt på pcen i vente på at toget mitt skal gå hjem ikveld.

Det gikk veldig fint på innreisen til Oslo, så jeg håper at tilbakereisen blir like bra. Kanskje også sove litt på toget denne gangen også. Det er jo litt lurt med litt godt med søvn. Ser også frem til en avslappende søndag imorgen.

Ønsker du å samarbeide med meg, gjerne ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beauty Camp!

mmmm

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Idag var dagen her, og jeg fikk endelig kommet meg til det fantastiske Miss Norway arrangementet Beauty Camp! På Beauty Campen var det totalt ca. 10 nydelige og pene jenter, ferdig stelt på håret og med sminke. 

Det hele startet med at Klara som er vår superdyktige instruktør forklarte oss de ulike måtene å gå catwalk på til de ulike antrekkene vi skal ha på oss til finalen. Deretter gikk jentene en etter en opp på scenen for å utføre de ulike måtene å gå catwalk på. På selveste finaledagen som er ca. om 2 måneder skal disse catwalkene vises frem. Det blir spennende og er noe jeg ser veldig frem til.

Ønsker du å samarbeide med meg, gjerne ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beauty tips 6: Unngå telefon akne

IMG_1659

(Foto: privat)

Har du hørt om telefon akne? Dette er når bakteriene på telefonen din gjør at du får akneutbrudd eller urenheter. Dette oppstår som regel på det kinn som du holder telefonen opp mot, når du snakker i telefonen.

Mange er ikke klar over at bakteriene fra telefonen kan forårsake urenheter. Jeg hadde for eksempel en kunde som ikke forsto hvorfor hun kun hadde urenheter på den ene siden. Jeg begynte da å spørre henne, og si ulike grunner til at dette kunne være tilfellet. Hun mente da at telefonen måtte være grunnen. 

Som jeg skrev, så nevnte jeg flere grunnet at dette kunne være tilfellet. Dette var fordi at selv om du har akne kun på den ene siden, så betyr det ikke nødvendigvis at det skyldes telefonen. Men med tanke på dagens samfunn er det definitivt en god grunn til å mistenke den.

Mitt tips til deg, er å kjøpe antibac servietter, eller servietter man bruker til å gjøre rein brillene. Disse serviettene bruker du til å tørke av telefonen. Dette kan du gjerne gjøre en gang om dagen. For eksempel hver morgen eller hver kveld. 

På denne måten vil du få vekk masse av bakteriene og skitten, som ligger på telefonen. Kanskje er dette det som skal til for at urenhetene på det ene kinnet går vekk.

 

- Klem Andrea <3

 

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram andrea_n_farias.    

Oslo, here I come

IMG_1732

(Foto: privat)

I dag er det Beauty Camp. Yeyyy! Jeg har gledet meg masse til dette. Beauty Campen er i Oslo, og varer fra 09:30-22:00. 

Jeg bor i Kristiansand, så nå er jeg i bilen på vei inn til Oslo. Så snart Beauty Camp er over, skal jeg så kjøre hjem til Kristiansand igjen. Dette blir derfor en veldig lang dag. Heldigvis er jeg så heldig at foreldrene mine blir med. Mens jeg er i Oslo sammen med de andre finalistene, tar foreldrene mine seg en tur over til Sverige. Når Beauty Camp er over, kjører vi sammen hjem.

Jeg setter utrolig stor pris på at de tilbyr seg å kjøre med meg. Uten dem hadde jeg ikke gjort det på denne måten. Så en stor takk til min pappa og mamma.

 

- Klem Andrea <3

 

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram andrea_n_farias 

 

Jeg blir ikke med videre...

Hei alle sammen!

Nå har jeg vært med i Miss Norway i nesten 4 måneder, og denne reisen har allerede gitt meg masse. Jeg har startet med å engasjere meg mere i frivillig arbeid, lært masse om hjertesaken min og ikke minst kost meg masse med alt arbeidet jeg har lagt inn i deltagelsen min. Jeg nådde nettopp målet mitt om å bli finalist og har gjort mitt beste så langt, jeg ligger til og med på topp 5 i aktivitetspoeng listen.

Jeg ønsker å vinne Miss Norway, og føler at jeg en gang skal få dette til, derimot er nok ikke dette mitt år. Jeg startet relativt seint i årets konkurranse, og har måtte innse at jeg ikke kommer til å få nok aktivitestpoeng denne sesongen for å kunne komme til topps. Dermed har jeg valgt å fokusere på andre ting i år, og trekker meg fra Miss Norway. Dette har absolutt ikke vært ett lett valg, men ett nødvendig ett.

Dette er siste året jeg bor i Oslo, og denne muligheten vil jeg utnytte. Jeg ønsker å utvikle modell karrieren min videre her i Oslo, og se hvilke muligheter dette kan medføre, nå som jeg enda har muligheten. Samt har jeg fått tilbud om å representere Norge i en annen Internasjonal missekonkurranse i år også, noe jeg vurderer å gjøre. Alt dette krever både tid og penger, og jeg har dermed bestemt å prioritere dette i år.

Derimot er nok ikke dette siste gang dere ser meg i Miss Norway! Jeg tenker å forsøke igjen i 2024 eller 2025, og da skal jeg være 100% forberedt og med fra starten av. Neste gang vil jeg ha mye mere erfaring og kunnskap, og skal jobbe mot å vinne Miss Norway. Ikke bare ønsker jeg å vinne Miss Norway, men også forhåpentligvis skaffe Norge en plassering i Miss Universe. Dette krever mye arbeid og trening, noe jeg får med å delta i andre konkurranser først.

Jeg kommer til å følge med på konkurransen videre i år, og heier virkelig på alle deltagerene! Årets deltagere er så utrolig dyktige og snille mennesker, og jeg gleder meg til å følge med på hva de gjør videre! 

Jeg håper dere vil fortsette å følge reisen min videre, selv om jeg ikke fortsetter i årets Miss Norway. Jeg er relativt aktiv på Instagram hvor jeg heter @lillysoee, og jeg har også en TikTok ved samme navn. 

Om du eller noen du kjenner ville ønsket å samarbeide med meg i reisen min videre, så ikke nøl med å ta kontakt! Jeg kommer til å fortsette ganske likt som jeg har gjort til nå, men med ett enda større fokus på mine sosiale medier, karriere muligheter og modellering. 

Takk for meg, for denne gang!❤

For en gøy fotoshoot!

IMG_170_20230602-133523_1

(Foto: Peder Carlsen)

Kjole: Judy Hansens Atelier Brudesalong

På onsdag var jeg så heldig og fikk tatt noen bilder sammen med dyktige Peder Carlsen. Peder er daglig leder i eget firma, som heter FotoWorld. Han jobber stort sett på turneer, konserter og festivaler. Så det var utrolig gøy når han sendte meg en melding, om at han hadde tid til å ta noen bilder. 

For denne shooten, lånte jeg en nydelig kjole av Judy Atelier. Jeg sendte bilde av kjolen til Peder, og han foreslo å ta bilder på Odderøya. Om du ikke vet hva Odderøya er, så er det en veldig vakker skog, fritidsområde og utsiktsplass, her i Kristiansand. 

Vi startet med å ta noen bilder i bunnen av Odderøya. Når vi hadde tatt en del bilder der, foreslo Peder å gå til toppen. Det ble derfor to fluer i en smekk, med både fotoshoot og en treningsøkt. Vi tok noen veldig fine bilder på toppen, før vi så gikk ned igjen.

Dette var en veldig gøy shoot, hvor jeg lærte masse. Peder var utrolig god til å dirigere meg, se hvor man kunne få bra bilder. Ikke minst var han veldig hyggelig, og enkel å snakke med. Dette mener jeg er viktige egenskaper hos en fotograf, fordi shooten blir mye gøyere og man er mer avslappet. Dette vil igjen vises på bildene. 

Det som også var litt gøy, var at Peder hadde filmet Judy sin bryllupsvideo. Deriblant hadde de filmet på toppen av Odderøya, der hvor vi var. 

Om du ønsker å bruke Peder som fotograf eller videograf, kan du kontakte han på informasjonen under:

Instagram: photoworld.media

Facebook: Peder Carlsen

 

- Klem Andrea <3

 

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram andrea_n_farias.  

Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på