fbpx

Første møte i år med "snakk sammen" med Frelsesarmeen Kirkenes!

20220118_173736

English translation available here.


Hei alle sammen!

Da har første møte med "snakk sammen" startet i 2022, og det var spennende å være med på veldedighetsarbeid med Frelsesarmeen igjen. Jeg er glad for at vi kunne starte opp igjen så snart, ettersom møter i desember 2021 ble avlyst pga koronasituasjonen.

I snakk sammen hjelper vi de som trenger hjelp med norsk til å få et sted der de kan øve på å snakke og høre norsk. Dette føler jeg er viktig arbeid, fordi jeg var selv ny her i Norge en gang, og vet hvor vanskelig det kan å lære seg et nytt språk! I dag var temaet "frukt og grønt", og vi snakket mye om farger og forskjellige frukt og grønt, mens vi spiste frukt. Det var veldig koselig, og godt å vite at jeg kunne være med på å hjelpe noen!

I morgen skal jeg en tur til Finland for å få skiftet vinterdekk på familiebilen sammen med kjæresten. Å bo i Kirkenes betyr at man bor nært både Finland og Russland, og får derfor mange reisemuligheter. Jeg gleder meg til å få litt shopping gjort til semifinalen. Det blir spennende!

Klem,

Rebecca


Ønsker du å jobbe med meg, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å kontakte meg på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller melding på Facebook eller Instagram!

Weekend i hovedstaden!

Hei alle sammen! Håper dere alle har hatt en fin helg, og at den nye uken blir like bra🤍

Denne helgen var jeg å besøkte en barndomsvenn av meg, som bor i Oslo. Vi hadde det utrolig hyggelig sammen, og gjorde mange morsomme aktiviteter som er lagd gode minner av. Selv om jeg kom dit for å besøke min gode venn, var det også meningen at turen gikk med på å bli litt mer kjent i Oslo ettersom jeg skal studere der til høsten. Det begynner å bli tiden for å søke studentbolig, og da ønsker jeg å bo et sted jeg er litt kjent eller blitt anbefalt. Og jeg føler nå at jeg har funnet litt mer ut av dette nå.

Vi var flinke til å gjøre noe hver dag, og vennen min viste meg mange sider av Oslo som jeg ikke har sett før. Ettersom jeg bor i Tønsberg, drar jeg ikke ofte til Oslo. Så når jeg først drar til Oslo med venner eller familie, pleier vi som regel å gjøre de vanlige turist tingene. Men denne helgen fikk jeg helt nye opplevelser som jeg ønsker å dele med dere🤍

Fredag

Jeg tok toget fredag kl 12.08 fra Tønsberg til Nationaltheatret for å møte vennen min som sto å ventet på meg der. Turen gikk veldig bra, og jeg kom meg frem like hel. Det var helt fantastisk å møte vennen min etter lang tid fra hverandre. Vi hadde masse å snakke om fra forskjellige ting som har hendt det siste året. Vi tok så t-banen til dit min venn bor. Jeg trodde at vennen min bodde i en leilighet i Bogstadveien, men det gjorde dem altså ikke nå som kom som et sjokk der og da. Leiligheten var ikke ferdig oppusset ennå, og de bodde derfor midlertidig i et kollektiv midt i Bogstadveien. Når vi ankom bygget var det som å gå tilbake i tid. Det så ut som at dem ikke hadde forandret noe siden 1800-tallet, og dette syntes jeg var utrolig kult. Mange av byggene rundt sentral Oslo er veldig gamle, og inneholder mye historie. Og det hadde dette bygget mye preg av. 

Ettersom vennen min bodde midt i Bogstadveien, var vi heldige å ha mange spiseplasser rundt oss. Vi dro derfor å spiste litt mat, før turen gikk videre deres jobb. De ville gjerne vise meg hvor dem jobbet ettersom de har en ganske kul jobb som personlig assistent for en kjent figur i Norge. Vennen min introduserte meg for alle der, og dem var helt utrolig hyggelige alle sammen. Det var også verdens søteste hund der! Etter besøket bestemte vi oss for å gå rundt i Bogstadveien for å se litt rundt i de forskjellige butikkene. 

Etter å ha gått mye rundt, bestemte vi oss for å ta turen hjem for å slappe av litt. Det ble ikke mye tid til å slappe av ettersom vi ble bedt over til en deres venner. Vi dro dit, og jeg møtte deres venner som var hyggelige alle sammen. Der ble vi og hygget oss resten av fredagskvelden🤍

Lørdag

 

Vi hadde ikke lagt noen planer for Lørdagen , og tok derfor dagen som den kom. Men det ble uansett en innholdsrik dag. Vi startet dagen med å ta frokosten på Espresso House. Jeg bestilte en kald Chai Latte og en baguette, mens min venn bestilte en Latte. Under frokosten blir vi ringt av en kollega av min venn , som sier at de må fikse noe greier for personen de jobber for. Personen ville gjerne pynte boligen sin , og ønsket derfor noen greiner å pynte med. Vanligvis ville dette vært en enkel oppgave, ved å ta seg en tur i skogen å hente det man trenger. Men siden det ikke er så mye skog i Oslo, måtte vi leie en bil for å dra til en skog. Jeg syntes dette hørtes veldig spennende ut, og ble derfor med. Vi leide så en varebil som vi kjørte til den nærmeste skogen for å hente noen greiner. På turen fikk jeg faktisk sett mye av Oslo, og vi hadde det veldig morsomt med mye sang🤍

Etter vi var ferdig med oppgaven våres bestemte jeg og vennen min for å dra ut å spise en fin middag for å avslutte dagen. Vi dro først til en pasta restaurant som lå på Frogner, men her var det dessverre fult resten av kvelden. Vi hadde prøvd tidligere å ringe for å booke bord, men jeg tenker nok at det var fullt lenge før vi ringte. Vi dro derfor videre til en annen restaurant som heter Olivia, og ligger i Bogstadveien. Her var det heldigvis ledig bord, og vi spiste en utrolig god middag. Etter dette var vi begge ganske slitne etter en lang dag, og bestemte oss for å bare dra hjem for å slappe av resten av kvelden.

Søndag

Søndag var dagen jeg skulle hjem, så det handlet altså om å få gjort mest mulig på kortest tid. Og det fikk vi virkelig til! Vi dro først til leiligheten til min venn, for å se hvordan det sto til der de egentlig skulle bo. Det var fantastisk flott i leiligheten , og jeg syntes boligen representerte det jeg ser for meg en en fin bolig på Majorstuen. Etter dette dro vi til et spisested som het RAW. Her hadde de de beste salatene jeg noen gang har spist. Jeg kan se for meg at dette blir en plass hvor mye penger vil bli brukt når jeg flytter til Oslo selv.

Etter en sunn og god frokost hadde vi planlagt å dra på Munch museet. Vi tok derfor trikken fra Majorstuen til sentrum , hvor vi måtte gå et lite stykke til Munch. Vi var der akkurat kl 14.00, og møtte en av min venns venner der for å dra på museet sammen. Når vi skulle bestille billetter fikk vi vite at det ikke var ledig billetter før kl 16.30. Vi fikk helt sjokk ettersom som at vi trodde det bare var å komme når som helst for å bestille billetter, men slik er det altså ikke. Jeg anbefaler derfor alle som tenker seg på Munch museet, å bestille billetter noen dag før man tar turen dit. 

Siden vi ikke hadde billetter før kl 16.30 på Munch, bestemte vi oss for å dra på et annet kjent museum i Oslo som heter astrup fearnley. Dette var et veldig kult museum som har forskjellige utstillinger hele tiden. Nå tror jeg utstillingen deres handlet om USA, og dette syntes jeg var gøy ettersom jeg er halv Amerikansk. De hadde også andre utstillinger der. Jeg falt spesielt for tre store malerier, som jeg kunne gjerne tenkt meg å hatt i min egen stuen selv om de kanskje ville vært litt for store.

Etter dette dro vi tilbake til Munch museet, hvor vi kun hadde en og en halv time på oss til å gå i gjennom 13 etasjer med kunst. På en underlig måte klarte vi dette, og det var super kult å se alle av Munch sine kjente kunstverk som Madonna og Pikene på broen.

Når vi var ferdig på Munch museet var det på tide for meg å dra hjem. Det var trist å si farvel til vennen min, men vi kommer nok til å se hverandre snart igjen🤍


Tusen takk til dere som leser mine innlegg!🤍

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier

Instagram

Facebook

 

Ønsker du eller kjenner du noen som kunne tenkt seg å jobbe med meg? Kontakt meg gjerne via Mail🤍

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

HVORDAN DU FINNER EN HÅRKUR SOM PASSER FOR AKKURAT DITT HÅR

Hei fininger♥

 

Vel vi flester vel i samme båt som ønsker et skinnende og sunt hår, det kan være vanskelig å finne den rette hårkuren. Jeg tenkte å dele noen tips med dere om hvilke triks som kan fungere for ditt hår.

                                                

 

 

Er du usikker på hva de ulikke ingrediensene gjør med håret ditt? Og om noen av dem kan skade? Eller lurer du rett og slett kanskje på hva en hårkur gjør, eller når og hvor ofte den skal brukes?

Tipsene kan hjelpe deg med å finne den perfekte hårkuren for akkurat ditt hår!

        

                                                   

Proteinhårkur eller fuktighetshårkur? Det finnes to type hårkurer, for to forskjellige behandlinger, som da heter proteinhårkur og fuktighetshårkur. Alle har forskjellige hårtyper, men alle kan oppleve håret sitt tørt og slitt.

Proteinhårkur; Gjør at håret blir sterkere og reparerende. Den kan egne seg best for nordisk hår, bleket hår også for slitasje av børsting, hørføning og retting/krølling osv.

Fuktighetshårkur; Gjør at håret får mer fuktighet, blir mer glansfullt og mykere.

                                                                                                                          

Slik bruker du en hårkur:
1. Vask håret med sjampo slik du pleier, men ikke bruk balsam før du kurer, da dette lukker skjellagene i håret.
2. Tørk over håret med håndkle før du påfører hårkuren – ikke påfør kur i klissvått hår.
3. Fordel kuren i håret fra spissene og oppover lengdene. Unngå å påføre hårkur i hodebunnen for å unngå flatt og fett hår.
4. Gre gjerne gjennom håret med en bredtannet kam, slik at kuren fordeles jevnt.
5. La kuren virke så lenge som anbefalt utenpå pakken – eller lenger.

6. Skyll ut kuren og avslutt med balsam (proteinkurer) for å lukke skjellagene.

En enkel huskeregel er å bruke kuren fra hestehalen og ned.

 


Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å kontakte meg eller inngå et samarbeid meg, ta gjerne kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Tusen takk til alle som vil følge med på denne reisen sammen med meg og leser innleggene mine, dere er verdsatt♥

 

Instagram: https://www.instagram.com/amandaaruu/

Er DU min nye sponsor?

Er DU min nye sponsor? Foto: Lykke foto
 
 
Hei!

Mitt navn er Romée Dahlen, jeg er 18 år gammel, og bor på Bjørkelangen!♡

Jeg er deltaker av Miss Norway 2022 som de fleste av dere har fått med dere, og jeg leter etter samarbeidspartnere jeg kan markedsføre for.

Hovedoppgaven her er at jeg som skjønnhetsutøver gjennom felles innsats, sammen med oppdragsgiver, skal iscenesette de gode historiene som skaper oppmerksomhet om oppdragsgiverens produkter/tjenester! Jeg vil gjøre mitt beste for å nå ut til så mange som mulig slik at du får et godt utbytte av avtalen!
 
 
Som skjønnhetsutøver forplikter jeg meg til å:
  1. Bruke produkter fra oppdragsgiver slik at det synes i positive sammenhenger.
  2. Delta på et betalte markedsførings- og reklameoppdrag som organiseres av oppdragsgiver.  
  3. Føre enkelt regnskap over kostnader med originale kvitteringer. Med originale kvitteringer kan oppdragsgiver dekke de utgiftene man har avtalt skal dekkes.
 
Samarbeidspartnere er den viktigste delen for meg som deltaker i Miss Norway, og jeg håper inderlig at noen ønsker å samarbeide med meg! Det hadde vært utrolig gøy å funnet på noe kreativt for deres produkter/tjenester! På bloggen når jeg ut til 30.000-40.000 lesere, og på sosiale medier har jeg et publikum på 15.000 følgere.
 

Hvorfor meg?

Jeg er ei jente som foreløpig går Vg3. og har valgt retningslinjen realfag, nemlig fordi jeg ser utfordringer fremfor begrensninger!

Jeg har sterke resonnerende evner, i tillegg til utmerkede evner når det kommer til problemløsning, læring og oppmerksomhet.

Jeg har en indre motivasjon som kommer fra trangen til å utfordre meg selv, og Miss Norway og markedsføring er uten tvil en fantastisk mulighet for dette!

Som nevnt over har jeg gode evner til oppmerksomhet, og klarer å samle oppmerksomheten om noe gjennom en viljeshandling, nemlig det å ville konsentrere meg på en bestemt sak, som i dette tilfellet vil være markedsføringen sammen med oppdragsgiver!

Det som beskriver en stor del av meg som person er min hjertesak: Vi alle svever mot et idealbilde om hvordan livet vårt skal være, hvordan vi skal leve, hvordan vi skal være oss selv osv, og jeg har lyst til å fargelegge utenfor linjene! Min hjertesak er derfor at det er på tide å endre det "perfekte bildet" til det virkelige bildet, slik at vi alle blir mye lykkeligere og blir vår egen bestevenn!


 
Jeg ønsker å gi mitt beste for begge parter, og håper å høre fra dere!♡♡♡

Gjerne tips meg dersom du vet om noen!

OG GJERNE DEL BLOGGINNLEGGET MITT♡♡♡♡

Ps. Jeg som utøver eller andre kan ikke publisere materiale med eller i relasjon til meg som utøver i Miss Norway med produkter, eventer eller markedsaktiviteter uten skriftlig avtale om betalt markedsføring med Miss Norway. Dette gjør Miss Norway organisasjonen for å sikre utøverne inntekter nå som setter hun i stand til å konkurrere som topputøver i internasjonale skjønnhetskonkurranser med hundre andre nasjoner!

INTERVJU MED AMTASIDENE

Hei fininger♥

Den 15.jan ble jeg intervjuet av Amta avisen. Denne avisen blir utgitt i akershus og digetalt, avisen har tilsammen 14.700 lesere daglig.

 

Det kom egentlig veldig som et sjokk da jeg fikk både mail og melding om jeg kunne de kunne intervjue meg straks. Syntes det var stas å bli intervjuet og komme i avisen noe som ikke har skjedd før, så det var gøy. Så jeg sa sefølgelig "ja" til forespørselet♥

 

Her har jeg lagt inn noen innleg fra intervjuet, for de som ikke har abonnoment♥

                       

                           

       

                             

                              

                             

                              

                              

 


Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å kontakte meg eller inngå et samarbeid med meg, ta gjerne kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tusen takk til alle vil følge med på denne reisen sammen med meg og leser innleggene mine, dere er verdsatt♥

 

Instagram: https://www.instagram.com/amandaaruu/

Tips til aktiviteter i en koronapreget hverdag❤️

thumbnail_IMG_20220115_174304

Hei alle fine!

 

Nå som vi har beveget oss et stykke inn i Januar, er det nok flere som har begynt på skole og jobb igjen. Hverdagen er kommet i et ikke så alt for enkelt scenario vi alle befinner oss i. Som jeg selv har erfart, finner jeg det vanskelig å huske på alle tingene man fortsatt kan gjøre uavhengig av tilstandene rundt oss.

I tider som disse er det viktig at vi alle tar vare på hverandre, lytter ekstra godt til dine nære og kjære, spør heller en gang for mye enn for lite om de har det bra. Det er fortsatt veldig viktig at vi stiller opp for hverandre, ensomhet er en ekkel ting ingen burde oppleve for mye av dersom man ikke selv ønsker det. Derfor har jeg her noen tips til aktiviteter man kan gjøre i hverdagen. Noen tips er for flere sammen, andre er for deg alene❤️

 


1. Lese en god bok

Er du interessert i bøker eller ønske bli det? Da har jeg en andbefalning til deg! Denne boken er for historie interesserte lesere: A short history of England by Simon Jenkins. Den er veldig godt skrevet og tar for seg den engelske historien fra år 400 til 2018. Denne fikk jeg i julegave året før jeg reiste for å studere arkeologi i England, og dette er noe av det mest interessante jeg har lest! Anbefales på det sterkeste.

 

2. Gå en tur ut

Frisk luft fungerer alltid! Ta deg en tur ut, om det er på dagtid under en lyseblå himmel, eller på kvelden under stjernehimmelen. Sørengkaia i Oslo er en fin plass å spasere til for å se solnedgangen, og Sognsvann er en fin plass å gå til om du ønsker en liten gåtur/joggetur rundt vannet på 3km.

 

3. Dra på trening

Treningssentrene er jo åpne, så å ta seg en tur på gymmen enten alene eller med en venn er alltids koselig. Er du student og ønsker å utvide vennekretsen? Da anbefaler jeg deg å melde deg på noen form for idrett! Enten via skolen din eller SiO. Der finner du mange ulike idretter som kanonball, volleyball, fotball, lacrosse, kampsport og mye mer! Er du ikke student og ønsker å drive med idrett, da anbefaler jeg å sjekke ut ulike bedriftslag!☺️

 

4. Spillekveld

En rolig kveld inne med noen venner er aldri et dumt valg. Spille kortspill som for eksempel uno eller kryptert som jeg lover deg en god latterkrampe av! Uansett om det er med familie eller venner, kryptert er et supermorsomt spill!

 

5. Stå på skøyter

Oslo har jo laget ulike skøytebaner rundt omkring i byen som er for alle å bruke! Ta med deg et par skøyter, kanskje en venn også, dra ned på isen og lær nye triks! Det er en liten bane nedenfor t-banestoppet ved jernbanetorget rett ved oslo-fjorden. Jeg vet om et par andre plasser også, men husker ikke hvor jeg gikk forbi dem. Uansett, litt skøyting er alltids en gøy ting å prøve ut, da trenger du ikke være god, det handler bare om å ha det gøy!

 

5. Se en god film/TV-serie

Siden jeg var liten har jeg alltid vært en filmelsker. Jeg elsker filmer, hvordan de er laget: filmet, klippet, produsert, bruk av musikk, lyd, lys og mye mer. Jeg bare elsker alle disse virkemidlene og det er utifra dem og selvfølgelig handlingen at jeg bestemmer meg for hva jeg synes er bra og ikke. Nr 1 og 2 på tv-serier og 1 på film anbefaler jeg på det sterkeste å se, det er noe av det beste jeg har sett innen tv- og filmbransjen!✨

Filmer

1. The Vanishing of Sidney Hall

2. The Lord of The Rings triology

3. House of Gucci

4. Hot Summer Nights

 

Tv-serier

1. Sharp Objects

2. The Magicians

3. Big Little Lies

4. Shameless

 

PS: Filmen 'The Vanishing of Sidney Hall' har en helt fantastisk soundtrack, så om du liker ordentlig god og vakker musikk, anbefaler jeg å sjekke soundtracken på Spotify! Der finner du blant annet denne sangen som jeg elsker!! Tomorrow Is a Long Time by Bob Dylan.

 

 

Håper dette var til inspirasjon! 

 

Hilsen Iris <3

 

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på