Krafttak mot kreft 2020

Mitt frivillige arbeid er gjennom Kreftforeningen i Trondheim. Jeg er så heldig å få være med på deres organisasjonsgruppe til Krafttak mot kreft 2020. I dag hadde vi vårt første møte, og det var utrolig gøy og lærerikt. Dette kommer til å bli kanonbra. De andre frivillige er utrolig hyggelige, så det var veldig gøy å bli kjent med dem.

Selve aksjonen kommer til å skje fra den 7. - 15. mars, men frem til det, så er det mye som må gjøres. Dette er faktisk den eneste innsamlingsaksjonen kreftforeningen har i året. Pengene som samles inn i 2020 skal gå til kreftforskning for å bidra til at flere overlever og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende. Tema er de typene kreft som få overlever. Til dags dato overlever syv av ti nordmenn kreft, men bak statistikken skjuler det seg store forskjeller. Det er fremdeles flere kreftformer som svært få overlever. Lungekreft og bukspyttkjertelkreft er blant disse. To av ti overlever lungekreft og færre enn én av ti overlever bukspyttkjertelkreft. Vi ønsker å endre denne alvorlige situasjonen.

Dette bilde ble tatt da jeg var russ i 2017. Det er rart hvor fort tiden går. 

Som nevnt i et tidligere innlegg, så er kampen mot kreft viktig for meg. Det er skremmende å tenke på at 1 av 3 får kreft. Vi må snu på disse tallene, og det kan vi gjøre sammen. Vi må forske videre. Vi må kjempe sammen. Det som er koselig med denne aksjonen er at russen som ofte får et dårlig bilde i media, nå kan få vist hvor bra mennesker de er. Jeg gleder meg til å jobbe med Russen 2020! 

 

Bildet er tatt av Johannes Solem Helgemo. Nydelig vinklet... Det er ikke det peneste jeg har vært på et bilde for å si det sånn. Men sånn er det noen ganger. Det var et superkoselig kurs. 

Ønsker du å samarbeide med meg?

Send mail på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: @synneliasen 

 

Søndagens bilder

Hei dere! Hyggelig å endelig oppdatere dere litt igjen, og håper alt er bra med dere.

Jeg har vært så heldig at en fotograf har, og skal ta bilder av meg. Vi tok våre første bilder på søndag, og det var så gøy. Det er en stund siden jeg har stått sånn foran et kamera, og det merkes at jeg ikke er helt inne i det enda. Øving gjør mester, heldigvis. Vi skal ta flere bilder, faktisk allerede til fredagen. Da kommer også en journalist ifra Demokraten, og skal skrive en reportasje. 

Finn Rune Christiansen er fotografen som jeg samarbeider med, og han er så flink! Utrolig kult at han ville hjelpe meg. Han har tatt bilder av mange artister, og modeller. Følg han gjerne på insta @photography_by_frc

Her er bildene

Hvis DU vil samarbeide med meg send meg gjerne en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på insta: @aminevictoriaa

 

Smiler som en dust

Hei alle!

Nå i det siste så har det og skal også skje mye. Hverdagene går i ett og jeg koser meg veldig mens jeg holder meg opptatt med det ene eller det andre. I dag tenkte jeg at dere skulle få bli litt mer kjent med meg og få se hvordan min hverdag ser ut.

Først så tenkte jeg å fortelle litt mer om skolevalget mitt. Jeg går kunst og design linje med studiespesialisering. Dette betyr at jeg får en generell studiekompetanse, men har 5 timer ekstra skole i uken i forhold til hva vanlig studiespesialiserende har. Så jeg har ganske lange dager, ofte 08 - 16 dager med skole. Jeg har 15 timer med kunst i uken hvor vi får mange forskjellige oppgaver i uken. Siden jeg har så mye kunst så får vi litt færre valgfag enn hva studiespesialiserende har, jeg har 2 og dette er sosialkunnskap og grafisk design. Jeg får alltid spørsmål om jeg skal bli arkitekt eller kunstner, men det har jeg faktisk ingen planer om. Jeg har valgt dette for å kunne ha en ekstra motivasjon til studiespesialisering, en ekstra motivasjon i hverdagen og en ekstra grunn til å smile :-D

Den søteste fotografen: Julie Jacobsen

På fritiden min så tilbringer jeg mye tid på treningssenteret, jeg trener kampsport og er også trener. Siden jeg har lange skoledager drar jeg som regel rett dit etter skolen. Først er jeg trener for de søte små barnehagebarna og deretter så er jeg enten trener igjen eller så trener jeg. Jeg har trent kampsport i snart 13 år og elsker det! Jeg har i løpet av hele perioden hatt flere mål og har etterhvert klatret meg oppover på belte-grader og nivå. Etter å ha nådd det største målet med flere internasjonale konkurranser som EM, sort belte og trener A lisens, så var det veldig deilig å kunne gå noen måneder uten å ha et direkte mål. Men nå så begynner trening til EM som er til våren og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig og synes det er stas med et nytt mål.

Som sagt så har det skjedd veldig mye i det siste, alt fra bursdagsfeiring, feber og forkjølelse, slipp, visdomstann operasjon og en del skole, innleveringer, øvelseskjøring og trening, men jeg har det så fint, helt fantastisk faktisk. Jeg elsker rutiner, at ting skjer og at jeg har noe å holde på med. Håper dere har det like fint som meg og at dere kan gå rundt og smile eller glise som ordentlige duster alle sammen mens dere går alene på gaten(så jeg ikke er helt alene om det) ;-) Det kan i hvert fall anbefales for det er den deiligste følelsen, det å gå med hodet hevet og smile, smile til deg selv, smile til alt rundt og smile til de som går forbi og kanskje gjøre deres dag litt bedre med et enkelt smil.

Mange glade hilsner fra Christina<3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Hvem er jeg?

75328842_1802033146594562_2881223100500803584_n

Foto: Daniel Millan

Mitt navn er Ina Kollset, jeg er 20 år gammel og kommer fra et lite tettsted som heter Svinndal. Siden sist jeg var deltaker i Miss Norway har det skjedd mye nytt. Jeg har flyttet for meg selv, og begynt å studere. Jeg studerer til å bli sykepleier på høgskolen i Østfold, og går nå 2. året. Planen min er å videreutdanne meg til å bli jordmor etter sykepleien. Det kan bli tøft å kombinere studier og Miss Norway, men jeg har alltid vært en hardarbeidende jente, og vet hva som skal til for å nå målene mine. Selvom det blir tøft så vet jeg at det blir verdt det! 

Noe som er utrolig viktig for meg er familie og venner. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem! De setter pris på meg, støtter meg, og hjelper meg å bli den beste versjonen av meg selv. Jeg føler meg så heldig og takknemlig som har så fine mennesker i livet mitt. 

Jeg ser på meg selv som en person med mye omsorg for andre mennesker, noe som også er grunnen til at jeg vil jobbe innen helse, slik at jeg får jobbet med mennesker. 

Jeg er på utkikk etter samarbeidspartnere til konkurransen, og hvis dette kunne vært noe for deg eller din bedrift så er det bare å ta kontakt! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Langhelg i Paris!

75328628_491903958337763_6927317923828596736_n

Da var det allerede tirsdag.

Håper alle hadde en fin helg. Nå er jeg tilbake i Fredrikstad. Og er klar for en uke med jobb, før jeg reiser tilbake til Paris om en ukes tid igjen. Jeg må bli litt bedre på å finne tid til blogging. Men c’est la vie🤷🏼‍♀️

Jeg har hygget meg så mye med venner denne helgen. Jeg har blant annet vært i Jardin des plantés. En av mine favoritt parker, liggende nede ved Seine. Der det er mange forskjellige museer, aktiviteter samt fine bygg. Nå i November/Desember har de laget en utstilling med hav-tema som står i hagene. Om kvelden lyses de opp i mange farger. Vi var og så på skulpturene på fredag, og fant ut at vi ville komme tilbake på søndag for å sjekke ut den botaniske hagen.

Fredag kveld dro jeg på middag med noen venner. Utrolig gøy å se de igjen. En av dem er eier av blant annet magasinet PHOTO. Det er en veldig interessant gjeng å dra ut med. De møter alltid på kjentfolk, og introduserer meg stadig til nye mennesker. Noe jeg synes er veldig moro! Jeg er veldig sosial, og synes networking er viktig.

Restauranten var helt suveren og serverte russisk inspirert mat. 3 av 4 på middagen hadde russiske aner, så maten falt i smak.

Søndag dro vi på en litt mer tradisjonell restaurant, men som også serverte hjemmelaget russisk mat. Så det ble en ganske «russisk» helg på matfronten, men det er bare sånt som skjer når man er en internasjonal gjeng. 

 

Men over til et litt mere seriøst tema, som jeg synes er verdt å blogge om. Jeg kom over en liten demonstrasjon mens jeg var i den botaniske hagen på søndag. Det viste seg at et av de eldste dyrehagene i verden ligger der. Noe jeg slettes ikke hadde fått med meg. Det har vært åpent fra 1794 og i dag har de over 1200 dyr boende. Demonstrantene holdt opp skilt med hjerteskjærende bilder av dyr. Et av de plakatene jeg husker best var av en orangutang som har levd i dyrehagen i 47 år. Personlig er jeg helt i mot dyrehager. Jeg synes det er utrolig trist at dyr som hører hjemme i naturen, blir låst inne på små områder. Og selv om mange argumenterer for at dyrehager hjelper å beholde utrydningstruede arter, så tror jeg at det kunne vært løst på en bedre måte. Dyr må ofte lide på bekostning av mennesker. Og disse flotte menneskene sto ute tross dårlig vær for å demonstrere. Det har jeg stor respekt for. 

«Jeg er ikke en attraksjon». Fikk lov til å ta bilde av disse flotte menneskene som brukte søndagen til å stå opp for dyrs rettigheter.

« fengslet for deres underholdning»

 

Det var litt om min helg. Ønsker dere alle en god dag videre.

 

-Isabel

 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor send meg gjerne en Mail på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Mine forbilder i konkurransen

Heihei!

Noe av grunnen til at jeg er med i Miss Norway er fordi jeg har fantastiske forbilder. Et forbilde er en person du ser opp til, og ønsker å lære av. Det handler nødvendigvis ikke om å bli lik personen, men delvis bli påvirket i en positiv retning. Jeg har forbilder som har gjort at jeg ønsket å bli med i denne konkurransen, og jeg tenkte å fortelle hvordan de har påvirket meg<3

Som jeg tidligere har fortalt har min tante alltid vært et godt forbilde ettersom hun vant Frøken Norge/Miss World 1997. Jeg har opp gjennom oppveksten blitt fortalt historier, sett bilder og kjoler hun brukte både i Norge og på Seychellene i den internasjonale konkurransen.

Det som var ulikt fra hennes deltagelse, var at hun ble latt merke til på badestranden i Kristiansand av en anerkjent fotograf som spurte henne om hun ville være med på Årets fotofjes i Oslo. Hun takket ja, og deltok på arrangementet. Da hun hadde kommet hjem igjen fra fotograferingen ringte det en telefon fra missegeneralen Geir Hamnes, som spurte om tante ønsket å stille direkte som finalist i Miss Norway. Det var frisøren som stelte tante til Årets fotofjes som hadde anbefalt henne videre til generalen. Tante hadde ingen erfaringer fra tidligere, men det viktigste var at hun koste seg og fikk en minnerik opplevelse<3

Et annet forbilde er bestemor som har hatt et veldig godt forhold til min nåværende sponsor Snefrid fra Snefrids hus. Bestemor har tatt meg med på catwalker og fotograferinger helt siden jeg var liten. Det har alltid vært gøy å posere foran kameraet, og det er noe jeg absolutt kunne tenkt meg å fortsette med<3

 

Foto: Kilefoto, KD studio i Arendal

Gikk min første catwalk som barneskole-barn<3

Tante Charlotte Høiåsen Salvesen ble kåret til Miss World i 1997<3 foto: Christin Lund

 

Mange klemmer fra Sunniva<3

 

Hvis du eller noen du kjenne ønsker å samarbeide med meg, gærne kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva00

Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på