fbpx

Da er det offisielt!

Da er det offisielt

Da er det offisielt. Jeg har blitt tatt ut til første uttaket til Miss Norway 2021. Jeg er fylt med ære og ydmykhet over at jeg har blitt tatt ut. Dette kommer til å bli en helt fantastisk reise og gleder meg stort til hvordan konkurransen kommer til å utspille seg. Jeg er i den siste puljen med deltager som har blitt valgt ut og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med de andre deltagerne. Da jeg registrerte meg som deltager, var håpet stor om å bli tatt ut og gleden ble stor da jeg fikk mail tidligere denne uken fra Knut Yrvin om at jeg er med. Knut Yrvin er Miss Norway sin pressekontakt og drift manager.

Jeg vil bruke denne muligheten til å belyse mine hjertesaker og verdier, samt være noen andre kan se opp til. Jeg mener at man skal alltid lede med eksempel og det er akkurat dette jeg ønsker å gjøre. Bli med meg videre i ferden mot Miss Norway 2021.

Dette kommer til å bli utrolig gøy og håper du vil følge med videre. Ønsker du å se mer av min hverdag, hopp innom mine sosiale medier – facebook og instagram.

- Angelika Catharina

Ønsker du å samarbeide sammen med meg finner du kontakt detaljene mine nedenfor.

Telefon: 995 64 340
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside: www.angelikacdk.com

Bilder tatt av Iris Hartsuikker i Australia, Brisbane.

Første kjøretime unnagjort

Annonse

Litt før klokka ni i dag kjørte jeg rolig inn til min første kjøretime. Det gikk helt supert! Vi startet først inne i klasserommet hos NB Trafikkskole. Der gikk vi gjennom litt grunnleggende teori. Det er tross alt 5 år siden jeg tok trafikalt grunnkurs. Det begynner å bli en stund siden, og derfor var det ekstra greit å gå gjennom litt først, men dette er noe alle gjør første gangen. Teoriprøven var et av temaene vi var innom i klasserommet, og vi bestemte oss for at det ikke er noe å vente med. Så nå har jeg søkt om førerkort, kjøpt meg teoritentamen og øvingen er i gang.

Klar for tur

Da vi var ferdige i klasserommet var det tid for å kjøre litt. Vi startet i det små med helt rolig kjøring der fokuset var på kryss og vikeplikt. Det gikk egentlig veldig greit alt sammen. Selvfølgelig er det ting jeg må jobbe med for å bli bedre. Det jeg skal tenke litt ekstra på framover nå er å ikke svinge for tidlig i kryss og å få til en myk nedbremsing, uten at det blir et lite hakk på slutten.

Kjørelæreren min Tor Morten og meg, fornøyde etter dagens time

Første kjøretime var en veldig god opplevelse. Jeg følte meg trygg og rolig hele veien, og jeg fikk skryt for kjøringen min. Med tanke på at jeg ikke hadde kjørt noe da vi satte opp første kjøretime for akkurat 4 uker siden i dag, så synes kjørelæreren at jeg hadde kommet veldig langt på veien. Vi skal faktisk ha neste kjøretime allerede på mandag og da blir det også trinnvurdering. Spennende! Jeg føler meg veldig motivert til veien videre, så nå skal jeg lese litt på teorien.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie 

Bli med på et krafttak mot kreft!

Heyy alle fine! Håper alt står bra til med dere <3

I dag så har jeg gjort noe utrolig fint og viktig: Jeg har engasjert meg i kreftsaken og støtter Kreftforeningen ved å ha opprettet min egen digitale bøsse til årets «Krafttak mot kreft»! Den finner dere HER!

Noe dere kanskje ikke visste, er at jeg har vært pårørende til flere i familien som har hatt kreft - og de har overlevd alle sammen, hvor utrolig er ikke det? 

Selv om det har vært absolutt tøffest for de som har stått i sykdommen selv, har det også vært skikkelig vanskelig som pårørende. Vondest var det da noen i veldig nær familie fikk kreft da jeg var rundt 7 år gammel, og jeg husker jeg var så redd for å bli smitta av kreft selv, at jeg holdt meg borte fra klemming og nærkontakt. Er det én ting jeg angrer på, så er det det - jeg mener, tenk om det ikke hadde gått bra? 

Det skal jo sies at jeg var et lite barn, og selv om de rundt meg var flinke til å avkrefte tankene mine, var jeg fortsatt redd. Derfor var det utrolig fint at vi fikk et såpass godt tilbud som pårørende!

Vi fikk dratt på en familietur til et senter hvor de hadde samtaler med oss, tilpasset situasjonen og alder, så vel som en mengde positive og morsomme opplevelser. Det var rett og slett med på å gjøre den skumle reisen til noe med lyspunkt, tross alt.

Den dagen i dag så tenker jeg fortsatt på den turen spesielt, som et fint minne fra da jeg var pårørende. Selvfølgelig var ting vondt og vanskelig også, men jeg holder fast ved alle de fine tingene - ikke minst, den utrolige fine ferien vi tok da vi ikke lenger var pårørende til en med kreft, men til en som var frisk!

Jeg er utrolig heldig. Jeg har enda ikke opplevd kreft selv, samtidig som ingen i min nære familie har gått tapt i kampen. Heldigvis har de rundt meg hatt «hell i uhell», og hatt nokså vanlige kreftformer. Kreftformer det er forskning på. Kreftformer med gode overlevelsestall.

Selvfølgelig, det betyr ikke nødvendigvis overlevelse, men det er en god start - et bra utgangspunkt!

Dessverre er det ikke alle kreftformer som like mange overlever, og i år som i fjor, så går pengene som blir samlet inn under Krafttak mot kreft, til forskning til disse kreftformene - de som få overlever.

I dag overlever tre av fire nordmenn kreft, men det er fremdeles flere kreftformer som svært få overlever; for eksempel overlever under (!!) to av ti kreftformene lungekreft, bukspyttkjertelkreft, hjernekreft og spiserørskreft, for å nevne noen.

En av grunnene til at disse formene har så lav overlevelse, er for eksempel ofte fordi de har diffuse symptomer, som gjør at kreften derfor ofte har kommet langt når den først oppdages. Det vil si at mange faktisk allerede har spredning på diagnosepunktet!

Noen kreftformer er også vanskeligere enn andre å behandle, fordi svulsten ligger så vanskelig til at kirurgi ofte ikke er et alternativ.

Pengene som samles inn skal gå til å endre denne alvorlige situasjonen - det skal gå til kreftforskning. Kreftforskning som vil bidra til at flere overlever. Kreftforskning som vil utgjøre en forskjell!

Ikke bare vil pengene gå til dette, men det vil også gå til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende, slik at flere kan få gode opplevelser underveis, tross alt. Slik at flere kan ha noen lyspunkt underveis, slik jeg har hatt.

Jeg har derfor startet med å gi det første bidraget selv. Det er ikke mye, men det er noe. Og det vil nok ikke alene utgjøre en forskjell, men hvis alle de som har mulighet, gir noe, vil summene som samles inn til slutt være nok til å gjøre at forhåpentligvis enda flere overlever - at enda flere får leve.

Gi ditt bidrag HER!

 

På forhånd, tusen takk for alle bidrag!

En stor, god klem fra meg <3

 

//Informasjonen er hentet fra; https://kreftforeningen.no

 

Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en mail på; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så svarer jeg så fort jeg kan! Om du er nysgjerrig på reisen min i Miss Norway, er du mer enn hjertelig velkommen til å følge med både her på bloggen, på Instagram og Facebook! Der vil jeg fortløpende legge ut oppdateringer! Ellers så er du mer enn velkommen til å ta kontakt om du har spørsmål, tilbakemeldinger, eller bare har noe på hjertet!<3

Introducing myself shortly

White-_20210305-112142_1

I would like to shortly introduce myself

 

1- I have bachelor degree in civil engineering, from Norwegian University of Science and Technology.

2- Almost all my life I have been moving from city to city and newly moved to Oslo.  (I'm still discovering the city 😁).

3- I love nature, and blessed to live in a wonderland, Norway ♥

4- My greatest passion is salsa dancing. Due to that I'm used to dance in heals 👠 

5- I will be blogging in norwegian and english, because I was living with exchange students for years, and got many international friends from America, Europe and Asia. So they can support me and read my bloggs after I tell them that I joined.

6- One of the reasons I joined Miss Norway is to open new doors for me, specially in the modeling industry.

7- Last but not least, I'm proud to be a participant in Miss Norway 2021.

 And I forget to add that I'm kinda sporty💪 

 

Ønsker du å samarbeide med meg?

Send meg gjerne på mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvorfor meldte jeg meg på Miss Norway?

154577818_258817682492004_6002883393279026598_n

English translation at the bottom. 

Hei igjen, søtinger!
I dag skal jeg dele med dere hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway.

Det har alltid vært en drøm som har føltes uoppnåelig. Tidligere har jeg vært redd for hva andre ville sagt, og har gjort alt for å unngå det som har vært «skummelt». Jeg var veldig sjenert, og var heller ikke komfortabel foran kamera.
Heldigvis har det endret seg!

Jeg bestemte meg for at nå var det på tide med forandring – jeg vil gjøre det som føles riktig for meg, og utfordre meg selv på nye områder. Det viktigste for meg nå er å komme ut av komfortsonen, få erfaring og lære mest mulig – og ikke minst; ha prøvd og gjort mitt beste. Jeg ser frem til veien videre i konkurransen, og føler meg utrolig heldig som får være en del av denne reisen.

Om du har lyst til å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Setter stor pris på fem stjerner og om du abonnerer på mine innlegg <3 

Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Hi there, cuties!
Today I’ll share my thoughts around joining Miss Norway.

It has always been a dream that has felt unreachable. I used to be scared of what others would say, and I did everything in my power to avoid the uncomfortable. I used to hate to be in front of the camera - but thankfully that has changed! 

I decided it was time for a change – It felt right for me, and I wanted to take the challenge. My goal now is to get out of the comfort zone, grow and learn as much as possible. I’m so excited and beyond grateful to be a part of this journey.

If you want to follow my journey - please follow me here, on Instagram, and Facebook. Five stars and subscriptions are very much appreciated <3 

Do you want to work with me? Feel free to send me an e-mail at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Konsekvensen av dette kan føre til at ungdommer starter med narkotika i en ung alder. Extraavisen

Hei igjen<3 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og tenkte at jeg skulle fortelle at i forrige uke så ble jeg intervjuet av Extraavisen, og nå kan dere endelig også få lese det <3 Dette intervjuet synes jeg var kjempe spennendes, og jeg synes virkelig dere burde gå inn å lese, da det handler om noe jeg engasjerer meg for <3 

https://www.extraavisen.no/hun-vil-at-unge-skal-unnga-rus-og-narkotika/  

^Her kan dere trykke dere inn for å lese resten av innlegget^

 

 

Ønsker dere alle en fin kveld videre<3 

 

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Snapchat: Storrod2000 

Ønsker du å samarbeide med meg, så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på