fbpx

Mange ganger verdensmester!

Hei alle!

I går hadde jeg en trening med han som er mange ganger verdensmester i freestyle (triksing;-)) i Nunchaku. Vi hadde en freestyleøkt og det var utrolig morsomt! Han er utrolig dyktig! Joris er fra Nederland og vi hadde derfor en dobbel økt over VideoChat. Det gikk overraskende bra!

Jeg har snakket litt om treningssenteret før og det er ikke uten grunn at jeg ønsker å skryte litt av dem. Kwan.as har to forskjellige kampsporter, det er altså Nunchaku og Taekwondo. Vi holder til på Holmen i Asker og jeg vil virkelig anbefale dere å komme en tur innom og delta på trening eller bare se på.

Jeg er selv trener og kan derfor informere om at vi er veldig fleksible og treningen passer for alle aldre. Jeg har selv hatt elver nede i 3 års alderen og elever på over 60! Det er derfor ingen unnskylding til ikke å prøve. 

Poenget mitt da er det at jeg virkelig ville anbefalt dere å ta turen innom, bli med på en prøvetime netter sommerferien. Dere vil møte alltid glade mennesker, latter og moro. Kom innom, si hei og bli med! Nintai Nunchaku og Hwa Rang Holmen holder til i Nye Vakåsvei 64, på Holmen i Asker. 

Her har dere linker direkte til facebook sidene der er det også postet videoer slik at du kan trene og øve hjemme!

Nintai Nunchaku:

https://www.facebook.com/groups/634042583396289/

Hwa Rang Holmen, (Taekwondo)

https://www.facebook.com/HwaRangHolmen/

Tusen takk til Kwan.as på Holmen for spons, så fantastiske treninger og mange år med latter, jeg gleder meg til å skape enda flere minner med dere!

Klem fra Christina <3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

Sommer magasinet har kommet til bygda

Hei alle sammen<3

//SPONSET//

I dag fikk jeg et lass med helt splitter nye aviser fra Sørlandsavisen sitt sommer magasin. Siden sommeren er inne, hvorfor ikke lage litt ekstra sommerhygge også i avisene?! Sørlandsavisen tar en liten pause frem til 18. august, men vil bli oppdatert hver dag på nettsiden (https://sorlandsavisen.no ). Det vil skje nye spennende ting fra høsten av, med både podcaster og videoreportasjer<3

I årets sommer magasin kan du lese om gode lokale sommer-saker som skjer i Kristiansand-området. Det vil også bli delt supre tips til hva som skjer, og i hvilke områder det skjer aktiviteter for hele familien, i sommer. Annen underholdning, leserbrev og gode sommer-oppslag kan fylle lesestunden med latter og godt selskap. Du får blant annet høre om Andreas som fikk bildrømmen oppfylt med en kopi av den Marlon Brando kjørt i filmen Bullit, om hvordan du kan oppleve Voieskogen, om motor-treffet i Høllen og om smått og stort fra Kristiansand. Sommer magasinet vil du nemlig finne godt synlig i ulike butikker i Kristiansand, Søgne, Sogndalen, Vennesla og Lillesand gjennom hele sommeren<3

 

Avisene var i dag klinkende klare for å ut i stativene, og hjem til akkurat deg! Jeg har derfor gjort det klart for at du nå kan ta med deg en avis fra et av stativene vi har ute i bygda. Snart vil det også komme enda flere stativer til de litt mer landlige butikkene, da Sørlandsavisen ønsker å nå ut til flere leseglade og nysgjerrige mennesker<3

Sørlandsavisen sine stativer står til nå hos: Joker Kvarstein, Rema 1000 Vikeland, Kiwi Vennesla, Meny Vennesla og Extra Vikeland<3

Håper alle får en fin kveld videre, og husk å ta med deg en avis når du går ut av butikken<3

 
Ønsker du å stemme på meg i Miss Norway 2020, kan du sende "MISSU 13" til 1963<3 Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell. En stemme koster 20kr, og det er lov til å stemme flere ganger<3
 

 Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/ 

 

Huge to be written about in Angelopedia!

20200521-823A9352-Edit Photo: Kato B. Hanssen

Hi. 

So recently Angelopedia, one of the biggest beauty pages wrote an article about me! 

"She is a strong contender for the title of Miss Universe Norway 2020 crown who is very passionate about representing her country at Miss Universe 2020 stage."

Read the article HERE

That was so cool and it feels like an honor that such a big page with over 2 mill. followers on facebook writes such a nice article about me. It gives me so much more boost and confident to work hard toward the finale that goes on in September.

If I win the title and crown of Miss Norway 2020 I will represent Norway at its best and I will be a voice for those who need it and those who cant speak for them selves! Because one of the reasons I signed up for Miss Norway is because I have always wanted to make a change.

 

 

 Its still possible to vote on me by text

SMS: MISSU 14 to 1963 

You can vote as many times you like

Only Norwegian Number and it is 20 NOK for each text. 

I appreciate all the votes I get

Follow me on FB: HERE

Instagram & Tik tok: Vikktska

Do you want to cooperate you can write to:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Photoshoot i Oslo del 1

Jeg samarbeidet med fotografen Roger Høviskeland, og vi tok bilder på forskjellige steder i Oslo.

Med fotografen var det veldig koselig og hyggelig å samarbeide med, og jeg følte meg veldig komfortabel å bli tatt bilde av. Hele photoshooten synes jeg var veldig vellykket, og jeg ble fornøyd med sluttresultatet.

Jeg likte spesielt måten han redigerte bildene på. Med tanken på at bildene ble tatt på forskjellige steder, så det gjorde at jeg følte at bildene fikk forskjellige stemninger som jeg synes var veldig kult.

Denne gangen gjorde jeg sminken selv og gikk for en kvelds sminke. Med en kvelds look. Jeg gikk for et skinn skjørt og skinn hæler med en rød topp.

Til slutt ble det en del bilder så derfor valgte jeg å dele de i to blogginnlegg her får dere del 1 av bildene.

Fotograf: Roger Høviskeland Insagramen hans: @portraits_by_roger

 

Søppel plukking for Strømmestiftelsen

 Hei alle sammen

 

Skal dele med dere noe vi arrangerte i Strømmekomiteen for Strømmestiftelsen på HTG.

Hvert år pleier det og være sponsor løp. Siden vi har Corona situasjon måtte vi se til andre måter å få samlet inn penger til denne organisasjonen på.

 

Da fant vi ut at vi skulle arrangere søppel plukking, der folk kunne sponse hver person så mye de ville for hver søppel pose de klarte å få fylt opp.

 Jeg selv plukket søppel på bystranden her i Skudeneshavn med lillesøstrene mine. Klarte å fylle opp en hel pose med søppel der.

Etter plukkingen hadde vi en avslappende dag på stranden.

 

 Fra kaien og opp til huset plukket jeg også søppel på vei hjem. Her klarte jeg også en pose til. Totalt to fulle poser. 

 

Til sammen på HTG klarte vi å samle rundt 95 000kr. Utrolig stolt over oss alle at vi samlet inn så mye!

 

Det er også enda mulighet for å stemme på meg.

SMS: MISSU 3 til 1963

(20 kr pr stemme)

 

 

Ønsker alle en fin uke videre!

 

 

Klem Andrea Nicole <3

Ps: Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide, ta gjerne kontakt.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mob: 90804231

Positivitet

Hei fine dere!

Positivitet er noe som er en stor del av livet mitt. Jeg er en person som ser på glasset som halvfullt istedenfor halvtomt. Å være positiv har gjort at jeg ser ting på en helt annen måte, og uansett situasjonen så prøver jeg å finne en positiv ting ved det. Positivitet gir positivitet, og negativitet gir negativitet. Vi kan påvirke og bli påvirket av andre mennesker, og dersom du selv er en positiv person, vil det kunne bidra til at andre også blir det. Er ikke det fantastisk?

Neste gangdu opplever å få en negativ tanke, prøv så godt det lar seg gjøre å vri om den tanken til noe positivt. Selv om det kanskje er 10 negative ting, og bare en positiv, så fokuser kun på den positive. 

Det å tenke positivt kan forandre livet ditt, og du kan bidra til at mennesker rundt deg også får kjenne på denne positiviteten. Du har selv potensialet til å gjøre noe med det! Ha troen på deg selv, vær optimistisk og ha en positiv holdning.

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

SMS stemmene i Miss Norway 2020 har starter, og dersom jeg er din favoritt til å vinne kan du sende SMS "MISSU 8" til 1963.(20kr)

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på