fbpx

Bildedryss fra photoshoot med Turid

ojoewhogerg Fotograf Hans Einar Johannessen.

Bildedryss fra photoshoot med Turid

Hei og god kveld til dere♥ 

Nå har jeg kommet hjem etter en utrolig gøy og innholdsrik mini weekend i Haugesund med Turid. Planen nå er noen dagers hvile, før jeg reiser til Sandefjord med en venninne på mandag. 

Bildedryss

I går hadde jeg og Turid en veldig hyggelig studio photoshoot med fotograf Hans Einar Johannessen. Her er noen av bildene vi fikk ut av shooten! Enjoy♥

 

Fotograf Hans Einar Johannessen.
Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

@fotothorsen

Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 


 

 

Hvordan kan du nå boligdrømmen raskere?

Annonse: Høland og Setskog Sparebank

Hvis du følger litt med i media kan du nesten ukentlig lese om at vi unge sliter med å komme inn på boligmarkedet. Med økende boligpriser kan det virke nesten umulig å komme seg inn på boligmarkedet. Til tross for dette kunne eiendomsmeglerforbundet likevel melde om at andelen førstegangskjøpere økte i 2020 (Norges Eiendomsmeglerforbund, 2020). Da er det kanskje ikke helt umulig å få kjøpt seg sin første bolig likevel?

Jeg er selv i situasjonen der jeg er ung og drømmer om å komme meg inn på boligmarkedet om ikke altfor lenge. For å oppnå drømmen om et eget sted å bo gikk jeg derfor til Høland og Setskog Sparebank, som er banken min, for snart to år siden og fikk et møte med en rådgiver. Der lagde vi en plan for hva jeg som er student kunne gjøre for å en dag ha råd til å kjøpe meg noe eget. En viktig del av den planen var å starte å spare i BSU. BSU står for boligsparing for unge, og er et flott verktøy på veien mot å realisere boligdrømmen. For å kjøpe seg en bolig i dag må man som hovedregel ha 15% egenkapital, og da kommer sparepenger fra BSU godt med på veien.

Hvis du vil lese mer om sparing hos Høland og Setskog Sparebank kan du klikke deg inn her. Foto: Tiril Lunaas

Hvorfor er BSU lurt? Det som er bra med å spare i BSU er at når pengene har stått på kontoen frem til årsskiftet blir de låst på kontoen. Der må de stå til du enten skal kjøpe deg en bolig eller til du skal pusse opp. Du får altså ikke muligheten til å falle for fristelsen til å bruke pengene på andre ting, og det kan gjøre det lettere å holde sparemotivasjonen oppe. Du kan spare opptil 27.500 kroner i året på BSU-kontoen din. Hvis du i tillegg jobber og betaler skatt vil du da kunne få et skattefradrag på opptil 5.500 kroner, avhengig av hvor mye du tjener. Det er veldig bra, fordi når skattepengene kommer neste år kan du da for eksempel bruke de til å fylle opp BSU-kontoen med. Man kan ikke klage på 20% skattefradrag på penger man allerede har spart. En vinn-vinn situasjon der, og om du ikke tjener såpass at du må betale skatt er det uansett flott om du har klart å fylle opp BSU-kontoen året i forveien. 

Selv er jeg nå inne i mitt tredje år med sparing i BSU, og jeg prøver alltid å fylle opp kontoen så tidlig som mulig i året for å få mest mulig renter. Når jeg sparer i BSU hos Høland og Setskog Sparebank vet jeg at jeg alltid får bankens beste innskuddsrente. Faktisk er de blant landet aller beste på renter på BSU, og det nyter jeg og ungdommene i lokalmiljøet mitt godt av. Oversikt over hva du får i renter finner du her. Selv om jeg ikke har spart i mer enn snart tre år har jeg god tid på meg, fordi man har mulighet til å spare fra man er 18-33 år, helt til man har spart opp 300.000 kroner.

Foto: Tiril Lunaas

For meg er det viktig å spare i BSU fordi det viser banken at jeg er målrettet, strukturert og at jeg virkelig ønsker å kjøpe meg et sted å bo. Det var også viktig at jeg hadde spart mye da jeg hadde møte med rådgiveren min i Høland og Setskog Sparebank nå nylig, og faktisk fikk godkjent finansiering til å kjøpe noe eget. Dessuten er det risikofritt å spare i BSU. Om du for eksempel setter sparepengene i aksjer eller fond risikerer du i verste fall å tape pengene. Det er fryktelig kjedelig om drømmeleiligheten dukker opp også står du der uten sparepengene dine. Derfor er BSU en trygg og god løsning for oss unge som er på utkikk etter vårt første hjem.

Nå kan man stemme på sin favorittfinalist i årets Miss Norway, og jeg håper du vil stemme på meg. Send MISSU 5 til 2401 for å stemme. En stemme koster 20 kroner og du kan stemme så mange ganger du vil.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie

 
 
 

 

NRK Rogaland

Opera-Bilde_2021-07-23_224627_www.nrk.nodwed Bilde fra NRK Rogaland

NRK Rogaland

Hei, hei ♥

I går kom sendingen om meg og min mobbehistorie fra Nrk Rogaland. Den ble filmet på fontenehuset og hjemme hos meg du kan lese mer om innspillingen er: Følg med på NRK Rogaland i kveld

Utrolig gøy at reportasjen er ute, jeg har fått så mange koselige og positive tilbakemeldinger fra kjente og ukjente. 

Det er så gøy at flere og flere starter å engasjere seg i viktige temaer som mental og psykisk helse! 

Jeg er kjempe stolt og ydmyk for at jeg kan hjelpe ved være et forbilde for mange i en vanskelig situasjon. ♥

Reportasjen på Nrk kan du se her♥

Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

@fotothorsen

Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Mine planer idag

217612126_325495739301800_8562764490859844528_n

Hei, mine fine <3
Idag er det godt og varmt her i Trøndelag - vi har hatt en lang periode med regn! Derfor tenkte jeg å benytte dagen til å øve litt på catwalk, før turen går inntil byen for å treffe noen venner <3 Det er lenge siden jeg har møtt de, så jeg gleder meg veldig!

Ellers føler jeg at tiden går sykt fort nå, og at jeg må øve inn koreografiene godt for å være mest mulig forberedt. Evig takknemlig for den gode hjelpen jeg har fått av Klara!

Vi ses i neste innlegg <3Setter utrolig stor pris på om du stemmer på meg <3 En stemme til meg, er en stemme til dyrene! «Missu 10» til 2401. Det koster 20,- per stemme. Bilde er tatt av Fotograf Aunan

Og om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Treningsantrekk

215045575_1003349333810818_9176498243294918231_n

Hei igjen <3
Jeg lovte jo dere å fortelle dere om møte med designeren min igår! Vi så på flere av antrekkene til finalen, og prøvde på de for å se hvilke endringer som må gjøres.

Vi har også endelig fått treningsklærne på plass! Noe som var veldig deilig, da jeg syntes dette var det vanskeligste av alt. Jeg ble fornøyd med valget, og antrekket er fint! Gleder meg masse til å vise dere - men dere må dessverre vente til august. Haha <3

Om dere ønsker å lese mer om mitt samarbeid med designeren min, Delia, eller om finaleantrekkene kan dere lese disse innleggene:

1. Designer drømmekjolen
2. Desginer drømmekjolen del 2
3. Casual antrekk

Om du eller noen du kjenner ønsker å få skreddersydd ett plagg eller antrekk, er Delia definitivt rette person! Dere kan nå henne på Facebook eller på Instagram <3

Finaleantrekkene mine føles litt ut som en egen kolleksjon, da det henger en rød tråd i alle valgene <3 Vi blogges!Setter utrolig stor pris på om du stemmer på meg <3 En stemme til meg, er en stemme til dyrene! «Missu 10» til 2401. Det koster 20,- per stemme. Bilde er tatt av Fotograf Aunan

Og om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Himakånå

God kveld dere. Været er helt nydelig her på Haugalandet og jeg og Urrang Drone Film var ute å gikk fjelltur på fineste Himakånå. Det er en kjent fjelltopp som er i Nedstrand som er cirka 50minutter å kjøre. Turen tok 50minutt å gå opp og den var veldig tung! Det ble selvfølgelig helt glemt bort da vi så den fine utsikten der oppe!

På toppen hadde vi en droneshoot og jeg hadde på meg en hvit kjole så blåste fint i vinden. Vi brukte god tid slik at vi fikk noen fine scener utpå kanten av Himakånå. Må si det var litt nervepirrende å posere å ta piruetter ute på kanten der!

Heldigvis ble videoen kjempe bra. Urrang er utrolig flink i arbeidet han gjør og han jobber skikkelig raskt! Er alltid like fornøyd med filmene og videoene han tar av meg og vi jobber bra sammen.

Sjekk den ut da vel!

 

Er så utrolig takknemlig for at han tar seg tid til å filme meg. Det er virkelig til stor hjelp. Han lagde jo også presentasjonsvideoen min til finalen i Miss Norway,noe jeg setter utrolig stor pris på!

Vi snakkes i neste blogginnlegg!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på