fbpx

ACT NOW! Bærekraftige Hårprodukter!

Hei alle sammen!

 

I samarbeid med youth.no har jeg fått teste ut den nye ACT NOW! serien deres fra Indola.

ACT NOW serien er en bærekraftig pleie- og stylingserie med høy kvalitet som gir ditt hår den beste behandling.

ACT NOW! Har alliert seg med The Plastic Bank for å forhindre at 1,5 millioner plast flasker ender opp i naturen dette året.

For hvert solgte ACT NOW! Produkt, sørger du for at 2 plastflasker ikke ender opp i naturen.

Fordi du bryr deg om deg selv og ditt miljø.

Kjøp produktene dine her: 

https://www.youth.no/

Skal fortelle litt om alle produktene jeg har fått testet ut. Her er et bilde av alle samlet:

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Repair Shampoo

En nærende  formel med mandelolje, som stryke hårstrukturen og gir en glatt hårfølelse.

Denne sjampoen er fantastisk! Pluss den lukter helt nydelig. Håret mitt begynner rett og slett å skinne av den. Pluss hårstrukturen blir styrket. Den passer til alle hårtyper og anbefales sterkt om du ønsker at håret skal være glatt og skinnende. 

Moisture Shampoo

En fuktighetsgivende sjampo, formulert med Aloe Vera Leaf Ekstrakt og Panthenol, som gir fuktighet til normalt og tørt hår.

Moisture sjampoen er en must have om du sliter med tørt hår. Mitt hår har alltid vært litt tørt, men denne sjampoen er med på å gi så utrolig fint, rent, fuktig og glatt hår. Elsker den!

Her holder jeg begge sjampoene.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Repair Mask

En dypt nærende formel, med Shea Butter og Avocado Oil, som stryker kjemisk stresset og skadet hår.

Denne hårmasken bruker jeg to dager i uken. Håret mitt har blitt sterkere etter å ha brukt denne. Grunnen til at håret mitt har begynt å vokse så utrolig mye fortere de siste to ukene er jeg ganske sikker på skyldes denne masken. Den styrker det som er skadet på håret ditt.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig. 

Moisture Spray

En fuktighetsgivende spray, som inneholde Aloe Vera Leaf Ekstrakt, Panthenol og Guar Derivat, som gir normalt og tørt hår en jevn og blank finish.

Om du er som meg og vil ha mer fuktighet i håret å ønsker og unngå tørrhet, er dette den perfekte sprayen for ditt hår. Bruker denne daglig for at håret skal få en fin glans. Samtidig som sprayen gjør håret enkelt å børste.

Setting Spray

Denne setting sprayen er laget med modifisert stivelse, kokosnøttolje og hydrolysert Jojobaolje, og gir volum og form til alle hårtyper.

Volum, form og glans i håret er super viktig for meg. Da er denne Setting Sprayen helt nydelig. Den beskytter også  mot varme samtidig som den hjelper med å fjerne floker fra håret. Jeg har alltid vært ei jente som for floker i håret mitt utrolig lett.  Etter å ha brukt denne i noen uker nå så er ikke det noe jeg sliter med.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig. 

Texture Spray

Med cellulose, stylingpolymerer og glyserin tilfører denne teksturspray fleksibelt volum og tekstur til lengre hårtyper.

For meg er denne helt perfekt ettersom jeg er som er glad i mer volum i håret mitt. Samtidig liker jeg hvordan håret mitt er naturlig i vinden osv., siden denne sprayen beholder hårets naturlige bevegelse. 

Hairspray

En ekstra fin styling fix spray, passende for alle hårtyper.

Denne hårsprayen er helt fantastisk. Etter den er påført er det så utrolig lett å børste den ut akkurat sånn du ønsker og ha håret.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig. 

Anbefaler virkelig alle produktene på det sterkeste. Fantastiske for både håret og miljøet.

Brukte noen av produktene deres samme dag og andre en dag eller to før denne photoshooten.

Håret mitt er blitt så livlig etter disse produktene.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig. 

Foto: Anthony Simmons

 

Du kan kjøpe produktene deres her på:

https://www.youth.no/

 

ACT NOW! Fordi du betyr noe.

 

Er også fremdeles åpent for å stemme på meg.

SMS: MISSU 3 til 1963

(20kr pr stemme)

Setter så utrolig stor pris på hver eneste stemme.

 

Klem Andrea Nicole <3

Ps: Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide, ta gjerne kontakt.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mob: 90804231

Caritas

kjoleshoooot

På onsdag var jeg i Oslo, først på Caritas også fotoshoot. Denne gangen var temaet kvinnelige entreprenører.

På møtet var det veldig mye god og lærerik informasjon som det virket som ble tatt godt imot. Foredraget blir alltid holdt på engelsk. Det var gruppesamtaler og foredrag. 

De som jobber her gjør en super jobb med å hjelpe kvinner som kommer til Norge å sliter med å komme inn i systemet og det sosiale. Det er fantastisk at de bidrar med noe så positivt for disse kvinnene.

 

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

_________________________________________________________________________________________________________

Det er fortsatt mulig å stemme! Send MISSU 10 til 1963 <3 Tusen takk for alle stemmene så langt

Foto: Dennison Bertram

Våkn opp som en prinsesse hver dag med mitt beste skjønnhetstips!

119988550_3700759469946171_980661168967328606_n

Heihei

//Sponset//

 Håper alle har hatt en fantastisk helg. Idag vil jeg avsløre mitt beste skjønnhetsstips som krever ingen sminke. Det er kjempe praktisk samtidig som du kan se utrolig bra ut- Hele døgnet! 

Mitt beste skjønnhetstips er nemlig vippe ekstension. Tidligere har jeg brukt vipper som jeg limer på selv. Det tar både lang tid og kan være utrolig krevende å få satt riktig på! Derfor har jeg funnet ut at det beste, enkleste og fineste måten å se bra ut 24/7 er ved å sette på vippe ekstension.

Mine vipper er satt på av Anita ved min favoritt skjønnhetssalong Grimstad Hudpleie.

 Book Online før 10. Oktober å få  25% rabatt på vippe ekstension ved å booke via meg med kode: Viktoria25.

Obs gjelder kun online booking frem til 10. oktober!

For å booke time TRYKK HER 

Hvorfor vippe ekstension

Det er enkelt. Trenger lite vedlikehold. Sparer deg for mange timer foran speilet hver dag. Våkner pen og stellet hver morgen. Får en følelse av at du aldri ser sliten ut pga. du alltid har på vakre vipper. Lettvint om man skal ta mye bilder så en slipper styre med lime på vipper eller masse makeup. Lever du også et ganske hektisk liv slik som jeg gjør, løper mellom skole, hestene og Misse business så er det utrolig lettvint å spare seg for tid hver dag og likevel se fantastisk ut.

En annen ting er at det er utrolig terapeutisk og behagelig å legge på øyevipper! Nesten hver gang jeg gjør det så blir jeg liggende på behandlingsbenken og halvsove. Det føles så godt og er så behagelig. Og det beste av alt når du våkner igjen er du ikke bare utvilt du ser også utrolig flott ut.  

Vedlikehold

Vippene kan være opptil 4 uker og krever svært lite vedlikehold. Det holder å gre vippene når det trengs som regel morgenen etter å ha sovet og man får med en liten vippebørste i salongen. Det er lurt å rense vippene iblant med en myk øyenskyggekost å olje fri makeup fjerner! Veldig viktig å velge en olje fri makeup fjerner pga. limet så de ikke løsner så raskt. Når en del av vippene har falt av, som de vil naturligvis vil etter en stund kan man fylle på i løpa 2-3 uker. De første 24 t er det også viktig med ingenting vann eller fukt (f.eks unngå badstu) på vippene. Og det lønner seg og ikke sove med vippene ned i puta da de naturligvis vil falle av fortere ved at det blir bevegelse mot vippene.

Dyktig vippeteknikker

På Grimstad Hudpleie er det er veldig dyktig vippeteknikker. Det tok ca. 2.5 t å legge vippene og hun hadde nøye utvalgt lengde og tykkelse på vippene for å få en mest mulig naturlig look uten at det skulle gå utover mine egne vipper. Jeg fikk lagt på 12 mm lengde med noe kortere vipper ytterst på øyelokket ut ifra hennes erfaring vil lange vipper ytterst på øyelokket føre til at de faller av fortere pga. bevegelse mot hodeputen når man sover. Anita Godager fortalte meg også at hun la på mest mulig lik lengde av kundes vipper i og med at om man velger for lange vipper enn kundes lengde kan det føre til at det blir for tungt for egne vipper og det kan føre til at kundens egne vipper knekker når løs vippene faller av.

Vippene de fører på Grimstad Hudpleie er også veganske, ikke laget av dyr! Så det er absolutt kjempe flott at ingen dyr trenger dø eller lide for at jeg skal se bra ut 😊

Resultat

Flawless. Fantastiske flotte øyevipper som varer og det beste ved å bruke en profesjonell salong som Grimstad Hudpleie og Aromaterapi er at du er sikret profesjonelle, sertifiserte og dyktige kvinner som vet hva de driver med. Lang erfaring innenfor både hudpleie og makeup. 

 

Ønsker du like vakre vipper som meg?

 Book Online før 10. Oktober å få  25% rabatt på vippeekstension ved å booke via meg med kode: Viktoria25. Obs. gjelder kun online booking frem til 10. oktober!

Book din time idag ved å TRYKKE HER 

Følg Grimstad Hudpleie på Instagram HER

Ønsker du å være med å hjelpe meg og vinne Miss Universe Norway 2020?

Det er fremdeles mulig og stemme på meg via SMS og du kan stemme så mange ganger du måtte ønske. 

SMS: MISSU 14 til 1963 

20 NOK pr. stemme og bare Norske SIM kort kan avlegge stemmer. 
Setter pris på alle som stemmer, følger og heier på meg

Ønsker du følge meg på veien?

  • For å følge meg på facebook TRYKK HER
  • For å følge meg på Instagram TRYKK HER
  • Ønsker du promotering eller samarbeid så gjerne send meg en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Fotoshoot del 1

Hei hei, nå er det en god stund siden jeg har lagt ut noen bilder, og tenkte å legge ut de siste bildene som jeg har tatt sammen med Stig Repstad. Han er en hobbyfotograf og liker å eksprimentere med bilder. Flere bilder kommer, men jeg tenkte å dele de første med dere i dette innlegget. Noen av bildene har jeg allerede brukt i tidligere innlegg, men her er det samlede albumet til nå<3

Det er mye forskjellig og kreativt, noe jeg elsker:) 

Ha fortsatt en strålende dag videre<3

 

 

Ønsker du å stemme på meg i Miss Norway 2020, kan du sende "MISSU 13" til 1963<3 Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell. En stemme koster 20kr, og det er lov til å stemme flere ganger<3
 

Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/   

 

Fotoshoot i Byparken, Haugesund

Hei alle sammen!

 

Forrige uke møtte jeg Daniel DeNiazi i Haugesund. Vi hadde en fotoshoot i den vakre Byparken her.

Noen av bildene:

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Takk for en fin fotoshoot Daniel. Var hyggelig å møte deg.

 

Er fremdeles åpent for å stemme på meg. Hver eneste stemme betyr så utrolig mye!

SMS: MISSU 3 til 1963

(20kr pr stemme)

 

Klem Andrea Nicole <3

Ps: Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide, ta gjerne kontakt.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mob: 90804231

Jentebarna som verden har forlatt

Heisann, i dag har jeg noe veldig spennende og trist å fortelle dere<3

Jeg hjalp til som frivillig Lørdags kveld som var, på et arrangement som samlet inn penger til en organisasjon som heter Dinastiftelsen. Kanskje noen av dere har hørt om den, mens andre ikke. Jeg skal fortelle litt om hva det handler om, men først si litt om hva jeg gjorde og hvordan arrangementet var<3

(Foto: Stig Repstad)

Jeg ble invitert av min sponsor Anne May`s frisørsalong til en konsert for skulle foregå i hennes store innredede låve. Inntekten fra billettsalget, maten, snacks og mer skulle gå til Dinastiftelsen som Anne May har gode relasjoner til. Jeg ville gjerne hjelpe frivillig og stod derfor i kiosken denne kvelden. Der fikk jeg selge lapper, is, brus, boller, pølser og kaffe. Arrangementet ble også holdt av frivillige, og det var flere band som kom for å spille. Det var mange som kom, og det ble skikkelig stemning utover kvelden. 

Grunnen til at jeg ønsket å bli med på dette var fordi Dinastiftelsen er en organisasjon som hjelper med akkurat de tingene, som jeg har på mitt hjerte. Hver time blir kongolesiske jentebarn torturert og utsatt for seksuell vold. Ofrene er helt ned i spedbarnsalder. Alle disse jentene blir som regel fraktet til sykehusene for å operere indre skader og ødeleggelser. 

Krigens offer er kvinner og barn!

Ofte er det snakk om gruppevoldtekter, der hensikten er å påføre fienden skader og forsterke samholdet blant soldatene.

Ofrene, som ofte er kvinner og barn, straffes ytterligere ved at de utstøtes fra samfunnet. Voldtekt av motstanderens kvinner signaliserer at motstanderen ikke klarer å beskytte sine egne og på den måten ikke blir sett på som ekte menn. Målet med overgrepene er derfor å prøver heve seg over sine fiender og vise sin makt. 

Jeg snakket også med noen andre på konserten, og de sa at mennene helst ønsket å voldta en jomfru for da hadde de oppnådd det beste. Det var en ekstra "rus" for dem!

Ofrene må bære på skammen og smerten i lang tid etterpå, men får sjelden hjelp, mens lokalsamfunn kan bli revet i filler. Det dårlige rettssystemet gjør at overgriperne går fri, og fortsetter å ødelegge kvinnene i Kongo.

Hvorfor heter det Dinastiftelsen?

Grunnen til at det heter Dinastiftelsen er at det var hun som var den første til å komme inn på senteret. Stiftelsen ble grunnlagt i 2004, men historien går tilbake til 2002. 

Stiftelsens grunnlegger, Rune Edvardsen, var på en reise i Den demokratiske republikken Kongo da han fikk et lite jentebarn i armene sine. Hennes fortvilte mor fortalte hvordan hennes to år gamle datter var blitt voldtatt av sine to onkler, og at hun ikke hadde råd til å gi sin datter behandlingene hun trengte.

Synet var utholdelig og Edvardsen tenkte på sine to døtre hjemme – og fikk et sterkt behov for å hjelpe det lille jentebarnet. Det trengtes midler raskt for å få medisinsk behandling til henne. Edvardsen fikk i løpet av kort tid nok midler til å sende den lille jenta til sykehus.

(Foto: Dette er Dina da hun nylig kom inn på senteret)

Året etter stod et hjem for voldtatte jenter ferdig i byen Goma. Det lille jentebarnet var den første som flyttet inn. Dette ble starten på Dina-stiftelsen. Møte med det lille jentebarnet ble redningen til hundrevis av andre jenter som er blitt ofre for en av krigens brutaliteter. I dag er hun 20 år gammel, og arbeider selv på senteret hvor barn som har blitt voldtatt en eller flere ganger får lov til å komme.

Jeg hørt også en historie da det var en jente som skulle hente vann i brønnen til familien. På veien ble hun voldtatt av to soldater og da de var ferdige, skar de ut det ene høyet hennes med kniv! Da jeg hørte det fikk jeg gåsehud over hele meg, det går ikke an å forestille seg denne grusomheten:(

 

 

 

 

 

 

 

 

På senteret får de trygghet og beskyttelse, traumebehandlinger, medisinsk hjelp og utdanning. Les mer her: https://dinastiftelsen.no

 

 

Ønsker du å stemme på meg i Miss Norway 2020, kan du sende "MISSU 13" til 1963<3 Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell. En stemme koster 20kr, og det er lov til å stemme flere ganger<3
 

Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/   

 

 

 

 

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på