fbpx

Min reise som The Miss Globe Norway 2023

Hei alle sammen!

Som jeg har nevnt i tidligere blogg innlegg, deltok jeg i November i den internasjonale missekonkurransen The Miss Globe som ble avholdt i Albania. I dette innlegget tenkte jeg å dele min erfaring med konkurransen, og fortelle om mine opplevelser!

Foto: Errol Webber - Bilde fra da jeg ble annonsert å være en del av årets topp 15

Norge har aldri deltatt i The Miss Globe før i år, noe som både kom til min fordel og ulempe i min deltagelse. Jeg nådde ut til den The Miss Globe organisasjonen i august for å spørre om å komme i kontakt med personen som ønsket å sende Norges representant, men fikk i svar at det ikke var noen. Men at om jeg ville, kunne jeg selv kjøpe lisensen for å sende Norges representant og sende meg selv. Dette var en veldig unik mulighet for meg, som jeg endte opp med å takke ja til. Den første stunden var jeg nervøs, for dette ville være første gang jeg deltok i en slik konkurranse uten støtte fra noen som kjente til konkurransen ved min side. Ofte i slike konkurranser har man ett team ved sin side. Gjerne en person som kommuniserer med den internasjonale organisasjonen og eier lisensen (nasjonal direktør), en som hjelper med garderobe, catwalk trener og noen til å hjelpe med diverse planlegging opp mot deltagelsen. Som min egen nasjonale direktør ville alle disse oppgavene falle på mine skuldre. I begynnelsen var dette en skummel tanke, men noe som motiverte meg til å lære meg disse oppgavene selv.

I perioden før jeg reiste til Albania dedikerte jeg masse tid til å lære meg alt jeg trengte å lære, og forberede meg selv til å gjøre mitt beste under konkurransen. Dette inkluderte å skaffe garderoben min, lage nasjonalt kostyme, lage sash og bestille krone, fylle ut dokumenter, filme videoer, trene catwalk og masse masse mer. Min hjertesak er personlig bærekraftighet, noe jeg ønsket å sette fokus på under denne fasen av deltageren min. Dermed lagde jeg faktisk sashen min helt selv, kjøpte mye av garderoben min second hand og lagde mitt nasjonale kostyme helt selv. Dette gjorde garderoben min mere bærekraftig, og samtidig støttet hjertesaken min.

3.november reiste jeg til Albania for å delta i The Miss Globe. Denne konkurransen var veldig annerledes enn den forrige konkurransen jeg deltok i, Miss Earth. Under ukene våres i Albania bodde vi på ett resort ved navn Diamma resort, i byen Durres. Her tilbrakte vi nettene våres og fritiden vår, når vi ikke var opptatte med diverse aktiviteter og reiser organisasjonen tok oss med på. 

Vi tilbrakte mye av tiden vår til å reise rundt i øst Albania, og oppleve kjente turist steder og spise på flotte Resturanter. Fun fact: Alle måltidene (utenom frokost) vi spiste løpet av de 2 ukene var 3 retters måltider! På denne måten fikk vi virkelig smakt på all den gode maten Albania hadde å by på, og fikk smake på så mye som mulig. Jeg er utrolig glad i å smake på lokal mat når jeg er ute å reiser, så denne ordningen passet meg perfekt! 

Jeg var romkamerat med vår kjære nabo - Miss Sverige. I motsetning til Miss Earth fikk jeg faktisk bodd med romkameraten min hele tiden jeg var i Albania. Dette førte til at vi ble veldig nære, noe jeg er utrolig takknemlig for! Som to skandinavere i ett fremmed land hadde vi mye å snakke om, og ga oss ett ganske unikt bånd. Jeg ble også nære venner med flere av de andre jentene, og igjen fikk jeg kjent på det nære båndet man får med de andre deltagerene i Internasjonale Missekonkurranser. 

Fra venstre: Norway, Sweden, Taiwan, South Sudan, Malaysia 

The Miss Globe har flere ting som gjør konkurransen unik fra andre missekonkurranser, men dette tror jeg nesten at jeg må skrive ett eget innlegg om! En av disse tingene (som du nok kanskje allerede har lagt merke til) var at vi fikk utdelt noen flotte uniformer. Det er disse rosa plaggene som vi ofte gikk med. De gjorde oss både lette å se, promoterte en av sponsorene til konkurransen og ikke minst var utrolig komfortable å gå med. Nå gikk vi ikke med disse hver dag, men på dagene vi gikk på utflukt var dette gjerne plaggene vi fikk beskjed om å gå med.

Mye av tiden vår gikk til reising. Vi besøkte diverse steder i Albania som var relevante til den albanske historien, besøkte barnehjem, møtte ordføreren av Durres, sponsor besøk, Resturant besøk og promosjon og ikke minst fikk vi masse gøye opplevelser. En av mine favoritter var da vi kjørte off-road på en av Albanias lengste strender i SUVs. Dette var utrolig gøy, og veldig forfriskende etter å ha oppført seg sofistikert i flere dager.

Jeg føler jeg kunne pratet i daaagesvis om alle opplevelsene jeg hadde i Albania, men håper at dette ga dere ett lite innblikk i reisen min! Om du er interessert i å se hva vi gjorde dag for dag, så oppdaterte jeg dette på Instagram kontoen min @Lillysoee. Utenom det har jeg flere blogg ideer jeg tenker å skrive her relatert til The Miss Globe, så det er bare å se opp for disse!

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

Catch up with me!

Heii!

Nå som vi er i begynnelse fasen av konkurransen har jeg veldig lyst til å Introdusere dere for alt mitt tidligere arbeid, og vise dere hvordan reisen min har vært opp til dette punktet. Det vil også gjøre det lettere for dere å finne frem til mitt tidligere arbeid

Miss Norway 2021:

Semi finale Innlegg: https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/mine-semifinale-bilder-1-6.html 

Finale video - https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjonsvideo-finale-uttak.html 

Finale / Presentasjons blogg inlegg: https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjonsblogg-finaleuttak.html 

Miss Earth Norway 2022:

Profil - http://www.missearth.tv/miss-norway.php 

Presentasjons video - https://youtu.be/8RaSRnHJOAg 

Miss Norway 2023:

Semi finale innlegg - https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/semi-finale-uttak.html 

Finale / Presentasjons blogg - https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/finale-uttak.html 

The Miss Globe Norway 2023:

Intro video, svarer på spørsmålet Whos your favorite princess?https://youtu.be/M6lyjpyYpwM?si=_s6t23bCHxX9Sqhh 

Head to Head challenge (Intelligens/spørsmåls runde) - https://vm.tiktok.com/ZGed3mQU9/

Topp 15 walk - https://vm.tiktok.com/ZGed3q4HW/

Min opptreden under finalen - https://vm.tiktok.com/ZGed3s2Tv/

Foto: Roger Myrland

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

Presseoppslag 2 og 3! +netthetts..

IMG_166_20231201-100429_1

Hei alle! Da var jeg tilbake og må starte med å si "herregud hvor gøy"! Det at byen og nærmiljøet jeg bor i intereserer seg for min reise i Miss Norway er altså en helt fantastisk følelse! Nå har jeg inntil videre hatt 3 presseoppslag. Det hadde jeg ikke forventet og jeg er utrolig taknemmelig❤️

Presseoppslag vil alltid være utrolig gøy, samtidig må man tåle å lese kommentarfeltene på Facebook. Jeg bruker ordet "tåle", ikke fordi jeg mener det er greit med netthetts, men fordi jeg vet det kommer. Jeg hadde nesten glemt at det faktisk sitter mennesker hjemme bak en skjerm og poster nedlatende kommentarer rettet mot andre. Mange av kommentarene var ofte ganske frekke, direkte og til og med helt usaklig, men dette må jeg ikke ta til meg, tenkte jeg... Det er utrolig mye lettere sagt enn gjort. Hvert 10minutt tikker det inn en ny kommentar. 90% av disse var helt ufarlige, men de resterende 10% var der for å dra meg ned. Jeg valgte å overse kommentarene, men likevel kjente jeg et lite uro inni meg. Jeg satt og tenkte på disse stygge kommentarene konstant og glemte helt av de utrolig fine kommentarene jeg også hadde fått. 

I bunn og grunn må man virkelig huske på hvem som legger ut disse kommentarene. Det er mennesker som sitter hjemme, bak en skjerm, ofte anonyme. De sitter bak en skjerm fordi de vet at det de gjør er galt og de er anonyme fordi det hadde vært flaut om bekjente av dem så hvordan de var mot andre. Ordene som skrives på tastaturet er ord de fleste ikke kunne stått for i virkeligheten. Og akkurat det tror jeg det er viktig å ta med seg.

 

Her finner du link til presseoppslagene! 

Nordlys: https://www.nordlys.no/maja-18-forsvarer-den-omstridte-konkurransen-kan-ikke-forvente-at-det-skal-vare-gratis/s/5-34-1898176

Fremover: https://www.fremover.no/maja-18-videre-i-miss-norway-glad-jeg-vokste-opp-i-narvik/s/5-17-1180664

 

Min misse reise

I dagens innlegg ønsket jeg å dele HELE misse reisen min, for å gi dere ett bedre innblikk i hvem jeg er. Jeg har hatt en lang reise så langt, so buckle up! Det hele startet med en modell interesse, og ett ønske om å gjøre noe større for meg selv. I 2020 (som 17 åring) meldte jeg meg på modell konkurransen Brun og Blid Modell, og ble månedens Juni vinner. Dette ga meg muligheten til å konkurrere i den digitale semi-finalen, hvor topp 10 ville delta i finalen holdt i Stavanger. Jeg ble nr 11, og kom ikke videre. Dette ble starten på min Misse og Modell interesse, og førte meg til å melde meg på Miss Norway 2021 i August samme år.

Miss Norway 2021 ble ett lærings år for meg, og lærte meg masse om hva det vil si å være misse. Jeg lærte meg blogging, grunnleggende markedsføring, Intervju teknikk, modellering, catwalk og alt mulig annet Misse relevant. Det var en utrolig spennende opplevelse, som stadig gjorde meg sulten på mere. Jeg viste at jeg ikke var i nærheten god nok til å vinne det året, men ønsket fremdeles å lære så mye som mulig gjennom hele opplevelsen, som jeg kunne ta med meg videre. Det året deltok jeg på finalen, og endte opp uplassert. Som du kan lese om her.

Foto: Joe Urrutia

Ett halvt år etter jeg deltok i Miss Norway 2021 finalen startet jeg Intervju fasen for å muligens bli valgt til å representere Norge i den Internationale Missekonkurransen Miss Earth - og bli Miss Earth Norway 2022. 22.Mars fikk jeg den gode nyheten om at jeg var den heldige utvalgte! De neste månedene jobbet jeg hardt med å lære meg ALT om å konkurrere Internasjonalt, og forberede annonseringen om deltagelsen min 28.juni. Deretter filmet jeg diverse videoer, fylte ut skjemaer og dokumenter, og deltok på digitale events holdt av Miss Earth. Semi-finalen for Miss Earth ble holdt digitalt 2 uker før vi alle reiste til Filippinene, og innebærte diverse spørsmåls runder relatert til hjertesaken vår, miljø og personlig deltagelse. 

12.November fløy jeg til Filippinene for å delta på diverse aktiviteter med de andre Miss Earth deltagerene i 3 uker. Vi holdt masse catwalk konkurranser, deltok på events, møtte ordførere, promoterte eco turisme, plantet trær, jobbet med sponsorer og masse masse mer! Det var en utrolig opplevelse, som endte med finalen som ble avholdt 29.November. Jeg endte opp med å plassere i topp 20 ut av 86 deltagende land, og ble semi-finalist i Miss Earth 2022. Dette var virkelig ett stort vinn for meg, ettersom det var hele 18 år siden Norge sist fikk en plassering i Miss Earth! OG 12 år siden Norge hadde plassert i noen av de Internasjonale Missekonkurransene. 

Etter Miss Earth følte jeg meg mere inspirert og motivert enn noen sinne, og fortsatte med å utvikle meg som misse, uten å enda delta i en konkurranse. Dette varte derimot ikke lenge, for allerede i februar 2023 meldte jeg meg på Miss Norway 2023. I 4 måneder gikk jeg fullt ut, og deltok i alle Miss Norways aktiviteter. Dette var utrolig givende, men jeg kunne ikke slippe tanken om at det var noe mere jeg trengte å gjøre før jeg strakk meg etter Miss Norway tittelen. Som finalist endte jeg opp med å trekke meg fra konkurransen, for å utvikle meg i andre områder før jeg igjen kunne melde meg på igjen.

Heldigvis ble jeg spurt om å delta på Miss Norway 2023 finalen alikavell, men som en Misse veteran. Jeg ble utrolig glad for å få denne muligheten, og for å bli inkludert selv om jeg ikke konkurrere selv. Det var utrolig gøy å være tilbake på scenen, og igjen møte så mange fantastiske jenter som syntes det var like gøy med Misse verdenen som jeg gjør. 

Foto: Jakob braaten

I 2023 fikk jeg en ny opplevelse innenfor misseverdenen, nemlig å være min egen nasjonale direktør for deltagelsen min i The Miss Globe! Dette vil si at jeg selv eide lisensen for å sende Norges representant i konkurransen, og sto 100% for min egen deltagelse - uten en organisasjon til å gi noe hjelp. Dette krevde nye teknikker og mye planlegging, men var noe jeg virkelig syntes var morro! 3.November dro jeg til Albania for å delta på The Miss Globe sine aktiviteter, hvor vi reiste rundt omkring i Albania og fikk oppleve deres kultur og turisme. Under finalen 17.nov endte jeg opp med å plassere i topp 15, noe som gjorde meg til den første nordmannen til å få en plassering i 2 internasjonale missekonkurranser! Jeg var overlykkelig og ikke minst stolt av meg selv for å ha klart dette, spesielt å ha fått til noe slikt helt på egen hånd.

Mitt neste steg kommer nok ikke som en overraskelse, men neste steg er å kjempe for å vinne Miss Norway 2024. Jeg husker da jeg deltok i 2021 sesongen og visste jeg ikke kom til å vinne, tenkte jeg at jeg kom til å melde meg på om noen år til. Året seg så for meg å vinne var i 2024, ettersom jeg tenkte jeg ville ha fått nok erfaringer innen det året. Jeg kunne ikke hatt mere rett. For her er jeg, i 2024 sesongen, klar for både Miss Norway og Miss Universe. De neste månedene blir harde, men gøye. Jeg gleder meg til å gå gjennom denne prosessen nok en gang, og dele min reise med dere❤

Jeg kommer nok til å blogge masse mere om mine tidligere opplevelser, og hvordan det har vært å konkurrere internasjonalt fremover. Så om dere er interessert i å få med dere når jeg poster disse, kan dere gå inn på profilen min her på blogg siden og slå på varsler på fremtidige poster:)

 

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

Third times a charm!

Heiiiii, da var jeg her igjen! 

Jeg er så utrolig glad for å endelig kunne meddele at jeg er nok en gang deltager i Miss Norway! For de som kanskje ikke har fulgt med på meg eller på Miss Norway tidligere, så er dette nå tredje gangen jeg deltar. Jeg kommer nok til å dele masse om mine tidligere erfaringer i senere blogg innlegg, men for nå - La meg starte med å introdusere meg selv!

Mitt navn er Lilly Sødal, jeg er 21 år gammel og kommer fra Kristiansand. Jeg har bodd i Oslo i 2 år nå, men er for tiden bosatt hjemme i Kristiansand igjen. Jeg interesserer meg for fashion, bærekraftighet, catwalk og (kanskje ikke overraskende) misse deltagelse. Dette har gitt meg mange unike muligheter de siste årene, noe jeg har vært uendelig takknemlig for.

Jeg deltok i Miss Norway for første gang i 2021, og endte opp som en uplassert finalist under finalen. Dette åpent dører for meg, og ga meg muligheten til å representere Norge i den Internasjonale missekonkurransen Miss Earth i 2022. Jeg endte opp som semi finalist under Miss Earth finalen, noe det var hele 18 år siden Norge hadde gjort sist! En slik personlig seier inspirerte meg til å fortsette Misse eventyret, og fikk meg til å melde meg på Miss Norway 2023. 

Jeg endte opp som finalist i Miss Norway 2023 også, men droppet ut etter 4 måneder som deltager. Dette var det flere grunner til. Jeg ønsket å få flere erfaringer og konkurrere enda en gang internasjonalt, før jeg ville satse på Miss Norway tittelen og på Miss Universe. 

Foto: Errol Webber - Under The Miss Globe 2023 finalen

I 2023 dro jeg heller ut på ett annet eventyr, og representerte Norge i den Internasjonale konkurransen The Miss Globe. Dette ble en veldig unik erfaring for meg, ettersom jeg denne gangen eide Norges lisens i konkurransen og styrte hele deltagelsen min 100% selv. I november i år reiste jeg til Albania for å delta i The Miss Globe, og under finalen endte jeg opp med å plassere i top 15! Dette gjorde meg til den første nordmannen til å plassere i 2 internasjonale missekonkurranser!

NÅ føler jeg meg endelig klar for å kjempe for Miss Norway tittelen, og er sikker på at jeg er klar for å ta på Miss Universe. Dette har vært en lang vei for å oppnå mitt endelige mål, men en vei jeg tror har vært nødvendig for å kunne oppnå det jeg ønsker i Miss Universe - nemlig å få Norges første plassering i konkurransen på 19 år. 

Third times a charm, right?

Så nå gir jeg meg ut på Miss Norway konkurransen, igjen. Jeg ser veldig frem til disse neste månedene, og til å konkurrere nasjonalt igjen! Dette har jeg planlagt lenge, og jeg føler meg klar å gjøre. Jeg har store visjoner for denne reisen, og gleder meg til å vise dere min visjon og drøm om å bli Miss Norway 2024

Mine tidligere blogg sider/deltagelse år:

2021 - https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/blogger/lillysoedal.html 

2023 - https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/blogger/lillysoe.html 

 

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

Hvordan jeg ble svindlet av et falsk Modellbyrå

 

For ikke så lenge siden falt jeg offer for en nokså velutført svindel strategi. Derfor bruker jeg stemmen min til å advare dere der ute til å unngå tabben selv, og å spre ordet videre..

I sommer hadde jeg brukt litt av tiden min på å bla gjennom enkle Google-søk av "modellbyråer" i både England og Norge. Hvilket viste seg for å være min første tabbe; det finnes lister for ordentlige modellbyrå, mange modeller på TikTok og f.eks i forum på nett som deler navnene på de sertifiserte bedriftene, hør på dem. Gjør research. 

Vi flytter oss videre til da jeg fikk mitt første positive svar, det var et "modellbyrå" i England, og de ba meg komme på intervju. Jeg kunne nesten ikke tro mine øyne. Hadde jeg endelig klart det? Var dette virkelig mitt gjennombrudd? Ekstatisk avtalte vi oppmøte i selveste England, det tok ikke lang tid før jeg hadde funnet klart flybillett og hotellreise. 

Da jeg ankom ble jeg møtt i døren av assistenten, gjennom besøket mitt var det mange pene folk som kom inn og ut av bygget. Innsiden var mer romslig enn det så ut på utsiden. Stedet virket veldig profesjonelt, det var hengt opp innrammede bilder av profesjonelle modeller overalt. Man kunne til og med se et godt synlig catwalk rom med vegger lagd av glass.

Selveste intervjuet

Jeg ble satt i et venterom hvor jeg ble bedt om å utfylle et skjema, de vanligste spørsmålene man kan tenke seg stod på arket (høyde, kjønn, øyenfarge, hårfarge, mål, kontaktopplysninger..) 

Jeg brukte ikke lang tid på skjemaet før det var utfylt. Det tok en stund før de var klare for meg, men det gav meg bare sjansen til å undersøke plassen litt. På venterommet var det et stort ark festet på veggen "Det er ikke lov å prate med andre modeller som venter på intervjuet". Jeg tenkte ikke så mye på det, for alt jeg vet så kunne andre modellbyrå også hatt den regelen, dessuten var det min første gang å være med på et intervju.

Jeg ble tatt med inn på et lite studio rom med masse profesjonelt belysning og utstyr, alt du kunne trenge til å skape en portfolio. Det var en fotograf som ba meg posere mens hun tok bilde på bilde. Jeg fikk såvidt tid å endre posering for hvert bildet hun hastet med å ta. 

Etter det ble jeg sendt i venterommet igjen før de var klare for meg for selveste intervjuet. Videre i et stort separat rom var det bare meg og en mann som stilte meg en del spørsmål, litt om meg og blant annet lurte han på hvor jeg hadde satte meg selv på en skala fra en til ti på hvor godt kjent jeg er i mote industrien. Så testet han meg på det ved å spørre meg om designere og om jeg kunne nevne fem merker som starter på C. 

Etter intervjuet skulle jeg testes av intervjuer og en annen ekspert på den store catwalken, der alle som satt på venterommet hadde utsikt til. Nervøs var jeg, men tilskuere burde jeg bare bli vandt til tenkte jeg. Jeg hadde jo også sett på en del YouTube veiledninger på å gå som en modell, så dette skulle gå så bra. Jeg husker godt at jeg ble fortalt i form av kompliment at jeg hadde "kroppen til en 14-åring".  

Nokså en gang ble jeg sendt inn på venterommet mens de skulle diskutere hvorvidt de ønsket å signere meg eller ikke. Jeg ble invitert inn på et annet stort rom med en datamaskin på bordet. Både eksperten og intervjuer kom inn på rommet, hvor jeg ble gratulert av å være verdig. De viste meg den profesjonelle nettsiden deres og ønsket å diskutere valgene mine. Der fikk jeg mange forskjellige laminerte ark med informasjon over modell pakkene deres. De stod i rekkefølge for pris. Den ene dyrere enn den andre, jeg husker ikke hva det startet på men husket at de mente jeg burde velge den største og dyreste pakken såklart. "For modeller som ønsker å lykkes" stod det på den. Prisen var på 20,000 kr. De kalte det sikkerhets depositum.

Jeg fikk veldig liten tid på meg å bestemme, de gav meg beskjeden at jeg måtte ta valget før jeg fikk forlate rommet siden de ikke hadde plass til å lagre bildene mine, og at de har andre som kommer. Stresset som jeg var avtalte jeg å betale halvparten nå og resten senere. Den falske kontrakten var signert. 

Tiden etterpå

Jeg hadde ikke hørt noe fra de på 2 uker, bekymringene grodde og jeg tok kontakt med modellene som var tagget i postene deres på sosiale medier. Alle fortalte meg det samme, at de var meget skuffet og var uten jobb.. Stresset gikk jeg inn på TikTok hvor jeg kom i kontakt med en annen modell som eide sitt eget firma. Jeg ble invitert i en meldings gruppe hvor hun hjelper folk som meg som ønsket å bli modell. Hun informerte at modellbyråer skal ikke ta penger fra deg for å signere kontrakt, og at det ikke finnes noe som sikkerhets depositum.

Jeg tok kontakt med både banken og det falske modellbyrået. Banken kunne ikke gi meg tilbake pengene grunnet de mente jeg betalte det frivillig. Svindel byrået kom med trusler om at de ikke brydde seg om meg, men at jeg hadde signert en kontrakt og var pålagt å betale restsummen. 

Heldigvis hadde jeg også blitt informert av gruppen at jeg ikke var pålagt å betale de resten, og at truslene bare var tomme ord. Jeg mistet halvparten av pengene, men jeg har lært. 

Så jeg håper denne posten når ut til omså bare en person som jeg kan redde fra å bli svindlet på samme måte som meg. Og om du ønsker å være en del av WhatsApp gruppen så gjerne send meg en melding over sosiale medier!

 

Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på