Dette må du ha på din bucketlist!

preike-1
Hei fine dere! håper det går bra med dere. Akkurat nå sitter jeg å ser på Norske talenter med mamma. I det siste har det gått i ett på jobben og med forberedelser til Miss Universe. Jeg elsker å ha en hektisk hverdag, men også ha tid for meg selv i blant til å slappe av og koble ut. Da pleier jeg å slappe av med en serie, trene eller gjøre yoga. Jeg slapper vel ikke akkurat ut når jeg trener, men hører på musikk og får koblet ut og tid med meg selv. Det er en verdi jeg setter veldig høyt og ta seg en liten pause i blant. Det er både godt og sunt for kropp og sjel.
 
Nå har jeg vært å filmet en god del og tatt bilder med min fantastiske fotograf - Frode Vestgarden som alltid stiller opp, selv på korte varsler. Og er utrolig flink til å forstå ideene mine, slik at videoene som filmes blir akkurat som i hodet mitt. Utrolig takknemlig for å ha han med på teamet! Filmen skal sendes inn til Miss Universe.
I går var litt av en dag! Jeg har lenge hatt lyst til å gå opp på preikestolen, men aldri tatt meg tid til å faktisk gjøre det. Jeg vil få med det fine stedet for å representere Norge med vår unike natur. Derfor valgte jeg å Frode ta turen til Stavanger og opp på preikestolen. Det var en fantastisk tur og virkelig tungt haha, men etter to timer var vi på toppen og klar for å ta på bunad. Hvis du har bunad selv, vet du kanskje hvor vanskelig det er å ta den på? Her måtte jeg ta den på uten speil på et trangt sted bak en stein haha med 10 grader, kaldt!
 
Jeg var veldig stolt da jeg kunne stå der i min bunad som Poppo (Bestemor) sydde til min komfirmasjon. Den er bare helt nydelig og hun har virkelig lagt sjelen sin i denne bunaden. Kunne ønske jeg kunne fortelle henne at bunaden hennes skal vises foran hele verden gjennom Miss Universe. Hun hadde syntes det hadde vært så gøy og stolt!
 
Om ikke du har vært på prekestolen må du ha dette på din bucketlist. Jeg følte jeg var litt tilbake på backpaking da jeg gikk opp der med sekken. Det var bare helt nydelig å gå opp dit og veien til prekestolen er virkelig noe for seg selv.
Planer i helgen
I kveld skal jeg få unnagjort litt hjemmelekser til Miss Universe, mens jeg ser på Norske talenter. Ellers skal jeg opp på høyt og lavt, klatret litt og kjøre zip lines! Forrige gang jeg var der syntes jeg det var så skummelt og turte ikke gå opp i den høyeste løypen de hadde. Jeg har jo siden da vært i noen klatre parker i Thailand og kjørt zip line i jungelen på Costa Rika. Angrer på at jeg ikke fikk filmet det, for det hadde vært så kult. Nå skal jeg opp dit og filme litt så jeg kan få vist en annen side av meg selv på Miss Universe.
Ha en fantastisk helg dere!

Miss Norway 2020

heisann, jeg har nettopp fått beskjed om at jeg er med videre i miss Norway 2020 konkurransen. Dette er så utrolig spennende, og jeg håpe på en super opplevelse. Siden jeg nettopp fikk mailen tenkte jeg å fortelle dere litt om meg selv, og hvilke forventninger jeg har til denne reisen opp mot konkurranse. 

Mitt navn er Noora Lindeflaten. Jeg er 19 år og kommer fra Stord, som er en øy mellom Bergen og Stavanger. I år flyttet jeg til Bergen sammen med kjæresten min for å studere datateknologi på UiB. Det jeg synst er supert med studiet mitt er at selv om mesteparten på studiet er menn, er det fortsatt en hel del smarte kjekke jenter der, og jeg håper i fremtiden at flere jenter vil velge informatikk fag og slikt. 

Jeg har alltid vert full av energi og gjennom hele oppveksten har jeg vert med på forskjellige aktiviteter som dans, korps, fotball, håndball, turn og cheerleading. De siste årene har jeg fokusert mest på egen trening, og jeg elsker å gå på treningssenter og lage mine egne treningsplaner og følge dem. 

Jeg har store forventninger fremover. Jeg tror dette kommer til å bli en av de beste opplevelsene jeg har hatt. Jeg er veldig opptatt av det å by på seg selv, og gjøre ting som ikke er helt innenfor komfortsonen. Det å gjøre ting som dette er med på å forme meg som person, og jeg er opptatt av å lære og feile så mye som mulig. 

Selv om jeg studerer noe som er sett på som det mest guttete faget her i landet så er jeg fortsatt superglad i å sminke meg i tillegg til at jeg er opptatt av mote. Jeg tror jeg kan være med på å vise at selv om man er jente så kan man gjøre akkurat hva man vil. 

Jeg gleder meg veldig til å dokumentere og dele reisen min til Miss Norway 2020! Jeg håper det blir spennende å følge med på!

-Noora 

Hvordan ha en stilfull, men miljøvennlig garderobe. Er det mulig?

Jeg vil fortelle dere om et prosjekt jeg har hatt det siste året. 

Jeg har bygget min egen kapsel garderobe. Det er dessverre en ting som ikke har fått nok oppmerksomhet i Norge syntes jeg.

Project 333 er det som har inspirert meg til å bygge min egen kapsel garderobe. Det består av at jeg har minst mulig plagg, som skal kunne gå til mest mulig av hverandre. 

Det er mer enn å kun ha lite klær, det er snakk om kvalitet, hva slags farger jeg skal gå etter, og hva som kler meg og min livsstil. 

Jeg har lært så mye av dette lille prosjektet mitt! Jeg har aldri vært så fornøyd med klærne mine og hvordan jeg ser ut, enn nå. 

Før kjøpte jeg klær basert på om jeg likte plagget. Det var ikke snakk om plagget passet de andre klærne mine, bare om prisen var verdt det. Jeg likte å gå gjennom butikker å finne pene ting til pene priser, problemet der er at man ender opp med masse klær man ikke bruker og at du da sannsynligvis støtter opp fastfashion. Jeg elsker fremdeles å gå gjennom butikker å titte på klær, men nå har jeg noen forholdsregler.

Nr.1 Trenger jeg det? Det viktigste spørsmålet er om du faktisk trenger det. Jeg har to forholdsregler der. Jeg har som regel en tanke om jeg trenger noe når jeg går inn i butikken(En liste eller noe) og når jeg finner noe jeg virkelig liker, så går jeg hjem og tenker på om jeg virkelig trenger den til neste dag. Har jeg fremdeles lyst på det, drar jeg tilbake og kjøper den. På denne måten kjøper jeg ingenting impulsivt, noe jeg har slitt litt med haha. 

Nr.2 Hva slags materiale er det laget av? Plaggene jeg velger ut har minst mulig syntetiske stoffer i seg. F.eks. Viskose, Polyester og Akryl. Altså fake og plastikk relaterte tekstiler. Det puster ikke og holder seg heller ikke pent så lenge, så vinn-vinn.

Nr.3 Passer det fargepaletten jeg har valgt til min garderobe? Jeg er en kald vinter, det vil si at jeg helst vil bruke kalde farger med myke/grå undertoner. Jeg har bestemt meg for å unngår sterke og knæsje farger, og heller går etter mer basic farger. F.eks. Grå, beige, hvit og sort. Jeg har også valgt grønt, pudderrosa og blå. Disse fargene passer perfekt til hverandre!

Nr.4 Hvordan er kvaliteten på plagget? Er stingene rette og tette? Jo tettere og mindre stingene er, jo sterkere er plagget satt sammen og sømmene er mindre sannsynlige til å revne. Man kan også se på bretten på f.eks. bukser. De fleste fabrikker har begynt å spare utgifter under produksjonen ved å bruke mindre tekstil på de mindre synlige delene av plagget, f.eks bretten på bukser og gensere. Selve tekstilen av plagget er også et tegn på kvaliteten. Jeg er veldig stor fan av bomull og ull. Lin er også greit, men det rynker seg så fort, men det er ett fantastisk alternativ under de varme sommerdagene! 

Nr.5 Hvordan er passformen, er det komfortabelt å gå med? Fremhever plagget fasongen din? Er det behagelig å gå med? Passer den rett og slett kroppen din? Er svaret ditt nei på noen av disse, dropp det. Som meg kan du ha tenkt, jeg kan jo alltids sy den inn, eller kanskje jeg går opp eller ned i vekt, kanskje jeg fremdeles vokser? Nei, passer den ikke nå, er det ikke verdt å kjøpe. Den ender bare med å ligge bakerst i skapet, ubrukt. 

 

Nå skal jeg fortelle dere om en ting jeg lærte nå i  vinter, noe jeg burde ha visst for lenge siden! Ull er faktisk varmt.

Plaggene jeg gikk rundt med i vinter, som skulle holde meg varm, var som regel 50% eller mer akryl. Jeg trodde jeg gikk rundt med god gammeldag ull, men nei, akryl.

Akryl ble min store fiende, jeg lette gjennom alle favorittplaggene mine, akryl over alt. Det ble et mareritt. Jeg fikset det ved å donere over halvparten av vinterplaggene mine.

Jeg bestemte meg på å punge ut og kjøpte en Acne cardigan og genser. Jeg kjøpte den brukt på tise, og det har blitt ett av mine favoritt plagg. Den er ikke i 100% ull, men den holder meg varm, og gjett hva. NULL AKRYL! 

 

Håper denne ranten min ikke ble for lang, gjerne gi tilbakemelding på om det er noe jeg kan gjøre bedre :) 

Send også spørsmål hvis du lurer på noe, jeg svarer med glede

xxxx

 

Veien mot Miss Norway 2020

Mitt navn er Victoria Emilie Løken, jeg er 19 år og kommer fra Drammen. I går fikk jeg en e-post om at jeg hadde blitt en utøver i Miss Norway 2020. Wow, ser virkelig frem til dette. Det virker som en minnerik opplevelse å bare få være med. Nå tenkte jeg at dere kan bli litt bedre kjent med meg og hva som er målet mitt.

 

Jeg har en del erfaring innen sosiale medier, der jeg driver med blogg og Instagram. Mote og skjønnhet er noe jeg alltid har brent for, og drømmen min er å inspirere andre med mine bilder og tanker. På bloggen min skriver jeg mye om det å elske seg selv, psykiske lidelser, mobbing og annet. Her legger jeg også ut outfit bilder og mye annet. 

 

Det å få være med i Miss Norway tror jeg blir bra for meg som trenger å komme meg mer ut av komfortsonen. Det virker både spennende og utfordrende. Målet mitt med å være med er å føle meg enda bedre i mitt eget skinn, å videreutvikle meg selv som person i stressende og utfordrende situasjoner, samt å møte nye fjes og generelt bare ha det gøy. 

 

Fritiden min går mye i å ta bilder, blogge, og skole. Jeg studerer sykepleie i Drammen og trives godt med det. Drømmen min er å utvikle plattformen min på Instagram til noe større, slik at jeg får større muligheter innenfor denne bransjen. Ellers har jeg en hobby der jeg bruker å uttrykke mine følelser, og tanker blant annet å skrive og male. 

 

Egenskaper som jeg tror folk setter pris på er at jeg er svært omtenksom ovenfor andre mennesker og dyr. Jeg er en god lytter, og er her alltid for gode venner og familie. Familie og venner verdsetter jeg veldig høyt, og jeg dropper heller en dag på byen for å ha en koselig familiekveld med film og kos. Selv er jeg veldig bundet til naturen, og jeg bryr meg mye om miljøet. Dyr er jeg veldig glad i, så jeg vil si jeg er et skikkelig dyre-menneske.  

 

Gjerne følg min Instagram: @victoria_emilie

 

Håper dere vil fortsette å følge med på meg på denne reisen<3

 

 

 

 

 

Bli litt bedre kjent med meg!

God kveld! 

I dag tenkte jeg at dere skulle få bli litt bedre kjent med meg. Jeg har valgt ut litt fakta om meg selv. Slik blir det lettere for dere å se hvem jeg er. Men først må jeg kanskje introdusere meg selv på riktig måte.

Jeg heter Isabel, og er 22 år. Født i Finnmark, men anser meg selv som bodøværing. De siste årene har jeg bodd i den fantastiske byen Paris, i Frankrike og brukt mye tid på reising. For ca ett år siden flyttet jeg tilbake til Norge. Og i vår flyttet kjæresten min og jeg til Fredrikstad, hvor vi stortrives! Gikk faktisk de første årene av skolegangen i Fredrikstad. Så er vel egentlig comeback i den forstand. Og kan ikke klage. For en fantastisk by med fantastiske mennesker! Under finner dere litt fakta om meg.

 

Bosted: Fredrikstad.

Hjemby: Bodø. 

Hobby: Mote, kunst og design. Ellers så både tegner og maler jeg.

På fritiden driver jeg med: Trening, lesing og tilbringer tid med venner/kjæreste.

Tre ting jeg ikke kan leve uten: Familie, dyr og reise.

Favorittfarger: Sort og Rosa.

Stjernetegn: Tyren.

Saker jeg brenner for: Miljø, Eldreomsorg og dyrevelferd. 

Ting jeg vil gjøre mere av: Reise og veldedighet. Jeg ser virkelig frem til å få gjort mer veldedig arbeid de kommende månedene.

Tre av mine favorittfilmer: De Urørlige, Yves Saint Laurent(2014), og Breakfast at Tiffany’s.

Favoritt reisemål: Paris! Uten tvil.

Tre ord som beskriver meg: Energisk, ambisiøs og omtenksom.

 

Så nå ble dere forhåpentligvis litt bedre kjent med meg. Jeg ser frem til å dele mere her på bloggen. Skal prøve å oppdatere den så ofte som mulig.  

 

 

Min vei mot Miss Norway 2020!

Min vei mot Miss Norway 2020!

Hei hei!

I går fikk jeg mailen om at jeg kom med i første uttaket til Miss Norway! Så utrolig gøy!! Jeg er så takknemlig for muligheten!

Jeg valgte å melde meg på for å utfordre meg selv, og prøve noe nytt utenfor komfortsonen. Så jeg er glad jeg turte å ta dette steget. De siste dagene har vært fylt med glede og spenning for hva dette året har å by på. Jeg tror dette blir en veldig givende opplevelse. Ser frem til å lære mye interessant de kommende månedene.

Jeg brukte dagen i går på å reflektere litt over mine forventninger til denne konkurransen. Jeg tror dette blir tøft, og er forberedt på at det krever mye innsats å gå helt til topps. Men jeg ser frem til å lære mye om meg selv underveis og hvor langt jeg klarer å komme. Så jeg går inn i dette fullt motivert og klar for å jobbe hardt. Jeg tror også det er viktig å være takknemlig for muligheten, uansett utfall. Så denne perioden fremover blir interessant. Og jeg tenker positivt om fremtiden.

Så fra nå av blir jeg å blogge her om min hverdag mot konkurransen, om opplevelser som følger med, og relevante overskrifter som jeg brenner for. Jeg gleder meg til å dele min opplevelse med dere. Og dere vil få muligheten til å bli bedre kjent med meg, og hva jeg står for. 

 

Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på