fbpx

Ønsker du synlighet i sosiale medier?

Miss Norway / Universe Norway 2018 - Susanne Næss Guttorm Foto: Line Loholt Miss Norway / Universe Norway 2018 - Susanne Næss Guttorm

Gjennom Miss Norway-konkurransen skaper vi dyktige rollemodeller og bloggere. Som oppdragsgiver vil du og din bedrift eller butikk/nettbutikk få betydelig synlighet i blogg og sosiale medier. Du velger selv ut en eller flere kandidater som blir din ambassadør gjennom konkurranseperioden, og produserer og publiserer sponsede blogginnlegg på nettstedet til Miss Norway. Majoriteten av våre følgere består av en ung og kjøpesterk målgruppe. Grip sjansen i dag!

For å få et inntrykk av hvem du kunne tenke deg å samarbeide med, ta gjerne en kikk på bloggen - og Instagram officialmissnorway

Standard innhold i perioden fra og med avtaleinngåelse:

  • 3 stk sponsede blogginnlegg her på nettsiden, som automatisk deles på vår Facebookside fb.com/officialmissnorway. Innhold og tidspunkt avtales nærmere.
  • 3 stk sponsede innlegg på Instagramkontoen til respektive kandidat. Bilde, tekst og tidspunkter avtales nærmere.
  • Mulighet til å bruke navn og bilder av kandidat i markedsføringen på deres egne nettsider og sosiale medier. I tillegg kan kandidatene etter nærmere avtale stille opp som modell på produktvisninger o.l.

Tilbud: Vennligst ta kontakt med en eller flere av våre kandidater for innhold og skriftlig avtale om samarbeide.

Medietall

  • I snitt 10.000-30.000 lesere pr. mnd. av blogginnlegg på nettstedet missnorway.org. I perioden rundt uttak til finale og selve finalen ca 40.000 lesere.
  • Kandidatene i Miss Norway når ut til over 60.000 personer i måneden via sosiale medier. Over 65 prosent er kvinner, der hovedvekten er mellom 18 og 34 år.
  • Det er i sesongen 150-200 media/presseoppslag
  • Teller vi rekkevidden på avisartikler, blogginnlegg, facebook og historier i sosiale medier, har vi mer enn 3 millioner visninger av innhold knyttet til konkurransen.
  • Vinneren av Miss Norway deltar i TV-sendt verdensfinale som når ut til flere hundre millioner seere i 180 land.

Representative rollemodeller

I Miss Norway jobber kandidatene i mange måneder med reklameoppdrag for butikker/nettbutikker/bedrifter og veldedige organisasjoner. Samtlige må gjennom obligatoriske kurs i blant annet blogging, markedsføring i sosiale medier, pressehåndtering og etikk. Sammen med sine egne team arrangerer de utallige photoshoots, lager presentasjonsvideo, opprettholder god kontakt med sin lokale presse og blogger om sitt kandidatur og sine sponsorer.

Miss Norway handler om indre- og ytre skjønnhet, personlig utvikling, synlighet og prestasjoner på mange ulike områder. Hensikten med kvalifiseringssystemet som pågår over 9-10 måneder, er å finne ut om kandidatene takler det å være i søkelyset, samt å kunne levere på avtaler. Under finaler vurderer en jury kandidatenes egnethet til å representere Norge i verdens største skjønnhetskonkurranser. Juryen ser på utstråling, scenemestring og catwalk, gjennom ulike presentasjoner og klesvisninger.

Dersom du har spørsmål eller ønsker å sponse Miss Norway sentralt, vennligst kontakt Armand Bye i Motivaction på tlf 95207920 eller send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på