fbpx

Bli bedre kjent med meg

Hei!

Jeg tenkte at det hadde vært fint å introdusere meg selv litt mer utdypende enn i forrige innlegg!

Jeg går siste halvår på studiespesialiserende linje på videregående skole. Etter videregående vil jeg enten studere juss, psykologi eller kanskje business. På fritiden liker jeg å trene, være med venner og familie, og så liker jeg veldig godt å reise rundt i verden. Gjennom oppveksten min har jeg vært veldig heldig fordi jeg har fått muligheten til å dra utrolig mange fine og spennende steder og jeg har fått oppleve mange forskjellige kulturer. På grunn av coronasituasjonen så har jeg dessverre ikke fått reise i 2020, men jeg håper på at det blir trygt å reise igjen snart. 

Jeg er halvt engelsk fordi jeg har en far som kommer fra England. Derfor har jeg vokst opp med å snakke engelsk hjemme med han, og med familien på pappa sin side. Jeg lærte engelsk samtidig som jeg begynte å lære meg å snakke, så jeg har alltid hatt en ekstra fordel i engelsktimene på skolen! Jeg har en mor som er fra Os, litt utenfor Bergen og jeg har hele mamma sin side av familien der. Det er en utrolig søt bygd i Norge som jeg elsker å besøke og jeg håper å få kunne reist ned dit for å besøke besteforeldre og tante++ <3

Håper det var en litt mer utfyllende introduksjon om meg:)

     

Snakkes!

- Helena

Hvorfor meldte jeg meg på Miss Norway?
Husk å lev!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på