fbpx

Angie - min presentasjon

1

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Jeg er Angelika, men kall meg gjerne Angie. 28 år gammel og fra Magnor som er ei lita bygd ved svenskegrensa, men bor nå på en gård på Gjøvik og i Oslo. Jeg er en alltid full av energi og elsker å ha mye på planen, og synes det er gøy å jobbe målretta. Som tjeneste- og interaksjonsdesinger konsulent for Bouvet får jeg gjort en forskjell i samfunnet da jeg nå jobber for Forsvaret.  

Jeg får energi av å være med folk og har alltid følt sterkt på andres følelser, slik at å jobbe med empatisk og brukersentret design passer meg godt. Jeg trives ute og bruker så mye tid jeg kan ute i naturen, ellers finner du meg på gulvet med kattene mine. Å være frivilig er en måte for meg å kunne få gi tilbake, spesielt til eldre. Å forbedre og videreutvikle seg, både mentalt og fysisk, er viktig for meg.

Jeg leser mye og prøver å holde meg oppdatert på hva som skjer i verden. Yoga lar meg være i kontakt med kropp og sinn, som har hjulpet meg som modell. Jeg trives foran kamera og på scenen, og føler det er der jeg virkleig kan skinne - spesielt da det også gir meg en mulighet til å kunne snakke høyt om det jeg brenner for. Miljø og en bærekraftig livsstil, inspirere unge jenter til å velge en teknisk utdannelse og gi dystleksi et ansikt. 

Så langt i konkurransen har vært mye i pressen, fått sponsor og deltatt på kursing. Gjort mye veldedighet, men dette er noe jeg alltid har engasjert meg i - konkurransen har gitt meg enda en grunn til å engasjere meg enda mer. Å være på kurs med Klara over to dager har hjulpet min catwalk, og jeg føler jeg har fått verktøyene til å finjustere formen. Online kursene med Sunninva, Helene og Knut har vært veldig nyttig, og gøy å kunne snakke og intragere med de andre deltagerne.


Hjertesaker

Bærekraft og miljø
Noe av det som virkelig står i høysete i mitt liv er bærekraft. Å leve et så bærekraftig liv som jeg klarer, er viktig for meg. Bærekraft handler om at vi får det vi trenger, uten å skade andre mennesker eller naturen. Jeg skal gjennom min livstil hjelpe andre til å finne enkle grep de kan gjøre i sin hverdag for å være mer bærekraftig - det er de små vanene som gjør de store forskjellene. 

Teknologi og kvinner
Som en kvinne i et stort IT selskap ser jeg et behov for å inpirere flere kvinner til å ta en teknologisk utdannelse og komme inn i lederstillinger i tekonlogien. Det er teknologi som er fremtiden og det viktig at vi kvinner med på å forme den.

Dysleksi
Lese-og skrivevansker utarter seg forskjellig hos alle, men uansett påvirker det deg i nesten alle aspekter av livet. Fra å lese meny på resturant eller veiskilt, forstå brev fra Nav eller lese nyheter. Selv har jeg stebet hardt etter å utmerke meg akademisk, og håper å kunne dele min historie for å inpirere andre til å ikke la dysleksi hindre dem. 


Veldedighet

Tid er det mest dyrebare vi har og det fineste man kan gi. Derfor engasjerer jeg meg frivillig i flere organisasjoner, og vil bidra i andres liv.

Jeg har vært frivillig i mange organisasjoner gjennom livet, og startet først i hjelpekorps i RødeKors Eidskog. Jeg brenner for unge kvinner, så å være kode-veilededer på Girl.Tech.Fest eller LærKidsa koding er noe jeg har likt godt.

Nå samarbeider jeg med både NOAH, Stiftelsen organdonasjon og Redd Barna Gjøvik. Er frivillig for Latinamerikans forening der jeg sykkler eldre på Skøyen noen tirsdager, hvor man vi drikker kaffe og nyter gode samtaler. Generasjonsmøter har alltid stått mitt hjerte nær, derfor jobber jeg også med den digitale platformen, VilMer.

Videre skal jeg dele min historie som dystletiker på Dystleksi Norge sin podkast, da de synes min historie er både spennende og rørende. Dette er utrolig spesielt for meg - da dysleksien er noe som har formet meg som person veldig og jeg veit ikke hvem jeg hadde vært uten. 


Presse

Det har blitt omtalt i media med 20 oppslag siden 6.mars da jeg fikk beskjed om at jeg var tatt ut til å delta i konkurransen. Under kan du finne noe av det som har kommet ut i pressen. Videre skal jeg være med i en dokumentarfilm i sommer som skal handle om mennesker som tørr å være ekte og si det de mener. 

Radio Toten
Semifinalist 
Om bærekraft og miljø

Oppland Arbeiderblad
Være en rollemodell
Finale nærmer seg og inpirere unge kvinner 

Glåmdalen - Lever bærekraftig og nøkternt 

Østleningen - Led med eksempel og være rollemodell

MittKongsvingerGjenbruk og tech til Miss Norway

Extraavisen
Jobber for Forsvaret
Tech-kvinne med i Miss Norway
Likestilling mellom kjønnene


Håper du har fått et innblikk i hvem jeg er og hvajeg står for, samt hva jeg har fått til så langt i Miss Norway konkurransen. Dette er et eventry og håper jeg kan få den lykkelige slutten. Uansett har jeg lært mye og tar med meg det vidre i livet. 

Til sist vil jeg takke min sponsor, Toten Treningssenter, som har trua på meg og lar meg hjelpe dem med markedsføring. Det er gøy å kunne bruke min stemme til å bidra til engasjemet og positivt omdømme for samarbeidspartnere. 

 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

 

Den virkelige meg - presentasjonsblogg
I kveld gjelder det

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på