fbpx

Catwalk, finale og ferie

foto-3-rm-

Hei og god kveld alle sammen!
I skrivende stund sitter jeg på sofaen hjemme hos mamma i Harstad. Jeg har vært hjemme å ladet batteriene etter et intensivt år med skole og jobb de siste ukene. Dette året har for meg, som i likhet med de fleste andre, vært et år med lite reising noe som innebærer at jeg har sett familien minimalt. Det var dermed ekstra godt å komme hjem igjen nå. 

Men over til det som er i alles tanker for tiden, i allefall for oss finalistene... Nå nærmer finalen i Miss Norway 2021 seg med stormskritt. Om bare én uke vil Miss Universe Norway 2020 Sunniva Frigstad krone årets vinner. Dette er en dag jeg ser frem til, men før den tid er det en hel del med forberedelser som må gjøres. Antrekkene til finaledagen må på plass, hælene må gåes inn og nervene må holdes i sjakk - iallfall forsøke på det. 

Mye av tiden de siste ukene har jeg forsøkt å holdt meg 12cm over bakken. Jeg har tidligere hatt lite erfaring med slike hæler så for meg var nødvendig med litt tilvenning. Gangen begynner å bli bra, men det gjenstår fremdeles litt øving før førstkommende lørdag. 

Tiden hjemme har bydd på mer enn bare hæler. Jeg har blant annet hatt noen fantastiske dager på havet sammen med familien og møtt igjen gamle venner. I tillegg har jeg også gjennomført en fotoshoot i byen sammen med fotograf Roger Myrland. Nedenfor kan dere se noen av bildene fra shooten. Flere bilder kommer i morgen!

Her er jeg på tur med min fantastiske mor. 

F
Foto: Roger Myrland 


Foto: Roger Myrland 


Foto: Roger Myrland

Du har fremdeles mulighet til å stemme på din favoritt i Miss Norway 2021. Jeg hadde satt utrolig stor pris på en stemme fra deg. 
Ha en fin kveld videre! 

 

Hvordan ta vare på huden?
Barnas aktivitetsdag - Minner for livet
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på