fbpx

Da starter det ( :

Da starter det ( :

 

 

Jeg har ventet veldig lenge på dette og nå kan vi endelig si at miss Universe Norway 2014 har startet.

Lørdag 18. 01. 14 hadde deltagerne til årets miss sitt første kurs. Blant annet meg, jeg lærte mye som jeg kommer til å få bruk av. Jeg fikk gode råd og tips.

De ga oss et lite innblikk på hvordan dette året kommer til å være for oss deltagere. Fikk også møtte noen av deltagerne for miss 2014.

Jeg var veldig redd for hvordan jentene skulle være men det viste seg at alle jentene der hadde samme ønsker som meg. De er kjempe vakre og alle sammen hadde en positiv utstråling som fikk meg til å trekke ned skuldrene inne.

Jeg må bare si Norge, vi har kjempe fine kvinner. Vi fikk også øvd litt på hvordan vi skulle gå på en catwalk, vi fikk hjelp av Klara og Sara som er en tidligere miss universe konkurrent. Det er helt urolig at vi fikk sjansen til å møte henne, jeg husker at jeg og vennene mine pleide å snakke om henne. Vi pleide å se videor av henne på youtube.

Jeg beundrer henne så mye så da jeg så henne holdt jeg på å spørre henne om hun kunne skrive autograf på pannen min. Jeg synes dagen gikk kjempe bra og ser at jeg må jobbe mer en det jeg trodde, hvis jeg skal bli lagt merke til. Men det er noe jeg er villig til å gjøre.

Jeg gleder meg veldig mye framover og er kjempe spent.

Let the competition begin
Noen nye bilder
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på