fbpx

Fairytale

Fairytale

Hei! På lørdag var jeg i Lillehammer for å ta noen litt annerledes bilder enn det jeg har tatt tidligere. Jeg syns det er fint å ha bilder med litt variasjon, så juryen ser at man kan tilpasse seg forskjellige settinger. 

Jeg var hos en utrolig trivelig dame som heter Kim Tjelde. Hun var utrolig flink og morsom å jobbe med. Tanken for shooten var å ta bilder med et eventyr-preg. Litt lekne og morsomme med kule effekter. Det var ihvertfall gøy å gjøre noe helt nytt, jeg måtte f.eks late som jeg satt midt på en blomstereng med fulger flyvende rundt meg osv. 

Vi tok bilder både inne og i studio, så jeg viser dere bildene etter hvert som jeg får de. Gleder meg til å vise dere!

b2ap3_thumbnail_DSC_8538.jpg
Foto: Kim Tjelde

Senere på lørdagen var jeg i bursdagen til Sara og i middag hjemme hos Thomas, det var kjempe hyggelig. Så tusen takk for en super lørdag alle sammen:-)

Ønsker dere alle en kjempe fin dag, nå skal jeg avgårde til frisøren.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Kjære dommere, her er mitt eventyr
Ærede Dommere
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på