fbpx

For en gøy fotoshoot!

IMG_170_20230602-133523_1

(Foto: Peder Carlsen)

Kjole: Judy Hansens Atelier Brudesalong

På onsdag var jeg så heldig og fikk tatt noen bilder sammen med dyktige Peder Carlsen. Peder er daglig leder i eget firma, som heter FotoWorld. Han jobber stort sett på turneer, konserter og festivaler. Så det var utrolig gøy når han sendte meg en melding, om at han hadde tid til å ta noen bilder. 

For denne shooten, lånte jeg en nydelig kjole av Judy Atelier. Jeg sendte bilde av kjolen til Peder, og han foreslo å ta bilder på Odderøya. Om du ikke vet hva Odderøya er, så er det en veldig vakker skog, fritidsområde og utsiktsplass, her i Kristiansand. 

Vi startet med å ta noen bilder i bunnen av Odderøya. Når vi hadde tatt en del bilder der, foreslo Peder å gå til toppen. Det ble derfor to fluer i en smekk, med både fotoshoot og en treningsøkt. Vi tok noen veldig fine bilder på toppen, før vi så gikk ned igjen.

Dette var en veldig gøy shoot, hvor jeg lærte masse. Peder var utrolig god til å dirigere meg, se hvor man kunne få bra bilder. Ikke minst var han veldig hyggelig, og enkel å snakke med. Dette mener jeg er viktige egenskaper hos en fotograf, fordi shooten blir mye gøyere og man er mer avslappet. Dette vil igjen vises på bildene. 

Det som også var litt gøy, var at Peder hadde filmet Judy sin bryllupsvideo. Deriblant hadde de filmet på toppen av Odderøya, der hvor vi var. 

Om du ønsker å bruke Peder som fotograf eller videograf, kan du kontakte han på informasjonen under:

Instagram: photoworld.media

Facebook: Peder Carlsen

 

- Klem Andrea <3

 

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram andrea_n_farias.  

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg blir ikke med videre...
Beauty tips 5: Dobbel-cleanse huden din
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på