fbpx

Forfriskende

Vrdens-beste-smothie

Håper dere har hatt en fin dag så langt!

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt utenom skole, føler meg utrolig utslitt i dag. Våknet opp og kom meg så vidt ut av senga, men sånn er det noen dager.  Da jeg kom jeg fra skolen bestemte jeg meg for å lage en utrolig god smoothie før jeg skulle trene. Denne smoothien er utrolig god og næringsrik på vitaminer, derfor vil jeg dele oppskriften med dere slik at dere også kan lage verdens beste smoothie!.

Det du trenger

1/2 avokado

1/2 eple

1/2 agurk

Frosne bær, blåbær, jordbær = totalt 3 dl med bær

1 dl Biola/eller 1 beger 150 g yoghurt

Eplejuice - tilpass mengden for hvor rennende/tykk du vil smoothien din skal være.

 

Jeg starter alltid med og ta oppi alle bærene/frukten og grønnsakene. Jeg skulle egentlig ha banan og spinat oppi og banan oppi men jeg hadde dessverre ikke det her hjemme. Så tilsetter jeg biola/yoghurt og har oppi vesken. Jeg liker når smoothien er ganske tykk så jeg trengte ikke mye væske før det ble smoothie av det. Denne oppskriften er superenkel og tar deg ikke mer en 5 minutter.

        

Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

dette skulle aldri skjedd
Masai urbefolkningen

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på