fbpx

Fotoshot med Kenneth Williamsen for Studio Alf. Big beautiful hair av Linda Olufsen med So.Cap hair extensions og flott kjole av Nadya Khamitskaya!

Hei skjønne mennesker! :D

Nå har jeg tatt bilder for Studio Alf's markedsføring! Stort krøllete hår, naturlig sminke og vakker kjole!

b2ap3_thumbnail_DSCF0414.JPG

Litt sminke å velge fra bare... hehe Linda Olufsen sminket meg naturlig til denne fotoshoten ;)

Linda er supertalentfull og har vunnet 2, 3 og 4 plass i makeup i norgesmesterskap. Hun har også 4 plass norgesmesterskap i fantasi med hår.

b2ap3_thumbnail_DSCF0306.JPG

Det er utrolig stas å bli dollet opp og særlig når frisøren min Linda er så utrolig flink!!!

b2ap3_thumbnail_DSCF0308.JPG

Linda Olufsen satte på So.Cap hair extensions i sort, mørkbrunt, lysbrunt og blonde farger fra Enkelt og Greit. Jeg elsker dette extensione for det er så utrolig lett å bruke og det holder seg veldig vakkert lenge! Anbefaler alle å prøve dette extensionet, jeg er kjempe fornøyd!!

b2ap3_thumbnail_DSCF0320.JPG

 

b2ap3_thumbnail_DSCF0348.JPG

Den fantastiske fotografen Kenneth Williams sto på og fikset riktig lys til fotoshoten. Dette er en utrolig kreativ kar som tar utrolig bra bilder og har mange flotte ideer, det er helt klart at dette er hans lidenskap!

b2ap3_thumbnail_DSCF0364.JPG

Den utrolig vakre kjolen dere ser her har jeg fått sponset av Nadya Khamitskaya. Det er hun som danser på tv. Nadya er også skredder og designer sine egne kjoler, anbefaler alle å titte på kjole-kolleksjonen hennes!! Tusen takk Nadya :)

b2ap3_thumbnail_DSCF0367.JPG

b2ap3_thumbnail_DSCF0370.JPG

Tusen takk til min alltid like talentfulle og positive frisør Linda Olufsen for all hjelpen du har gitt meg i miss universe. Du er en av dem som har hjulpet meg mest og jeg er så utrolig heldig som har din støtte, du er bare one of a kind girl!! <3 

b2ap3_thumbnail_DSCF0373.JPG

Og tusen takk til flotte Kenneth Williams for at du er så tålmodig med meg og hjelper meg når jeg ikke finner frem veien til ikon studio hehe ;) og for at du hjalp oss med å ta de utrolig stilige bildene! Gleder meg til å vise de ferdig redigerte bildene! :))

 

b2ap3_thumbnail_DSCF0580.JPG

Turn Heads, K-pak fra Tendenz! Dette er min nye favoritt!!

Håret mitt er veldig friskt og fint om dagen, jeg har fått god hjelp og råd fra frisøren min Linda Olufsen og det skyldes også en veldig bra shampoo, balsam og olje jeg har begynt å bruke.

Denne tar vare på fargen, reparerer og beskytter håret mot varme og slitasje! Det er ordentlige produkter, sunn kost, masse vann og trening som sørger for at du får friskt hår. Enkelt og Greit ;)))

 

 

Intervju med Halden arbeider blad
Vill musikkvideo med Depui, Bent Ivar! Growild Wil...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på