Helgen som var..

God ettermiddag kjære lesere!

Helgen gikk så utrolig fort, og startet hvertfall fredagen med å få besøk av bekjente fra Trondheim, siden min lillebror skulle ha konfirmasjon. Senere på fredagen var vi å shoppet litt og spiste ute før jeg skulle på jobb. Etter jobb dro jeg til lokalet for å gjøre siste finish til lørdagen.

Lørdagen sto vi opp tidlig siden vi skulle i kirken, og etter kirken fikk vi litt tid til å slappe av før vi dro til lokalet for å sjekke anlegget og at alt annet var i orden. Veldig koselig da gjestene kom, vi koste oss med god mat, dessert og god stemning med musikk. Takk til alle som kom!

Søndagen var dagen alle sammen skulle dra hjem, altså gjestene vi hadde besøk av fra Trondheim og Oslo. Men heldigvis om 3 dager skal jeg møte dem igjen! Mitt ene søskenbarn skal feire konfirmasjon til helgen som kommer.

Noen bilder fra helgen: 

 

Husk å stem på meg som årets favoritt!
Da sender du SMS til 1963 med Missu 7.
(Tjenesten koster 20 kr)
Tusen takk til alle som heier og har stemt på meg!

Instagram min: Sandrasuka98
Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift/firma vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her- Sandra Afriyie Tito

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
En barndomsdrøm i oppfyllelse
Mine beste hårtips!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på